Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebyla zdarma, ale v ceně to je velký rozdíl *3* Doufám, že se k tomu Nvidia nějak postaví např. jiné bundle kódy
  • Keyz
    Ten kdo na tom makal určitě dostane velkou odměnu. Vyhazov.

Taková velká firma a neumí si zařídil PC verzi *15* Neuvěřitelné.
  • Inquisitor
    To jako, že máme za nedodělanej paskvil děkovat? Tady se snad nejedná o nějaký malichernosti.
  • Ale jak vidíš v dnešní době kdy vývojáři na PC serou tohle mít nebudou...
  • Smola bráško, bola zdarma ako bonus ku karte.
  • No jo, PC hráči, to jsou smradi. Chtěli by 60fps, FullHD, nebo dokonce 4K rozlišení a představte si, oni by dokonce chtěli, aby hry, za které zaplatí fungovaly bez chyb. No toto.
    Já bych ty PC hry úplně zakázal. Vždyť to všechny jen otravuje a je s tím pořád nějaké mrzení.
  • myslím že tohle je poslední batman co vubec na PC vyšel, další díly budou už nejspíše jen na konzole, do tohodle se znova WB pouštět nebude

nadruhou stranuje to dobře, bude klid, PC verze a PC komunita dělá všude jen dusno, furt brečej, furt se jim něco nelíbí, ještě ty hry na to nevypadaj kdo ví jak a jedou blbě...PC by mělo zustat na práci a ne na hraní her
  • DekkerDave
    Ty vole a tobě za tuhle propagaci platěj kolik? Že bych to taky zkusil.
  • Ne, jakože rád hraju hry za 2 litry trhaně a rozmazaně, na PC nemám peníze, tak na něj budu hloupě nadávat ze svého notebooku :D
  • Sr_Lobo
    Jakoze zasek se mi v aute popelnik, radsi zacnu jezdit vlakem ? *15*
  • Phillios191
    Musím říct, že dneska jako pořádný pařmen s nadupaným PC určeným jen a jen pro hry bych byl minimálně znechucen politikou a stavem vydávaných her na tuhle prokletou platformu. Díky bohu, že už tohle nemusím s PSkem řešit, kdyby ale existoval stroj času a podíval bych se na sebe z minulosti, tak bych se asi proklínal, jak jsem to mohl udělat, holt doba se mění a přístup vývojářů také. Já si za kvalitní tituly rád zaplatím - současně kupuju tak cca 3 hry do roka. Nicméně ty humus porty s konzoloidním ovládáním (bohužel bez ovladače u krabičky) a zmršené optimalizace mě dokopaly k tomu, se na PC totálně vykašlat. PCčko už mám jen jako pracovní záležitost, kde sem tam programuju. dělám hudbu a překládám.
  • Mně to na obstarožním Radeonu 7950 s 3GB jelo plynule a bez problémů v 1920x1200, nejvyšší nastavení kromě Nvidia specialit samozřejmě. Hra vůbec nebyla špatná, ale ten batmobil se používal opravdu příliš často. Podle mě je hlavní problém v RAM - i proto pro Windows 10 doporučují pro tuhle hru 12GB RAM.Vsadil bych se, že většina lidí s porblémy měla 8GB a méně RAM.
  • cumpi3
    Smutný stav...Já jsem na jaře přemýšlel, že bych si kvůli téhle hře koupil konzoli..nakonec jsem si řekl, že ne...ty Batman hry vždycky šlapali krásně na PC, AK to ustojí...a zainvestoval jsem peníze jinak... *6*
  • cumpi3
    A lidi se vztakali u Origins a nadávali na bugy...nevím proč, hra měla krásnou optimalizaci (chodí mi plynuleji než city), občas bug, zásek, to ano...ale hra mi nepadala, byla plynulá...a měla skvělý příběh a bavila mě...tohle je paskvil...nefunguje vůbec nic, je to bug, příběh špatný, batmobil špatný, celý divný..to jsem nečekal, fakt že ne
  • A co ti, kdo hru dostali ke grafické kartě Nvidia ve formě kódu?
  • Lukyz
    Taky mě to neuvěřitelně nakrklo, ještě jsem blbec čekal do 1h ráno na vydání a dočkal sem se asi 12FPS *9* Po posledních updatech to už celkem ujde, ale určitě to ještě není bez problému, což je obrovská škoda, jelikož hra jako taková je skvělá i když bych měl nejednu výhradu, ale která hra je dokonalá že?
  • DekkerDave
    Už zase *1*
  • Sr_Lobo
    Protoze to je prvni vstricny gesto, kery nevypada jako totalni bullshiting.
  • Tak jsi uplnej DEBlL nebo jak?
  • gesto
    Proč ? proto že ti dají něco za co by už nikdo neplatil ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit