Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Typickej kickstarter project, nejdriv odklad potom dlouhe ticho a nakonec nic z toho
    • dlhe ticho?
      zatial som dostal do mailu 32 project updatov
      fok off
      *1*
      • Tak maily umi rozesilat kazdej ... duk forewer tu mel byt "kazdym tydnem" pekenych par let ;D. Takze bych rozhodne nekricel hop, kdyz jeste prekazku ani nevidis. Co ja vim, tak zatim mezi zrealizovane patri predevsim male projekty neznamych autoru, ale ty "velke" tech znamych ... spis obecne od desiti k peti.

Me osobne se spis libi model ala minecraft ... tuhle mam (za vlastni prachy/cas/...) nejakou pre pre alpha ... libi? Poslete nejaky baksis? Budem pokracovat ... Tuhle mate verzi 0.0.1 ... libi? Pripominky? ...

Nez prijit s obrazkama/nejakym renederem/spoustou krasnych plku ... vybrat hromadku penez, prozrat je ... a pak prohlasit, ze to nestaci.

A navic 2-3 projekty znamych lidi, ktery pujdou k ledu a pujde k ledu celej kickstarter, protoze lidi z toho (naprosto pravem a logicky) usoudej, ze nema smysl investovat do podvodniku a lharu.
        • Black_Hand
          "velke" projekty zatim nic. cimpak to asi bude. treba tim, ze jsou velke? navic u RPG potrebujes aspon vertical slice, jinak vis kulovy. a ani neni tak uplne pravda, ze by velke projekty nic neukazaly. leisure suit larry vysel, shadowrun vyjde ve ctvrtek, planetary annihilation je v plne alfe a brzo prijde beta. jenze pokud to panu "x" nedonese nekdo az pod nos, tak jako kdyby to nebylo.

a vubec, on to minecraft je, jen do toho vrazis jeste prachy na zacatku. minecraft mel ale vyhodu tu, ze slo nesmirne jednodusse iterovat jeho vyvoj.

a miluju tuhle dementni predstavu, kterou ma tolik lidi v nasi kotline obklicene horami, ze kdykoli neco nevyjde, nebo nejde tak rychle, tak jde o podvodniky a lhare.
          • Miluju negramoty, co neumi precist ani jedinej odstavec textu.
            • Black_Hand
              souhlasim!
        • Viktor_H
          "Co ja vim, tak zatim mezi zrealizovane patri predevsim male projekty neznamych autoru, ale ty "velke" tech znamych ... spis obecne od desiti k peti." - Ok Tim to podělal, co tam máš dál? Jedna vlašťovka jaro nedělá...
          • Ferdis2
            O tom či to Tim naozaj podělal ukážu až recenzie a následné predaje Broken Age.
            Tá istá vec sa stala aj Benoitovi Sokalovi, keď bol nútený nútený vydať len polovicu Syberie a dnes sa považuje S1 za jeho masterpiece... *4*
            • Ferdis2
              Schafer spravil chybu, že o tom informoval verejnosť. Takto by recenzenti považovali cliffhanger na konci za tvorivý zámer a nikoho by nenapadlo chcieť druhú časť zadarmo. Tim je proste starý dobrák, až je to na škodu... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit