Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs se chlubí chválou, dle videa zaslouženou
5.8.2013 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
flash, měl jsem to v 720p (1080p už vypadá celkem dobře, po porovnání s youtube je to podobné). i tak mi ale přijde, že ty herní záběry jsou takové neostré v hranách (ty nápisy jsou ok), tedy už to zdrojové video je takové mázlé. při té příležitosti bych teda ještě upozornil na to, že ve fulscreenu nejde manipulovat s hlasitostí. v momentě, kdy na ni kliknu, jde do mute.
-
(... The Division).
-
Nač čekat na hru než vyjde, stačí si přečíst vždy osvícené názory v těchto diskuzích a vím jaká ta hra bude :D
-
Prosímtě, jedeš to ve Flashi nebo HTML5? A v 1080? Já se jen zajímám jestli někde není chybka, protože i když občas umí to překódování divy, tak zrovna tohle mi jede ve stejné kvalitě jako původní zdroj.
-
dobrá myšlenka špatně naservírovaná :)
-
LOL takova hovadina, ano s nejakym trapnym iphonom nebo co to ma, hackuje celee mesto dokonce i poulicni lampy ty vole to si zaslouzi akorat oceneni best traparna *11* *12*
-
Já jsem naopak, rád, že mám k té hře k dispozici solidní množství videí. Lepší, než vydat jediný trailer, navíc bez pořádného gameplaye a říct "hotovo".
-
Proč mě nepřekvapila informace, že to na PC bude vypadat lépe než na konzolích?
-
omlouvám se za zkomolení jména
-
Myslím si že první dvě hodiny mě ta hra ukáže co mám dělat. A zbytek hry budu neustále dělat to samé jako v assassins creed 1.Různorodost misí jako v gta to mít asi nebude.
-
A jak bys chtěl hackovat? Jednou za hodinu a nejakou 5 minut dlouhou minihrou? Ne, díky, já chci ať má ta hra spád, napětí a atmosféru. Nehledě na to, že tento stav dává smysl. Hackování je prostě environmentální nástroj pro lepší zážitek ze hry a já se na to moc těším. V jaké jiné hře můžeš vypínat osvětlení, přepínat semafory atp? Kdyby tam byl na hackování nějaký herní mechanismus jen sem tam občas, tak by to akorát kazilo napínavou tmosféru a ochudilo o ten pravý zážitek. Díky nechci.
-
ps: kdoví, jak to ve skutečnosti s těmi oceněními je - pamatuju si po vydání SimCity 4 se tuším na krabicové verzi objevil nějaký citát podepsaný Games.cz a Lukáš Grygal tu v diskusi napsal, že nikdo z redakce nic takového neřekl - takže si buď gamesáci nechali zaplatit, anebo tahle věc není dostatečně právně ošetřená a vydavatelé si můžou vymýšlet co a jak chtějí
-
jo ten konec s "more than 90 E3 awards" mě docela překvapil
třeba to bude zábava, ale mě ta postava hl. hrdiny už začíná docela iritovat - agent 007 v civilu na způsob novodobého Robina Hooda co se svým iPadem jedním kliknutím zastává funkci Boha, působí na mě jak lidé trpící cukrovkou, kteří si s sebou berou nástroj na měření hladiny cukru v krvi pomalu i na záchod
ale třeba se mýlím, na druhou stranu hry jako Deus Ex nemůžu výstát - mezinárodní spiknutí, nadnárodní korporace, globální viry, implantáty... *6* -
Přesně tak. Naprosto souhlasím. Ať už jde o AC nebo FC, pořád se ty hry posouvají a teď ještě navíc vymýšlí nové(Watch Dogs, The Crew).
-
Tak ta hra ještě nevyšla a světová herní média už sypou z rukávu výrazy jako "Best game" či "Best multiplayer"?Ano velice objektivní,nezávislá novinařina.
-
Nebo je to jen marketingová strategie, bez které se dnes nic neprodá. A jelkož toto byl opravdu drahej projekt, není se čemu divit, že to opravdu chtějí dostat mezi lidi. Navíc, co máš vůbec na myslí tím zjednodušováním? Jelikož je to typ hry, jaká tu zatím nebyla (hacker a "terorista" v otevřeném herním světě), není vůči čemu ji zjednodušovat.
-
na mne ten hype funguje presne obracene, cim vetsi hype tim vic si zacinam myslet ze to bude zase dalsi blbost. protože cim vetsi hype tim to zrejme miri na vetsi masu lidi a to znamena kompromisy a zjednodusovani na mx. moznou miru.
-
nic moc video možna vypada dobře ale hra bude v jádru pěkna blbost na gta 5 to nebude mít ani náhodou
-
Hra este nevysla a nikto ju nemohol celu hrat. Hodnotenia niesu validne.
-
Vzdyt je tady dostupne i v 720,1080!!