Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 čekejte spíše až v příštím roce, betu v říjnu
22.7.2013 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Mile rád počkám, hlavně ať se dílo povede.
-
-
rozhodně! Wasteland 2 a nový Divinity jsou dvě izometrický pecky, který zatím vypadaj naprosto úžasně, takže když si dají na čas, aby byly perfektní, vydržím :)
-
-
Ale hlavne (aspon zatial) je vidno, ze Fargo vie pracovat s rozpoctom (narozdiel od ineho, nemenovaneho tvorcu ;)).
-
Nevadi, alespon bude cas si poradne uzit shadowrun. Hlavne at odevzda kvalitni dilo, doufam ze si neukousnul prilis velke sousto.
-
-
Přesně tak. Čekal jsem na W2 od dob druhého Falloutu, rok uteče jako voda. Když mi hra dá na oplátku hratelnost, dobrý příběh a dlouhou herní dobu, neřeším dobu vývoje.
-
-
jojo, o rok strcim dieta do jasli a mozem parit :D
-
-
-
Fargo se zdá být skutečně skvělým producentem, tedy tím co Double Fine chybí. Nejen, že se míjí s plánem prozatím jen o šest týdnů, ale vejdou se do rozpočtu a nemuseli nic ořezávat.
-
-
Šak co by se nevešli když toho dostali víc než chtěli :D
-
-
Kdyby takhle fungoval svět herního vývoje, tak tu máme hry téměř bez bugů, neořezané, vydané včas (+- dva měsíce) a nikdo by nemusel navyšovat rozpočet. Navíc žádný developer by nepřišel o kontrakt v případě minutí milestonu a pojmy feature creep a scope creep by byly neznámé.
-
Aj Double Fine dostali viac ako chceli a ako to skončilo.
-
-
-
Držím mu palce, ať se mu vše vyvede jak chtěl a zamýšlel.
-
Radši si počkat na snad vyladěnou hru, než neustále čekat na nějaký patch.
-
Nevím proč, ale vcelku sem to očekával. U tohoto typu her se nedá jet na přesně stanovené datum vydání jinak se něco pokazí. Fargo dělá rozumnou věc i když bysme asi všichni byli radši kdyby to vyšlo co nejdřív *15*
-
... Betu v říjnu ... OK pouštím Wastelands po vodě . Uvidíme jak dlouho vydrží Shadowrun
-
no jsem rad, ze pristup do bety mit nebudu
-
-
to je fakt, člověk si tím úplně zkazí to překvapení a zážitek z finální verze... já možná i počkám, až k tomu vyjde pár patchů, přece jen jsem mlád a nikam nespěchám :D
-
-
Poznámka: Pro představu, kdy to asi tak vyjde, tedy jak dlouho bude trvat betatestování
"Late July/early August was our target date for the beta with a October release in mind"
Takže osobně bych čekal vydání v čase Vánoc, maximálně ihned po novém roce, pokud nebude v betě chyb jak máku. -
-
Ano tak rozumny producent, jak dole basnis, dozajista svuj z prachu vydupany PC only project vyda v obdobi STEAM SALES.
-
-
a) hra je zaplacená zákazníky, nejsou tedy (tolik) závislí na prodejích
b) ano, vydat hru v období slev je debilina
c) v prvních dvou měsících roku jsou obvykle mizerné prodeje čehokoliv, takže Fargo bude imho mířit na období těsně před vánočními slevami, protože si neumím představit, že by čekal až na březen. -
-
Upřímně smejki na dodatečné tržby z prodejů určitě čeká každý, hráči i developeři. Možná se to neřekne nahlas.
-
-
samozřejmě že čekají zisky z prodejů, ale tady na nich nejsou přímo závislí (na rozdíl od investice třetí strany nebo od půjčky). Sám doufám, že se kvůli tomu nebudou náhle chovat ledabyle z ekonomického hlediska.
-
-
Hra je zaplacena...Fargo si to sice maloval, ze mu kazdou hru budou platit lidi, ale po deni na kickstartru v predchozich mesicich se tento sen musi rozplyvat a pochybuju, ze ma v kapse jeste bombu v podobe Torment/Wasteland, takze se na hrach uz zaplacenych bude snazit pripravit si pudu pro dalsi existenci.
-
-
no to by mě taky zajímalo, na jaký projekt utáhne lidi příště. Wasteland 3? Doufám, že ne.
-
-
Torment...
A co se rozplynuti snu po par kiksech kickstarterovejch preojektu tyka, tak je to sice smutny (ty kiksy), ale vyvojare moc neovlivni - ti penize jiz dostali, muzou makat a dalsi prodeje jsou bonus navic. Nutno rict, ze Schafer vsem ostatnim udelal dost medvedi sluzbu ):
-
-
-
-
-