Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Libi se mi, jak na Silvestra weby nahodi odlehcene clanky a humory. Tahle parodie na preview se vazne povedla a je videt, ze si na ni nekdo dal vazne praci. Krasny zacatek dne. Diky
  • díky, po EA W2 jsem pokukoval, ale tohle mě přesvědčilo že mám počkat na plnou, tak jsem si radši koupil X3: TC a AB
  • Fajn článek, ale s tím komediálnem už to trochu moc dřeš. Přijde mi to jako ten film, Mazaný Filip. Ukrutná forsáž se chvílema mění v upocený hledání vtipu.
  • Tohle je přesně ten důvod, proč se alpha/beta verze většinou neposkytují k testu publicu. Negativní reakce...
    • To mas jedno, ludia su blbi a dokazu odsudit hru po jedinom screene, nepotrebuju na to ani alpha/betu :)
    • On je celkem rozdil pustit ven alfu (kde se da cekat ze hromada veci nebude fungovat), pripadne betu (kde by fungovat melo vse, a ladi se chybky) ... pokud to pustis "gratis" vs prodavat takovejhle zabugovanec na steamu ... a z toho co je napsany, tak i kdyz opravej ty bugy, tak hra ma dizajnovy potize ... a stema asi nic neudelaj.
      • Osobne tyhle placene bety taky nechapu. Ale ono staci umet cist a clovek hned vi ze jde o EARLY BETU . Takze lidi jako ty,kteri od bety zrejme ocekavaji nulove problemy,by proste meli vzdycky pockat na plnou hru.
        Je pekna hloupost tvrdit ze v bete by melo vsechno fungovat. V beta verzich hry mnohdy ani (umyslne) nebyvaji zpristupneny vsechny moznosti hry, bugy a problemy s vykonem jsou taky upne bezne.
        Nechapu ten vas negativismus.
  • Hoj, hele mě se to četlo supr bavilo mě to. ta hra mě nezajímá a kdybych měl hodnotit jen to jak píšeš tak mě to baví a o to tu asi de.
  • Viktor_H
    Jestli se z Wastelandu nevyklube solidní hra, nadšení kolem oldschoolových RPGéček z Kickstarteru možná zmizi ještě větší rychlostí, než s jakou se slavnostně rozbujela... Začínám se trochu bát.

Sám jsem betu nehrál (nikdy jsem na tohle nebyl), ale na základě toho, co jsem dosud pochytil, se nemohu zbavit dojmu, že v týmu InXile chybí talentovaná designérská esa... Fargo je fajn. Ale...
    • Takhle... nehral jsem betu dlouho, nemam na hrani cas.. ale ty dv hodiny hrani me urcite neurazily.
    • Keyz
      Na to kolik vybrali prachů by to mělo být supr. Jestliže hodnotím pouze grafickou stránku tak i Shadowrun vypadal lépe a to vybral prd. I když nemám rád ten styl grafiky co měl Shadowrun tak to musím uznat.

Chtěl bych vidět jejich rozpočet. To by mě fakt zajímalo abych měl přehled jak to chodí u těch borců. Jestli je 3M USD fakt málo tak nevím kolik je potřeba....

Když pak člověk vidí hry které dělalo pár lidi vymysleli supr RPG pravidla a naprogramovali to dobře, tak si říkám "Jo, kdyby měli prachy navíc to by navíc i skvěle vypadalo a bylo tam hodně možností". Jak je vidět nemusí to být možná pravda. Uvidíme po vydání.
  • První dojmy z bety takhle barvitě popsaný... Je to jako jíst nehotový jídlo... Stojí to za prd a člověk se po tom může i posrat, ale napsat o tom článek do časopisu pro gurmány? Proč plejtvat čas nad betou? Proč za nehotovej produkt vůbec platit a ještě kvůli tomu plodit tohle?:D Rozhodně nevěřím, že hratelnost typu "šipka dopředu a akční čudlík" z AAA titulů se týká Wastelandu. Taky jako hodně oldschool hráč přežiju příkoří back-trackingu (doporučuju si zahrát Tormet bez návodů, tam se z toho teprve jeden posere). Tudíž beru celej tenhle článek jako pobavení před spánkem a čekám na recenzi.
  • A jéje, blogískový písalek se vrací na scénu... Nejdříve to byla Fallout DLCčka, teď early beta Wasteland 2. To tě tam v té redakci nenechají psát něco normálního? No když si to tak čtu, ani se moc nedivím, že radši ne. *1*
  • Jen technická, Clear Sky není třetí Stalker.
    • smejki
      špatný link. kopnu do editora.
      díky za echo.
  • Amylee.Anderson
    Smejki, nechceš mi dát trochu tvého slohového umu? Miluju ho :-D
    • smejki
      Kolik si račte přát, slečno? Minimální odběr jsou dva žejdlíky.
      Dík :-)
      • Amylee.Anderson
        Tak dva kyble!
        • smejki
          a máš na to bandasku?
        • troškařko, to chce aspoň dvě bečky *15*
          • Amylee.Anderson
            Já vim, že má na rozdávání, ale jen ať mu něco zbyde, ať je co číst :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit