Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    Prosím vás, má autor nějaký článek, kde nikoho neuráží? Rád si ho přečtu.
    Díky.
    • GlaDOS
      A nebo radši od smejkiho nečti vůbec nic, když tě to tak uráží. Taky řešení, ne?
      • Mopped
        Takže nemá.
    • smejki
      definuj urážení
      • Trol.diskuzni
        Urážka je výrok nebo čin, který snižuje jinou osobu či skupinu a poškozuje její pověst nebo zpochybňuje její čest.

Zdroj: wikipedia
        • Cahir
          Fuj, z týhle korektnosti se mi dělá blbě...
    • Trol.diskuzni
      Na žádný takový jsem nenarazil, přestože jsem nějaké četl... Naposledy se navážel do nevysokoškoláků.
      • To je trošku demagogické :-)
        • smejki
          no ještě ty se toho smejkala zastávej *4*
          • viď, pomlouvače jednoho hnusného *3*
  • Perfektni clanek. A gratuluji k odvaze tit do samozvane a casto nesoudne elity.
    • Hairy_Ass
      Ona zas taková rána to není. Úplně tyhle prvky zavrhují jen blbouňi. Oprávněné kritika, že se to začíná praktikovat v množství větším, než malém (a vkusném), ovšem je zcela legitimní.
  • Trol.diskuzni
    OMG, kde je číselné hodnocení?
    • tohle bych zařadil do horší kategorie trollovaní, trošku uroveň do toho
      • Trol.diskuzni
        Rozumím, tak já aspoň ohodnotím článek: Obrázky pěkné, takže 3/10. *5*

(Kdo to má číst, tak dlouhé texty o tak prehistorických hrách? Napiště radši o Fifa fotbalech.)
  • Kein
    Pokud vím tak tahle "kontejnerová brána" je typická pro F1 město ti schválně neřeknu, najdi si to. *5*

EDIT: Reakce na příspěvek podemnou.
    • smejki
      obrázek byl změněn. *3*
      • Kein
        Jo tak, beru zpět.
        • smejki
          >smazáno<
  • Obrázek s popisem Fallout 1 je ze dvojky. městečko Klamath
    • už je to opravený blbečci
    • to mě asi mínuskujou ti co nehráli...
  • Další povedený troll článek. Snad jen dodat, že o DLC, level scallingu, quest compasu atd. se nepěkně vyjadřují i sami vývojáři v čele s Fargem a MCA, takže asi pěkný dědci...
    • smejki
      ad DLC - Fargo se nelichotivě vyjadřuje o day 1 DLC, item packách, ne DLC jako takových.

ad level scaling - Fargo se vyhýbá pojmu, ale jeho lehkou formu zmínil jako používanou, použitelnou a prospěšnou. MCA taky pojmenoval jeho klady, pokud je v určité formě. Samozřejmě nikdo z nich neschvaluje bethesdí pojetí level scalingu.

ad kompas - "se zdá, že komunita po právu zadupe do země výdobytky žánrové moderny jako minihry, quick-time/time-precision eventy, úkolový kompas, náhodně generovaný loot a politickou korektnost."

ad atd. - dtto

nauč se číst, masére *3*
      • Time to get your sh*t straight:

dusmeyedin: What are your thoughts about level scaling?

Fargo: I personally hate monsters that scale up with my level. I want the satisfaction of mowing through the enemies that use to harass me. Having the difficulty curve to steep at the start is a different issue than scaling. I am for having monsters increase in difficulty on triggers like night time but that is still not scaling.

MCA: I concur. I do advocate scaling for certain lieutenants and bosses, however, especially if you know future DLC packs will raise the level cap. :)

Tvoje další lži nemám náladu vyvracet. Asi si taky rád kopneš do komunity, která jen blbě nekecá na netu, ale když je třeba, neváhá přispět na dobrou věc.
        • MrSanta
          Tvá angličtina potřebuje oprášit.
        • smejki
          To je nějaká forma masochismu, citovat text, který potvrzuje má slova?

blahblahblah. Já tam hodil 270$, tak mi tu nevykládej o právech vyjadřovat se ke komunitě.
          • To mě pěkně s*re, že takovej chcípak, dal o pět doláčů víc než já. Kdyby kickstarte ještě běžel, hned bych to napravil. Škoda...
            • GlaDOS
              A pak by ses cítil líp?
            • Kein
              http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/200/420/BRTky.jpg?1321408042
            • smejki
              poď von!
      • Přesně navíc myslím že trapné zesměšnování oldschool komunity neni na místě protože 90% lidí kteří fargovi wasteland 2 zaplatili na kickstarteru prostě tyto "novoty" aka questmarkers,minihry a brutální levelscaling prostě ve své hře nechtějí a mají na to právo právě díky tomu že se zasloužili o to že hra vůbec vznikne nebo myslí pan autor článku že 3 mil dolarů poslali na učet inexile milovníci oblivionu nebo dragonage 2?
        • smejki
          pan autor článku si myslí, přesně to, co napsal - "...se zdá, že komunita PO PRÁVU zadupe do země výdobytky žánrové moderny jako minihry, quick-time/time-precision eventy, úkolový kompas, náhodně generovaný loot a politickou korektnost."

Jestli si pan autor někde utahuje z komunity, tak je to v případech, kdy se chová dětinsky a nelogicky byť je průměrný věk jejích členů nezpochynnitelně daleko za hranicí dospělosti. - "Dozvíme se tak třeba perly, jako že 3D je zlo, achievementy jsou zlo, DLC jsou zlo, level scaling je zlo, quest log je zlo, journal je zlo, socializace je zlo, tablety jsou zlo, různé stupně obtížnosti jsou zlo a ničím jiným není ani multiplayer."

Pokud vám text přijde nejasný a matoucí, prosím, sdělte mi, v které části se tak děje. nehodlám tu citovat věty z vlastního článku.

Abych tomu ještě nasadil korunu, tak topic brojící proti minihrám jsem na ofikofóru založil já *2*
          • a necítí se nadřazenou elitou proto že jsou herními důchodci ale proto že jsou brianovými investory
            • smejki
              Samozřejmě z tohoto titulu mají nejvyšší právo něco požadovat, ovšem neomlouvá to vymýšlení blbostí. Jinak ta poznámka platí dost obecně, není výlučně vázána jen k tomuto projektu.
          • Tak pardoon nechtěl sem se nikoho dotknout ale odstavec: kde se autor "Rozhodl jsem se také trochu okomentovat" pomocí vypíchnutých "perel" je napsaný tak že polovina zmínených fíčur v nesourodém seznamu utahujícím si z názorů komunity skutečně může některým pamětníkům přivodit zástavu srdce v souvislosti s pokračováním wastelandu např achievmenty scaling a dlc apod. špeciality pocházející spíše z hlav nad obleky s kravatami od armaniho ale samozřejmě že journal apod. pomůcky které možná i díky technické neomezenosti dnešních titulů hráči zpříjemnují pobyt ve virtuálním světě uřčitě většina lidí na forech zatracovat nebude... tolik jen můj názor na lehké píchnutí do hc fans na off diskusích autora článku
          • Právě že nic takovýho se nikde nedozvíš. To je jen trapná snaha "pana autora", závistivě plivnout na komunitu. Teď se pouštím na úzení divokých spekulací, ale možná je způsobena jejich vlastním neúspěchem, když se obrátili na svou komunitu se žádostí o peníze a ztěží vybrali na pár piv.
            • smejki
              http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/ahmadinejad.jpg
    • Drž píču, šneku.
  • Ten vôbec prvý screen z Falloutu nieje Fallout 1.
    Je to určite 2, je tam vidieť Sulika.
    • sleepless
      Omluva, spatnym znacenim pripravenych ilustraku do clanku jsem nahral jiny. Je to upraveny.
    • smejki
      On to Petr holt nepozná *15*
    • Jop je to Klamath z Falloutu 2, takže chybička se vloudila, ale pro ukázání jak hra vypadá to až zas tak nevadí protože Fallout 1 a 2 vypadají stejně. *15*
  • BoB.2
    Vím že Planescape: Torment je jedna z nejlepších RPG ale bohužel nikdy nechytla *11*
    • Za to Planeseed Torrent se uchytil až moc :-D
    • smejki
      A co ty ostatní? Pokud ani ty ne, pak to asi pro tebe není ta správná podoba žánru.
    • Jak to víš, že je to jedna z nejlepších RPG, když tě nikdy nechytla?:)
      • BoB.2
        http://www.hodnoceniher.cz/all/rpg/0/hodnoceni/
        • Tak toto je pre mňa uveritelnejšie:
          http://www.databaze-her.cz/hry/?zanr=s27s&hodnoceni=2&razeni=hodnoceni
      • DarkHawk
        .
        • GlaDOS
          To si nemyslím. Právě že PST patří mezi ty nejlepší. Moji známí zase nikdy nehráli Machinarium a přesto je to skvělá hra.
        • Styl je obcas dost prychopatickej ale rozsahlost a uroven dialogu je obrovska. Souboje jsou na vedlejší koleji (a ja osobně si nepamatuju že by jich bylo nejak moc). Tohle všechno dohromady z toho dělá hru která rozhodně není pro každého a chápu že se někomu nemusí líbit jako takové "klasické" fantasy typu Baldurs Gate nebo scifi ve stylu Falloutu.
          • Ke konci je jich podle mě zbytečně moc, prvních +- 85 procent hry je to ale jenom o rozhovorech a pro mě osobně naprosto SUPER.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit