Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith:"Koblihu, kámo, a kdo myslíš, že dává tu sledovanost a čtenost?" Asi jsi mě nepochopil tak znova a napíšu to tak aby to pochopil každý.Sledovanost,čtenost>reklama>peníze.Tady se neřeší jestli je někdo oblíbený nebo se někomu zavděčuje,ale jde čistě o návštěvnost.Pokud si lidé koupí 10 milionů nějaké hry,tak je vydavatelům úplně jedno,jestli si s tím pak lidi utřou zadek nebo si hru užijí.Hypoteticky pokud tady budou čtenáři číst špatné recenze špatného autora,tak majitelé budou spokojeni,protože návštěvnost=peníze.
    • Ano, správně. Stránka si potřebuje vytvořit identitu a té se držet. A tou identitou může být i "špatné recenze špatných autorů".
  • ucho
    škoda jen, že je kvalita toho videa tak mizerná...
    • ales.smutny
      Prosímtě, jedeš to ve Flashi nebo HTML5? A v 1080? Já se jen zajímám jestli někde není chybka, protože i když občas umí to překódování divy, tak zrovna tohle mi jede ve stejné kvalitě jako původní zdroj.
      • ucho
        flash, měl jsem to v 720p (1080p už vypadá celkem dobře, po porovnání s youtube je to podobné). i tak mi ale přijde, že ty herní záběry jsou takové neostré v hranách (ty nápisy jsou ok), tedy už to zdrojové video je takové mázlé. při té příležitosti bych teda ještě upozornil na to, že ve fulscreenu nejde manipulovat s hlasitostí. v momentě, kdy na ni kliknu, jde do mute.
        • ales.smutny
          Tak to s tou hlasitostí by určitě nemělo dělat, respektive ani mně to nedělá, takže tě využiju :)
          Mohl bys to pls nahlásit s verzí (flash) a typem prohlížeče sem? Někdo na to koukne. Díky :)

http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
          • ucho
            nahlášeno, jen jsem zjistil, že jde o HTML5, ta ikonka flashe mě zmátla.
    • Vzdyt je tady dostupne i v 720,1080!!
  • Mart9
    Snad není dne, kdy bych někde nezakopl o výraz KYBERPUNK. Už na to začínám být alergický.
    • Slovo kyberpunk ti způsobuje přehnanou reakce imunitního systému ? Co pak s tebou musí udělat slovo jako "hra" které se na herním serveru objevuje mnohem častěji.
  • oktavius66
    Já to prostě chci ! Už aby to bylo venku... *3*
  • nic moc video možna vypada dobře ale hra bude v jádru pěkna blbost na gta 5 to nebude mít ani náhodou
  • Zaujímavé že tí policajti ktorých tam "oslepil" nemali baterku aj napriek tomu že bola noc...
  • Proč mě nepřekvapila informace, že to na PC bude vypadat lépe než na konzolích?
    • Myslím, že na PC bude vždycky a všechno vypadat líp než na konzolích, To je způsobeno tím, že PC se stále vyvíjí teď dokonce rychleji než kdy dřív. Ale konzole, hlavně ty staré zůstanou stejné a už nejsou nejmladší takže se to na ně muselo hodně osekat.
    • God-of-War
      PC a Next Gen verze budou stejný, takže nevím, kde si to sebral.
      • Ne detaili jako kapky deště budou rozdílný
    • DeathOnVacation
      To já nevím, proč?
  • LOL takova hovadina, ano s nejakym trapnym iphonom nebo co to ma, hackuje celee mesto dokonce i poulicni lampy ty vole to si zaslouzi akorat oceneni best traparna *11* *12*
    • V Ghost in the shell hackuji bez telefonu a klidne i (kyberneticke) oci nebo mozek, zalezi prece na tom kde a kdy to bude situovane. Nekteri lidi proste nemaji fantazii...
    • dobrá myšlenka špatně naservírovaná :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit