Přejít na výpis diskuzí
Wasteland aneb vše, co jste chtěli vědět o předchůdci Falloutu
21.4.2012 | Jan Smejkal
177 příspěvků
-
Začalo to Wastelandem a skončilo vtipným trefováním do zaslepených a krátkozrakých choleriků... Podnětný článek.
Nastínil jsi v něm myšlenku, která mě osobně ohledně kickstarteru trápí už docela dlouho - nezaleknou se vývojáři komunity? Když se velký studio stane obětí hatu, může se částečně schovat za svojí finanční integritu, nezávislost. Jenže v případě Farga a spol. mám dojem, že je musí myšlenka závislosti na komunitě jakožto mecenáši dost strašit. -
-
Dnes je komunita dost rozvětvená a sliby konečné . Velká očekávání mohou přinést deziluzi u abonentů , ale zbude tu dílko co si další ochotně pořídí . Pokud naplní jen část z toho čím se odlišují od současné masové produkce .... o sponzory nepřijdou .
-
-
Originál asi už ne (originál Jagged Aliance by byla asi tak max co bych už dneska zkousnul) ... ale na dvojku si rád počkám ;)
-
Skvělý článek, akorát škoda, že pro ty co se jim skoro 25let stará hra nechce hrát nebyly popsány důležité události a zakončení prvního dílu. Myslím si, že u tak staré hry, nemůže být o spoileru ani řeč.
PS. Konečně žačínáte s tím asociálním blbem (Imbecil.duskuzní) něco dělat. Vřelé díky. -
-
Konec je docelá zajímavý protože rangeří se musí vydat na Mars a zastavi mimozemskou invazi Serpioidů. Vážně nevím, proč o tom v článku není aspoň malá zmínka...
-
Hlavně, že seriózní příspěvky se mažou, vulgární nikoliv. *3*
-
-
Ehm, nepoužil jsem žádnou vulgární mluvu, ale pouhou diagnozu tvé nýnější mysli.
-
-
V tom případě bych rád viděl nějaké osvědčení, že máš právo na to tuhle diagnozu vyřknout... *3*
-
-
Na co osvědčení stačí mít po ruce slovník http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/imbecil myslím, že tě to vystihuje přesně. Neboj si dokonce chytřejší než d3bil.
-
-
Tyto termíny, které používáš, už dávno nejsou z lékařského hlediska aktuální... Tudíž to není nic jiného než vulgarismus, který je v rozporu s pravidly slušné diskuze. *3*
-
Děti se probudily.
-
a ty, který se nad něj nedokáže povznést tím pádem klesáš ještě hluboko pod něj :-)
-
-
Klidek prosim. Spamoval jsi dneska uz dostatacne aneb hranice "delete" je velmi tenka!
-
-
Ok, beru. Ale přesto si stojím za tím, že vulgární příspěvky jsou v diskuzi stejně nepatřičné jako spamování... Dobrou noc všem. *4*
-
-
-
-
-
-
dobry cteni smejki. uz uz jsem se bal, ze skoncis negativne, a ze budu muset napsat, ze ve forech je opravdova diskuze a neni to jenom o vykricich do tmy.
-
Zas parádní víkendové čtení.Rozšířil jsem si informace a natěšil se na hru která je dáma a nechová se jako šl*pka která ti dovolí všechno vždy.Víc dospělejších her méně tuctovek *5*
-
Jak je to s tou BG? Podle wiki jsou producenti z Bioware. Jak se na vývoji podílela/nepodílela Black Isle?
-
-
BG je od Bioware, Black Isle bylo vydavatelem. Zároveň se Black Isle podílelo na několika minoritních věcech při vývoji (pokud si dobře vzpomínám, tak něco ohledně ozvučení). . Black Isle pak také použilo Infinity engine, který vytvořili chlapci z Bioware.
-
-
Jj, máme stejný informace, ale přísahal bych, že včera bylo v článku napsaný něco jinýho (je dost dobře možný že ne a prostě jsem jenom špatně četl).
V každým případě díky moc.
-
-
Prez Black Isle to predevsim vydaval Interplay.
-
-
Skvělá práce smejki. Až se divím, že ti redakce takhle dlouhý článek schválila. A to tam určitě ještě něco proškrtali *1*
-
-
dokonce jsem ho rozšiřoval, protože byl hotový už před týdnem, ale nestihl vydání *1*
-
-
wasteland forum je miestami humorneho poctenicka. uz cisto unigine sekcia a reci o tom ako sa engine na wasteland nehodi, pretoze pastnuta je ukazka z hry oil rush, ktora je strategiou, zavanaju trolingom.
osobne si myslim, ze polka vlakien je cisto akymsi vyzitim pre fanusikov, ktorym povoluju rozvadzat nejake tie uhrovite mokre sny a dohady, ktore su vacsinou zbytocne a nemaju ziaden dopad.
viz. film prometheus na avp galaxy. desiatky stran zbytocnych teorii, dohadov, analyz snimkov, plne tych najzbytocnejsich hluposti iba preto aby boli a zapadli pod skratkou tldr. -
Protože jsem za Husáka poprvé uviděl sluníčko a vzápětí to výše jmenovaný položil, tak díky za hezky podané info o pár RPG hrách z generace, kterou příliš neznám.
Chápu že hardcore oldies jsou někdy pěkně nepříjemní, ale docela jim rozumím, občas asi v tomto směru společně trpíme lehkou paranoiou ^_^. Jenže (z mojí zkušenosti), u Mafie II byla chuťovka sledovat, jak se projekt mění z původně předkládaného konceptu "vážné pseudorealistické akce" na vážněji pojatý klon GTA. Pár takových zkušeností a člověku se ježí krk hned jak slyší "Protože je dnes jiná doba, je potřeba herní mechanismy posunout dále..." -
Moc pěkně si to napsal děkuji.
Snad to dopadne dobře. 1 Jsem hrál kdysi dávno, ale ztroskotal jsem na angličtině.