-
Jsi vážně divný GGG *8*
-
Proč kecáš? Nikdy jsem to nehrál *4*
-
Já si hru koupil hned první den po vydání. Strávil jsem u ní 20 hodin a více už to nešlo. Pro mě 5/10. Spoustu věcí ta hra dělá slušně. Většina je však průměrná a hra jako taková začala nudit. Nemám rád fantasy a přesto můžu za sebe zcela upřímně říct, že Divinity je minimálně o dvě třídy dále. Možná tak pět hodin u Wastelandu jsem strávil jen loadováním. Rád bych to dohrál a ještě radši bych byl, kdyby ta hra byla skvělá. Ale ona není. Pro mě největší zklamání roku. Vyšlo samozřejmě hodně hovadin, ale od těch jsem nic nečekal. Od Wastelandu jsem čekal pecku a dostal jsem průměr. *9*
EDIT: Jo a recenze je výborná. Hodně obsáhlá a umí si obhájit to číslo. Jde vidět, že autor hru opravdu hrálo, zamýšlel se nad obsahem a nevařil pouze z vody. Díky. -
takže ty máš pravdu a recenzent ne? Podle mě je ta recenze hodně profesionální a tak obsahově nabitou recenzi jsem dlouho nečetl... Hru jsem zabalil po 34hodinach..
-
kde nefunguje ani ten RPG system...
-
Je to vyborna hra po vsetkych strankach. Nie dokonala, ale stale vyborna. Skoda, ze sa takych viac nevytvara (aj ked uz takto clovek nestiha hrat v poslednych mesiacoch, takze to je mozno aj dobre). Smejkal je vedle jak ta knedle - tentoraz ;) Obzvlast k jednemu bodu recenzie by som sa rad vyjadril, ale miestny cenuzorvaci system to moc neumoznuje a nechce sa mi vymyslat ako ho obchadzat, takze smola :) Ako jedina vyraznejsia chyba je, ze im na niektorych miestach jemne uhlo skriptovanie, ale nic co by uplne znicilo hru. Clovek si to vsimne, ale pokojne sa da pokracovat dalej. Pri tak rozsiahlej hre je to normalne.
-
lets agre to disagree :-) Zdá se že smejki chtěl radši fallouta a wastelan je na něm moc "old school". Po letech konečně nějaký dobrý RPG a ne slátaniny typu DA2
-
s hodnocenim se neda jinak nez souhlasit, zatimco divinity me prekvapilo prijemne, wasteland neprijemne... ja to teda jeste nedohral, protoze jsem byl znechucenej jednim bugem ve velkym questu, kterej odstranil az ted ten update, ale moje dojmy oscilovaly mezi 6 a 7 na desetibodovy stupnici i bez toho zadrhelu
-
Mě se to třeba líbilo, na grafiku vám se*u rozmazlení fakani ;)
-
Wasteland 2 je prostě hra z devadesátek se vším všudy a v dnešní době je už šíleně zastaralá. Je to zkrátka cílovka pro hardcore RPG fandy.
-
To bych mohl, nebo taky si nepochopil podstatu mého velice hodnotného příspěvku...nevadí tak ještě jednou. *4*
-
ked si nabuduce budes "potřebovat ulevit a odložit" pouzi radsej zariadene k tomu urcene, urobis nam tu na TG velku radost
-
ja porad nechapu proc se lidi divi, co kdy udelali inxile dobryho? mozna tak maximalne bard's tale
-
...smejkal ma pravdu...ale stale ma ten Wasteland bavi ... *4*
-
tihle babráci dělají i Torment? Sice ta první ukázka byla hrůzostrašná a graficky snad horší než původní Torment, ale říkal jsem si to je pre-pre-pre Alpha....
-
Proč 6/10, prooč jestli vám jde o zvednutí návštěvnosti jsou snazší cesty než provokace nízkým hodnocením a lány plevelelicí se reklamy. ( Pokud to bylo na 6 tak se omlouvám, já si jen jak se to řiká "potřeboval ulevit a odložit".) *3*
-
skvělá recenze, obsáhla, všichní víme, že je to laciný crap, dokonce i systém RPG je broken, Premisy jsou stejně trapné jako u Divinity. Takže já bych dal asi tak 5/10...
-
Diky moc za tohle spravne nizke hodnoceni.
Ocenuju koule jit s uprimnosti ven, zatimco vsichni ostatni se topi v deiluzi o vynikajici hre. -
Recenzi ani nečtěte, tohle je na 9/10. "Odborník" na Fallouty zase udělal chytrýho. Další nečítelná slátanina od Smejkala.
-
Za rok to bude mozna bude hratelny *3*