Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs se chlubí chválou, dle videa zaslouženou
5.8.2013 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
nevim.. ale ja bych si treba hru jen kvuli tomu kolik ma oceneni nekoupil..
bud me bavi a libi se mi (omrknu napr. gameplay videa).. nebo ji ignoruju.. a je mi jedno jestli ma 1 nebo 50 oceneni :) -
Myslím, že na PC bude vždycky a všechno vypadat líp než na konzolích, To je způsobeno tím, že PC se stále vyvíjí teď dokonce rychleji než kdy dřív. Ale konzole, hlavně ty staré zůstanou stejné a už nejsou nejmladší takže se to na ně muselo hodně osekat.
-
Ne detaili jako kapky deště budou rozdílný
-
uz mluvis skoro jako pc-ckar, jsem na tebe hrdej
-
Ano, správně. Stránka si potřebuje vytvořit identitu a té se držet. A tou identitou může být i "špatné recenze špatných autorů".
-
Ringwraith:"Koblihu, kámo, a kdo myslíš, že dává tu sledovanost a čtenost?" Asi jsi mě nepochopil tak znova a napíšu to tak aby to pochopil každý.Sledovanost,čtenost>reklama>peníze.Tady se neřeší jestli je někdo oblíbený nebo se někomu zavděčuje,ale jde čistě o návštěvnost.Pokud si lidé koupí 10 milionů nějaké hry,tak je vydavatelům úplně jedno,jestli si s tím pak lidi utřou zadek nebo si hru užijí.Hypoteticky pokud tady budou čtenáři číst špatné recenze špatného autora,tak majitelé budou spokojeni,protože návštěvnost=peníze.
-
Koblihu, kámo, a kdo myslíš, že dává tu sledovanost a čtenost?
-
Stejný případ jako s Bioshock Infinite.
-
Musí se zavděčovat hlavně svému nadřízenému, eventuálně lidem z herního byznysu(ty podrbeš mě,já tebe).Na stádo se může z vysoka vysr.t.Tady jde v první řadě o čtenost,sledovanost,prodeje.To jestli je někdo oblíbený nebo ne tady nehraje žádnou roli.
-
super, tohle jsem už nečetl, díky za info *3*
-
Hra která bude uspesna diky neuvěřitelnému hype . Uz ted am tolik oceneni ze si o tom lecjaka deset let stara dobra hra muze nechat jen zdat a to ještě ani nevysla.
Osobne si myslim ze si to tak hodku dve zahraju a prestane me to bavit, podle videii to tak vypada.
PS: ale vypada to pekne, to jo -
Tak vidíš, že je všechno jasný. Protože jinak by to dopadlo takhle.
https://www.youtube.com/watch?v=uXND6fkW4zM -
Stádu *3*
-
Plus ještě jednu věc je potřeba si uvědomit.
Komu se "Dobrovský" (tady si představte prostě jakéhokoliv herního žurnalistu) musí hlavně zavděčit? -
Jenže co je dneska klenot, že jo...
-
Ano tohle chápu u normálních konzumních hráčů, ale aby Dobrovský prezentoval Dishonored jako klenot je absolutně mimo mísu a svědčí to o amatérismu herního průmyslu.
-
Deus Ex měl ale po skoro celou dobu mnohem poklidnější/méně intenzivní atmosféru a hackování tam sedělo. Ve Watch Dogs to skoro určitě bude o mačkání jednoho tlačítka a podle mě je to dobře. Obklíčí tě skupina nepřátel a ty máš jen teleskopický obušek. Opravdu chceš v tento moment hrát minihru na telefonu hlavního hrdiny? Já ne. Chci aby ta intenzivní atmosféra zůstala zachovaná. Zmáčknu tlačítko čímž vypnu světla a můžu na ně ve tmě zaútočit.
-
Dishonored byo hlavně hypovaný, protože se žádná AAA stealth hra na způsob Thiefa neobjevila hodně dlouho. A tak všichni odpouštěli průměrnost, protože mezi slepými je jednooký králem.
A stealth je žánr, který jistá skupina lidí prostě pozitivně hodnotí automaticky. -
Ano, já znám hry od japonského Illusionu. A nakonec se ani nedivím, že je znáš i ty.
Osobně se mi nikdy nelíbily. Ne, že bych psychicky neunesl existenci hentai her, ale ten styl grafiky jaký mají mi nepřijde vůbec... no, vzrušující. Srdíčko mi nedělá doki doki, nejsem celej waku waku a iratto vůbec nepřijde. -
Nabízí se otázka. Proč tedy neukáží komentovaný gameplay, který vysvětlí na jednom příkladu obsahu to, jak spolu komplexní systémy fungují.
Jeden z hrdinů dnešní doby, Insti8iveJournalism, vysvětlil, že ač se jednotlivé mechaniky CoD série zdají špatné i samy o sobě, mohou v různých kontextech fungovat dobře. A je to tedy až jejich mix, co dělá z CoDu výplach mozku.
Dané video: https://www.youtube.com/watch?v=qB7eqwKYdy4
Nemám tedy problém věřit, že i na první pohled tupé mechaniky jako "drž páčku a (pře)skakuje to samo" a "jedno tlačítko pro spouštení cool scén" mohou fungovat dobře v nějakém kontextu. Ale je právě na marketingu Watch Dogs, aby ukazál, že je to ten případ. A to se jaksi neděje.
Co se ale podlě mě děje je to, že hra představí libivý koncept a pak jen přiživuje hype hráčů. Potom nebude vadit, že její hratelnostní mix nebude nic moc, když líbivost koncetu je to, co se hráče drží nejvíc. A proto jsem ani nemyslel "schovávání" tak, že trailer něco schovává. Trailer jen ukazuje naaranžované situace, co mají zapůsobit na určitou skupinu hráčů (jak popsal Tanbou -"Vše snadné,..."). Jsou to naopak ti hráči, co se schovávájí před uvědoměním si toho, že jsou zamilovaní jen do konceptu a skutečná hra bude jen mačkání jednoho tlačítka a sledování cool scének. Ale hej, třeba i to někomu stačí, že?