-
A někdo snad brání hrát WD na konzolovém ovladači na Pc? :) A připojený počítač na televizi s ovladačem je jako konzole! No takový hřích tady... *16* Ale pokud smažu ovládání, tak je to výborná hra, koukněte, víc jak půlka recenzí na netu je přes 80%
-
-
Sakryš, Tic Tac Toe už jsem dlouho neslyšel, budu si muset pár písniček pustit *14*
-
-
Tak tuhle hru už ani Bitcouiny zadarmo nezachrání.
Dělám si srandu. Watch dogs je next-gen, ale bez toho next. Takový lepší průměr, který zachraňuje slušná atmosféra (když všechno funguje tak jak má), ale především multiplayer. Myslím, že si raději počkám na vánoční slevy na steamu a koupím si ji až hezky napatchovanou pod stromeček. -
Ještě že existují emulátory. Jinak bych si dneska už pořádnou hru nezahrál *4*
-
-
Zdravím kolegu emulátorníka. Co teď hraješ?
-
-
http://www.gog.com/game/journeyman_project_2
-
-
Kurna, zase 6 babek v haji :) Tuhle hru si pamatuji, ze jsem o ni cetl v excaliburu, moc jsem si ji chtel zahrat, ale nemel jsem v te dobe masinu, na ktere by se to dalo hrat. Dik za tip :)
-
-
Nezapomeň, že je ještě jednička a trojka. *3* Výborná trilogie....
-
-
No nebylo to uplne stejne, myslim ze pohyb byl plynuly v 3d prostoru. Ani za boha to nemuzu vygooglit :)
Knights Chase to nebylo. -
-
-
Zaty: Adventur s templáři bylo spousta, ale stylu jako Journeyman project? To mě bohužel nic nenapadá.
I když možná jestli nemáš na mysli Knights Chase. https://www.youtube.com/watch?v=VSUGz8_uTWU -
JoJo, mrknu na to. Ještě jestli neporadíš, nemůžu si vzpomenout na hru, bylo to něco podobného, ale točilo se to kolem templářů.
-
-
-
-
-
-
Games.cz opět dokazuje, že nemá koule dát velkým hrám nižší hodnocení než 7.
-
-
zato ty máš koule napsat příspěvek jako anonym "xxx" ... skutečný hrdina ;]
-
-
Je snad nějaký rozdíl mezi tím, jestli tam člověk napíše "anonym", "xxx" a nebo si tam šoupne nějaký debilní obrázek a k němu napíše "alladjex"? *7*
-
-
-
Hra je dobrá ale ta optimalizace...třeba Crysis 3 má mnohem lepší grafické zpracování a stačí ti na max i třeba FX 6300 a R9 270X. Prostě Ubisoft umí dělat skvělé hry které baví ale slovo ''optimalizace''asi nevědějí co znamená *7*
-
-
Crysis nie je open world, takze je blbost tie hry porovnavat. Tym sa ale nijako WD nezastavam.
-
-
tak teď by to ještě chtělo videorecenzi.
-
-
Dopařeno, jsem rád že to už mám konečně za sebou. 6,5/10.
-
-
Takze nejvetsi WD games.cz hejtr to dohral! Tak ty uz jsi opravdu k smichu. *15*
-
-
Jak nejvetsi? Si to ty he/he nejsi pac he/he psal s diakritikou. Nechoval se jak demment.
Co proc bych to dohrát jak něměl, hrál jsem i podstatně horší hry ktereé jsem dohrál. WD považuji jen za nesplněný sen a špatnou hru ne nedohratelnou. Neznamená že s tím souhlasím co nám začínají podstrkovat podnos za nedodělané bety, už toho zařínám mít dost ale co zmůžu no tak mi nezbívá než to hrát.
Hejtovat budu zase něco jiného no... tak to už tedkanc chodí no.
Hlavně jsem jako jeden z mála, měl podložené tvrzení tehdy o nekvalitách téhle hry... bohužel sem si jí užil jen z asi 50% zbytek bylo prokliníní a nadávání na zbylý obsah ( např. imbecilní policii která mě tak nikde ještě nenaštvala jako tady, vyjma možná v NFS:Rivals, demenci hlavního hrdiny který svoji neopatrností se nechal občas zabít. Stejně jako nemožnost střelby z krytu, nebo úskoku před hozeným granátem, střelby z auta když me ostatní kropily a já jen chcípal...)
Doufám že bude ječtě nějaké to DLC po vzoru AC série (*14* ), abych z toho rovnou pukl zlostí.
*16* konec a závěrečná mise byla oproti těm ostatním naopak celkem relaxovní - -
-
Jezkovy zraky, Jack, ty sa uz konecne kapanek skonsoliduj, ok? Ja uz fakt nemozem z toho, ake priserne hovadiny si este pred par rokmi vypisoval na warez fore menom warezblog... Nebol som jediny, kto si uz tam v tvojom pripade totalne tukal na celo, nakolko tie tvoje priserne "vylevy" nemali ani hlavu, ani patu. Cosi podobne sa teraz opakuje tu, na games.cz.
Ocividne ta nezastavi vobec nikto, na to skratka neexistuje ziadna konkretna sila. Ty si budes vypisovat tie svoje kydy aj keby uz cely games.cz z nejakeho dovodu zanikal (co rozhodne nikomu neprajem). Ja byt na tvojom mieste, tak KONECNE PRESTANEM VYPISOVAT SAME P1COV1NY pomaly ku kazdemu jednemu clanku a ked uz............ tak sa SAKRA zamyslim, CO VLASTNE IDEM NAPISAT. Chapes??? Ide o to, ci ten tvoj pripadny UZASNY komentar ma i nejaku realnu vypovednu hodnotu... Zial, co sa teba tyka, tak v zasade ziadnu vypovednu hodnotu nikdy nema. Lez, to si ty, samozrejme, nepriznas a miesto toho tu radsej budes vypisovat jednu kravovinu za druhou, len aby si zase raz nasr4l co najviac ludi, zejo, ty expert na vsetko, nakolko ty si zrejme vsade bol, o vsetkom si pocul, vsetko si cital a pod. Doslova jak nas j3bnuty premier Fico.
STFU a prestan trolovat, sakra!!! *7* *10* -
ano, i takto si lze odůvodnit, žes hrál pirátskou verzi. zadarmo zahrát, zanadávat si. takoví hráči jsou pro PC scénu největším přínosem...
-
-
Jo, já to beru z mého pohledu a dříve si tu tolik nebýval, tot vše.
Pokud jde o mně ja s tím problém samozřejmě, ani tak nemám. -
-
jsem tady už asi tři roky pořád naprosto stejně... ani méně, ani více...
-
-
ucho na rovinu, ty tu nepracuješ... já jsem možná nemocný ale ty jsi promin, více nemocný , nespíš a trávíš tu hodně času. Více než já a i jiní... pokud je to pro tebe smyslem života tak prosím no.
Já tu nemusím být i dny, dokážu se zabavit i bez diskuzí jen občas se sem jdu pobavit. Zasmát víš. -
-
já nepsal, že pracuji "tu"... abys mohl hodnotit, jak často tu jsem, musel bys tu být stejně často ;) však já se sem chodím taky pobavit...
-
-
To jsi se potřeboval dozvědět jo ? Tak gratuluji uctyhodná dedukce. O co víc je grafika na PC lepší neý na konzolích ja si četl jen samé jaké hnusné to je. Ano lepši v efektech, textury vypadávají všude stejně... mimochodem tu utápíš svůj talent si myslím krom toho že ti nejspíše už z toho všeho cáká "Literally" na cimbuří.
Ehm... ja nenadával jen na grafiku, ale při tvé krátkodobé paměti a slabých řečích. Ostatně sám si se doznal že máš nato papír od doktora... Proč jen bych se měl s tebou díle bavit, vždyt z toho nic nemám. Těším se až nám poreferuješ, po koupení někdy za pár let ve Humblebundle/Steam slevě jaké parádní to bylo. *3* -
-
Pokud, to bude takhle s novými hrami dál jsem zastáncen (nejen) já toho že by se měli sdílet po internetu. Nekupovat. (záměrně nepoužívám slovo W@rez).
-
rozhodně neutápím svůj talent. když jsem tady, tak vydělávám peníze.
já vím, že jsi nadával prakticky na vše. tu grafiku jsem vytáhl kvůli tomu, že jsem si z toho vyvodil to PC. nenapadlo mě, že někdo bude diskutovat s ostatními o grafice, když hraje na xboxu360... nepřijde mi to normální *5* tedy místo abys zapojil hlavu a trochu přemýšlel, vztáhneš to na mou špatnou paměť :)
-
-
Vy jste z toho vycetl ze hral piratskou verzi?
-
-
samozřejmě že Jack hraje pirátskou verzi:
1) Jack stahuje hry ve velkém (u této si stěžoval, že má 16 GB a vypadá to hnusně)
2) WD hraje od doby, co se to objevilo na netu (ještě před oficiálním vydáním) a od té doby na to tady nadává
-
-
Nikdy jsem nepsal, že jsem hrál tu zprzněnost na pc, to bych si vyrval i ty poslední vlasy (co mi zbyly) nad tou ohavnou neoptimilizací. Z šeho soudíš dit relativně takhle by mohl vypadat nespokojený zákazník (nepřemýšlející). Takže jen proto že jsem to hrál "dříve než ostatní" jsem považován za piráta. Netvrdím že nejsem , "kdož je bez viny a (byl) at hodí kamenem."
Má jedinná skutečná obrana je - že nemocné lidi /(z jedné hry) přec nikdo naštěstí neposlouchá. *4*
PS: jsem hrdý že můžu být mínusován, Mé názory jsou pak ještě více silné! -
-
aha, takže ty hraješ tu ošklivou xbox360 verzi a warezíš na xboxu... tak to pak s tím PC beru zpět.
edit: mně dávalo logiku, že hraješ na PC, protože jsi hodněkrát tak vehementně kritizoval grafiku a diskutoval o ní s lidmi, kteří řešili grafiku na PC. tak uznej, že hodnotit grafiku xboxu je hloupý... :D mohlo mě napadnout, že u Jacka nemám hledat logiku.
-
-
-
-
se divis? pulka lidi, kteri tady na to nadavaji, to hrajou o 106
-
-
-
WATCH DOGS JE FAIL OF 2014!!!! A TO VSETCI DOBRE VIETE. AJ TI, CO SI HRU KUPILI. Ubi dufam neznici takto aj division :(
Watch dogs je ubohy. -
-
Hmm, ja si ji koupil (ne na PC) a za fail to teda nepovazuju. Neni to dokonala hra, ale slusna zabava na delsi dobu to urcite je.
-
-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S5t0_WVinF8
Pokrok.
*15*
- Opravu tohle je OK. Pak hra kde se borci snaží to udělat dobře je vlastně v technické úrovni podle některých odborníků stejně kvalitní jako ta, kde na to z vysoka kašle. -
-
to su bludy Mafia sa odohrava v roku 1930-1938 a vtedy proste bola ina doba...v sucastnosti je to tak ze skolo sa po rozbiti samoznici a nic z neho neostane hydranty su tiez agresivnejsie nez v 30 rokoch...a gulky su nenapadnejsie to je cele
-
Tak přesně o tom to je....sice za ty roky zlepšili textury a další serepetičky...ale na takové věci jako interakce s okolím, které byly použité už před 10ti lety se zapomnělo...nebo nezbyl čas při tom všem testování a marketingu *5*
-
-
to je laický omyl. té interakce je v současnosti právě tak moc, že je z hlediska výkonu hw prakticky nemožné nechávat na scéně všechny trosky a tak snad ve všech hrách současnosti mizí. schválně se podívej, co se stane při nehodě aut třeba v GTA 4. byl by to naprosto zbytečný žrout výkonu v tom množství. je hezké, že si v Mafii mohli dovolit na zem vysypat pár trojúhelníčků...
-
-
hele a nevadí ti, že to sklo mizelo i v Mafii 2 a GTA 4? že teď je to najednou k výsměchu...
-
-
Ty mluvis tak moudre a k veci, az si z toho sedam na pr*el. Doufam ze mas v hlave porad ty hemzy o nevnucovani sveho nazoru. *15*
-
-
jednoduchá logika, pokud se zde lidé smějí tomu, že ve WD mizí rozbité sklo a v Mafii nemizelo, dalo by se předpokládat, že stejně tak se budou smát GTA 4 a Mafii 2. a vzhledem k tomu, že se tak neděje, jde o zaujatý pohled na věc. jednoduše se vybere nějaká věc, která je jinde řešena zdánlivě lépe, a přestože to vypadá ošklivěji, dává se to za vzor něčeho lepšího.
-
-
A jak vis, ze se to nedeje? Ze se tomu nesmali u GTA a Mafie? Mas pro to nejaky dukaz a nebo zase jen radobychytre placas?
-
-
A to ze na YT neni video dokazuje ze si na to nikdo nikdy nestezoval? Aha, chapu. Dalsi uchovo moudro.
-
ano, na youtube není jediné video, které by řešilo u Mafie 2 a GTA 4 rozbíjení skla oken.
-
-
-
-
-
ja z toho videa nemuzu :D
-
-
ta hra se mi nechce ani stahovat pres torent, natoz si ji kupovat. Nevim proste to nemam chut ani vyzkouset
-
-
tak si zajdi na pivo
-
-
Jinak jdu kotit saints row. Tam se pobavim doopravdy.
-
Laco Vtipkar. Nic moc
-
-