Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    PC a Next Gen verze budou stejný, takže nevím, kde si to sebral.
  • DeathOnVacation
    To já nevím, proč?
  • Rhulad
    Naprosto totožná situace jako s Dishonored. Hype u té hry fungoval tak dobře, že hráči a recenzenti absolutně ignorovali fakt, že je to zcela průměrná hra. Teď už je Dishonored považován za klenot a stačilo k tomu opravdu málo - jen hodně dobře zaplacená reklama a stejný případ se zatím jeví Watch Dogs. Herní byznys je jedno velké lejno *11*
  • DeathOnVacation
    Přesně! Tady je to občas taková herní alternativa pro Novinky.cz, co se diskusí týká.
  • Zaujímavé že tí policajti ktorých tam "oslepil" nemali baterku aj napriek tomu že bola noc...
  • Witcher 2, Dark Souls ... jde to. Ale musí to být záměr. V přáípadě Watch Dogs je předpokládám záměr a cílová skupina jiný než u výše zmíněných a tomto jinému záměru je podřízeno ladění prezentace. Vše snadné, rychlé, prosté, dávající okamžitý pocit moci nad lidmi i technikou.
  • Tipuji že zde se asi naráží na rozdílné pojetí zábavy.

Taky osobně nerozumím, co je skvělého na tom, když se hra hraje prakticky sama a hráč pouze volně zasahuje ve velmi limitvaném a zjednodušeném herním prostoru, který je mu vymezen game-designem. Připomíná mi to hentai hry od Illusionu (jenom shoda názvů jsou to japonci ^_^): hráč může chodit po mapě téměř jak chce kam chce, na mapě je rozházeno pár interakčních bodů, jeden *erhm* "cíl" a při zapojení elementární logiky "příčina -> následek" jsi schopen během pěti až sedmi minut dosáhnout "cíle".

Ale chápu i v případě Illusionovek, i v případě zde Watch Dogs (potažmo posledních dílů AC). Je to jendoduché, prosté, je možno vypnout. Prostě okamžité uspokojení na míru.

Poznámka pod čarou: bodejť by se M$ (a tipuji že i ostatní) ostatní nezabýval(i) s otázkou, jak měřit množství "zkonzumované" zábavy a jak toto množství zpoplatnit za jednotku. Masa sama dává jasný signál, že je to správná cesta.
  • Ten poslední odstavec je hroznej kec. Z převáděcího videa hru nemáš možnost jakkoliv objektivně zhodnotit. To není žádné schovávání ale fakt. Ta hra obsahuje více složek, než jen mačkání tlačítka a vypínání žárovek a jako celek to může fungovat parádně, nebo taky nemusí. Ale to se nedozvíš z předvádějícího videa.
  • A jak se změní mechanika "jedno tlačítko = akce proběhne, čučíš na animaci" tím, že hru bude hrát nezkušený hráč? Jak se změní přihlouplé "držíšpáčku vpřed a (pře)skoky se dělají samy"? Nezkušený hráč nebude vědět, že má držet páčku a tak bude jen stát na místě?

Ano, já taky s posledním rozsudkem čekám až to vyjde. Ale to neznamená, že nesoudím i to, co ukážou předtím.

Lidi říkají "počky až to vyjde", ale to je v mých očích jen schovávání se před tím, že hra nevypadá zatím zrovna super.
  • Lukyz
    Tak určitě *1* Jelikože trailer kde by hlavní hrdina loadoval 10x ten samej úsek, protože je to blb by přilákal hromady diváků *1* Já bych s těma rozsudkama opravdu počkal *3*
  • Jazz
    Nevíte někdo název songu ?
  • To máš pravdu, spousta lidí dokáže dobže vyjádřit to, co si myslí. A zatím máme pouze informace, které vypustili sami vývojáři, takže nezbývá než soudit z nich. A používáí výmluvy "nevíš jaká bude skutečná hra" je pouhej wishful thinking od někoho, kdo příliš chce, aby byla dobrá.

Na mě Watch Dogs zase působí jako klasický Ubisoft - držíš páčků a hrdina skáče kolem, mačkáš tlačítko a dějou se cool věci. Spíše než hra je to jen přehlídka a gameplay je nic moc. Assassin's Creed 3 tak takový bylo.

Vzpomeň si na to video, kde ukazovali hack jednoho kontrolního centra města. Aiden prostě procházel zadem, "hackoval" se do systémů jedním stiskem tlačítka, stráže se pohodlně dívali jinam, pohodlně chodily pod věci, co na ně pak mohly spadnout stisknutím tlačítka atd. Dobře se na to dívá, ale silně pochybuju, že se to bude dobře hrát.
  • Slovo kyberpunk ti způsobuje přehnanou reakce imunitního systému ? Co pak s tebou musí udělat slovo jako "hra" které se na herním serveru objevuje mnohem častěji.
  • Nana, ono to bylo se SimCity trochu jinak. Po zahrátí preview (která prý vypadala skvěle) se EA dotázalo, jestli můžou tenhle výrok použít. Viz komentář Sleeplesse ze dne 13.03.2013:

"
    Lukáš se bohužel zapomněl zeptat, jak to je, než odpovídal. Celé se to má takto. Ano, ta hláška pochází od nás, bylo to s EA domluvené.

Po preview eventu, z něhož Honza Horčík psal své první dojmy, jsme byli EA dotázání, zda je možné umístit naši citaci na krabičku. Ptal jsem se Honzy, jestli si na to troufne, ale dojem ze hry byl výborný, byl si celkem jistý, takže jsme souhlasili. Ta citace je tedy založená na dojmech z preview verze a je staršího data.

V této chvíli to samozřejmě může působit dost bizarně, ale s tím už nic nenaděláme. Že se plná hra ukáže v podstatně horším světle, to netušil Honza ani já. A upřímně, nikdy se mi to nestalo, aby rozdíl mezi preview verzí a plnou byl tak výrazný. Citace na krabičky jsou poměrně běžná věc, a opravdu je dáváme jen, když jsme si jistí. No tentokrát pocit jistoty zklamal a obrátilo se to proti nám. Také poučení pro příště.
    "
  • GlaDOS
    Deus Ex Human Revolution byl o hackování a otevřený svět byl (i když do velikosti moc nepobral). A mám trochu strach, že Watch Dogs už bude vážně jen o mačkání jednoho tlačítka. Ale velmi rád se nechám překvapit (bohužel se většinou mé obavy vyplní).
  • ucho
    nahlášeno, jen jsem zjistil, že jde o HTML5, ta ikonka flashe mě zmátla.
  • Mart9
    Snad není dne, kdy bych někde nezakopl o výraz KYBERPUNK. Už na to začínám být alergický.
  • V Ghost in the shell hackuji bez telefonu a klidne i (kyberneticke) oci nebo mozek, zalezi prece na tom kde a kdy to bude situovane. Nekteri lidi proste nemaji fantazii...
  • ales.smutny
    Tak to s tou hlasitostí by určitě nemělo dělat, respektive ani mně to nedělá, takže tě využiju :)
    Mohl bys to pls nahlásit s verzí (flash) a typem prohlížeče sem? Někdo na to koukne. Díky :)

http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit