Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozstrelil to, nevidel jsi video?
  • firebug
    Přinejmenším jsem jako fanoušek openworldových her HODNĚ zvědavý na výsledek. Škoda že z psaného textu na mě hra působí o dost lépe, než z ingame videa.
    Asi jsem už trochu vystřízlivěl z nadšení vyvolaného preview prezentacema. Ty kecy okolo každé hry se opakují jako přes kopírák. I stařičký Godfather sliboval systém reputace a reakce okolních lidí na vaše předešlé chování ve hře...
    Z videa tedy zamrzí především dost zvláštní chování vozidel a nedbytečné používání "hackingu" i když je na dosah ruky nějaký čudlík, který by splnil účel stejně. S takovou bude hrdina mobilem i splachovat záchody. :-)
    I tak nevěřím, že se hra zvrhne do nečeho nehratelného. Mě ale solidně bavil i Sleeping Dogs, na který tu všichni svorně nadávají.
  • Vypadá to bohužel přiblble. Tam teleskopem likviduje borce a nikdo nic. To už Far Cry 3 to má lépe vychytané, i když i ten z videí vypdal přiblble. Rád bych se mýlil, protože jinak co se týče prostředí, tak to vypadá skvěle.
  • "Jasně, vítr nelze vidět. Ale kusy novin nebo listí proháněné po ulicích? To už je něco jiného. A taky pořádně hardwarově náročného. 'Překvapilo nás, kolik toho dokážeme ze současných konzolí vymáčknout a nebudeme tím pádem přistupovat k žádnému kompromisu mezi jednotlivými verzemi'."

Myslím že je z toho patrné, že nemáš pravdu, jde opravdu o celkovou technickou stránku.
  • LTM3
    Nejspíš tím myslí, že rozdíl nebude v obsahu (všechny budou plnohodnotné verze, žádný snížený počet chodců, aut, atd...), ale po technický stránce bude (snížené úrovně detailů a textur).
  • vem si ucebnice, jdi expit a dalsi skillpoint vloz do chapani psaneho textu
  • Snad to nedopadne jako jiné hry u kterých byla vytrvalá mediální masáž a každý den jsme se mohli dozvědět jak je stále lepší a úžasnější. Bylo by fajn kdyby občas vyšla dobrá hra. Naposled jsem se těšil na nové UFO. Jak to dopadlo, asi všichni víme. Ořezané na kost, krátké, konzolové.
  • Paulcz
    jojo, je to stejně vygumovaný jako Skyrim, takže to šance má :)
  • Paulcz
    ten poslední screenshot je zajímavej, z nahackovaný rozvodný skříně (nebo co to je) vylítnou blesky a strazej k zemi probíhajícího zločince !? :)
  • Ovečky zaplatí vývoj a chytřejší zbytek si pak koupí hry za polovic ve steam akci :D
  • Paulcz
    jojo pravda bolí :)
  • Hmm, na trolla dobře umíš vystihnou realitu myšlení dnešních hráčů, to se musí uznat. Dobrá práce.
  • LOL, "silno arkádové tituly" "božechraň"
    ani nevíš, co chceš...
  • Hra vyzerá zaujímavo, len škoda, že v dnešnej dobe takéto hry vznikajú len ako silno arkádové tituly pre najširšie masy, božechráň aby človek náhodou musel pri hre požiť mozgové závity *9*
  • Jo hlavne je to v rozpore s nedavnym vyhlasenim, ze PS4 verzia ma byt simulaciou toho co dnesna generacia konzol nezvladne :)
  • TheGGG
    ha ha ha. Bioshock infinite je jedna z nejlepších her za poslední roky, pečlivě jsem si prohlížel ty trailery a nechápu co je v nich navíc oproti finální hře. Že tam není umírající kůň, to je snad vrchol trapnosti rejpalů. Pokud by bioshock dostal 6-7 tak by pak všechny ostatní hry z tohoto roku museli dostat tak maximálně 4-5, nebo snad víš o lepší hře co v poslední době vyšla, ja teda určitě ne.
  • TheGGG
    to jsou zase knedlíkovské názory *7*. Zas rádoby experti kritizují co je napadne a přitom todle vypadá na hru roku
  • Jediná věc co se mi na WatchDogs nelíbí je UI/vizualizace hackování/atd převzaté ze série Assassin's Creed, přičemž už tam bylo docela nelíbivé (a hlavně tragicky zbytečné - narážím teď na to, že AC se odehrává v budoucnosti). Je škoda že si nedali tu práci a nepojali tu "budoucnost" vizuálně trochu jinak, už mi AC UI/vizualizace leze krkem :)
  • To se tu vyhlásila soutěž o největší hate komentář na watch_dogs nebo mi něco uniká ? *15* Konečně zase jednou dobře vypadající hra, která by měla nabídnout desítky (možná stovky) hodin zábavy. Pokud se to bude hrát stejně dobře jak to vypadá a zní, tak za mě rozhodně tutovka.
    OT: Hlavně mi už poslední dobou silně lezou na nervy rádoby "trollové" co se snaží být "vtipní", ale zatim dokazujou pouze svou debilitu a nedostatek pozornosti společnosti v reálném životě. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit