Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs štěká i kouše: dojmy z hackerského sandboxu
13.5.2013 | Pavel Dobrovský
80 příspěvků
-
Kdyz kocicka s pejskem varili dort a napatlali do nej vsechno mozne, bylo to k bliti... a bojim se, ze tohle ceka i Watchdogs. Je tam vsechno mozne, ale nic poradne - jizda autem arkada, konzoloidni strileni a tiche vrazdeni uprostred ulice - bez ktereho bych se obesel, hackovani jednim tlacitkem... Ja na tohle rozhodne frontu stat nebudu.
-
sak ale jake opicky sak sa kukaj jak to vyzera ten watch dogs jak oblvane lečo v 30 fps, a vcera ked ukazali ten xbox one to je este horsie. nemozu nikdy vytiahnut taku grafiku jak pc, setko je hnus zubate textury, male detaily, hnusne textury je to komicke. ale pre vacsinu ovec to staci.
-
S tím čudlíkem jsi to naprosto vystihl, hrdina si stoupne na výtah a místi aby zmáčkl čudl mává kolem sebe telefonem, taky to na mě zapůsobilo dost hloupě:) Také jsem zvědavý, ale nečekám od toho moc.
Třeba o výše zmíněných Sleeping Dogs jsem ani nějak nepátral, čekal jsem že to bude šunt a když jsem si to pak u kamaráda zkusil, byla topro mě jedna z nejlepších her v poslední době:) -
jasny zakazat internety, zakazat pocitace, zakaz nakaz prikaz. a pro kazdyho jeste navod jak ma spravne zit.
-
A pak že opičky neuměj ovládat počítače...
-
no, jelikož první AC vyšel v roce 2007 a odehrává se v roce 2012 tak ano ;)
-
vas furt bavi hrat hry na konzolach v low detailoch a v 30 fps to je zaujimave. ten watch dogs vyera na ps4 jak oblvana ps3, konzole by mali zakazat. ps4 stary pc hardver z pred 3 rokov. to treba len do kosa hodit. a jak som videl gameplay watch dogs je to len obycajne slabe a chaoticke jak splinter cell, no tak nic mozno ps5 bude mat hw ako dnesne high end pc aby to zvladalo aspon nieco, a nie low a 30 fps smiesne, dalsa haraburda do suflika
-
Pěkná grafika *7*
-
"... a doufám, že Watch dogs nebude mít on-line prvky..."
Tak to si přečti ještě jednou recenzi. -
2012 je budoucnost?
-
Co konkrétně bylo na Skyrimu vygumovaného?
-
Tak hurá zpět na stromy.
-
proč to hejtujete, dobrá reakce *1*
-
Nikdo nepochybuje :-) Ale líbí se mi že se objevuje nová značka, o to víc jí budu držet palce *5* Ne jako "Assassins creed: Max Payne Templář Odveta Yodova Smrt Už fakt nevíme o čem to dělat ale bude to AC protože název to prodá" série *1*
-
a ja sa nedivim preto lebo rockstar nikdy predtym gameplay neuvolnili, patri to k ich marketingu, hodia nam 4 trailery, nejaku kost v podobe obrazkov a nech si vsetci spekuluju a studuju detaily v obrazkoch jak kazdy rok. R* si dobre uvedomuju ze nemaju konkurenciu a uz vobec ne v podobe nejakeho watchdogs
co sa zlej grafiky tyka : http://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64&feature=player_detailpage#t=94s hovor za konzole :) na pc to budu po modoch graficke orgie -
Tak uz sa nedivim preco rockstar radsej neukazali gameplay gta 5, oproti watch dogs bude grafika strasna, samozrejme gta kupujem v den D.
-
"U mě" jak bylo psáno, co si na tom nepochopil? proč to vztahuješ na ostatní, když o ostatních nepadlo ani slovo ?;)
Já sleduju co se MĚ líbí, ne co mi druzí vnutí = používám i vlastní hlavu ;) -
A kdo chce přehlížet realitu her, vždy si oči zavře.
Hele, taky umím vypouštět prázdný kydy jako je ten tvůj. -
Taktak, kdo nekonzumuje hype je hipster, kdo nekupuje hry je podle tiscali games inkvizice zlodej.
-
SHUT UP and TAKE my MONEY!!! *1*