Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs štěká i kouše: dojmy z hackerského sandboxu
13.5.2013 | Pavel Dobrovský
80 příspěvků
-
tak tak. su len 2 typy ludi... hipsteri, a hypesteri.
-
'Hypem se to podle mě stane ve chvíli, kdyby se ukázalo, že to je kravina, když všichni čekali bombu' sak to... a kto ti povedal ze toto neni ten pripad, mne sa s kazdym dalsim videom ta hra javi viac a viac ako kravina. dalsia z hier co sa boji hracom ponuknut vyzvu a tak ich len vodi za rucicku a maximum k comu hraca vyzve je stlacit jeden gombik.
-
Díky za pochvalu, bouhžel já pro tebe žádnou nemám, jsi očividně jeden z nejhorších trollů v dějinách internetu
-
Mozna u tebe ale ne kazdej na tyhle planete je hipster :D
-
U mě to funguje jen u seriálů a filmů, čím větší hype tím menší je pravděpodobnost že na to kouknu :)
-
To je podle mě nesmysl. Watch Dogs je nová značka a zaujal podle mě hned prvním videem. Další zprávy mě připadají spíš jako další informace o hře pro ty, kteří mají o hru zájem. Hypem se to podle mě stane ve chvíli, kdyby se ukázalo, že to je kravina, když všichni čekali bombu.
A co je blbýho na tom, že se snaží dát o té značce vědět před vydáním? Silně pochybuju, že by se vělké hry uživili jen tím, že prostě v tichosti vyjdou a pak budou čekat, že si to lidi mezi sebou poví.
Když si vezmu indie hry, které mám, tak jsou to víceméně jen ty, o nichž si přečtu třebas tady na games nebo se objeví na frontside Steamu. Nemám čas ani chuť prolízat tuny blbin a ke každé hledat review, jestli je to dobrý. -
No tak jako upřímně.. Jestli je tenhle Gameplay z PS4 tak nevím co víc ještě chtít. Má to hezkou grafiku a vypadá to jako na PC. Zato když se podíváš na PS3 a PC, tak PS3 má nižší detaily ( krom exkluzivek, protože ty jsou parádní ) a také nemá vyhlazování.. Nejsem zase tak náročný. Já se na to těším ;)...
-
No některá auta to měla dost přehnané, ale zbytek se mi zdál neporovnatelně blíž realitě (dokud se auto nedostalo do "špatného technického stavu"), než ty beztlumičové káry dneska tak často vídané. Kdyby takovou jízdní fyziku mělo Just Cause 2, tak tam trávím měsíce jen projížděním se. Tak se snad v pátém dílu nepřikloní k přílišné přisátosti aut. Ale na to si budu muset počkat ještě tak rok a půl, hm :/
-
Tak oni se auta pravda houpaly moc. Prakticky každá kára byla vzhledem k realitě fakt silně "přepružená" *3* Na druhou stranu jsem si taky chrochtal blahem, protože to bylo v sérii GTA poprvý, kdy měli nějakou hmotnost. Předchozí díly na tom byly dost bídně a ježdění po silnici mě moc nebralo, v IV jsem si to užíval.
-
nevím čím to je ale na me tenhle hype funguje presne opačne a pritom ty články ani nečtu a videa nekoukám. Proste kdyby byla sem tam nejaka sprava, ale takhle... Imo kvalitni titul se nemusí moc hypovat.
-
Nepřipadá mi, že jako hate se už bere poukázat na trochu fádní herní prvky, které videa ukazují.
-
Strašně mě pak bavilo poslouchat ty hráče zvyklé na NFS a spol, že se ta auta moc houpou, že pořádně nezatáčí a tak dále...
-
Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Takto dokážu rozebrat sebelepší hru.
-
Ve ctyrce to bylo trochu moc klouzavy ale taky se mi to moc libilo. Co se jizdniho modelu tyce tak je to snad po Mafii 2 jeden z tech nejlepsich.
-
Vítr možná vidět nelze, ale když jsou ve hře vidět čáry připojení wiffi tak možný bude vše..
-
Pokuď bude minimálně stejný jako ve čtyrce, tak budu spokojený.
-
...a cos čekal, to nemohlo dopadnout ani jinak konzole zůstanou konzolema, takže stejně výkonný jako kamna na uhlí....
-
Tak samozřejmě... už je to pátý díl takže už to musí mít hodně propracovaný... Nicméně jsem zjedavej na jízdní model aut... biď se mohl chytat někdo za hlavu ale popravdě docela mě v těch to hrách o to jde hodně...
-
Ve výsledku je to tak neuvěřitelně z reality ta myšlenka., až by vám bylo špatně přátelé. Dávejte si bacha co, kam a komu píšete a voláte. Některé informace už nevymažete a wifi není tak bezpečná jak se zdá.
-
Vsem je snad jasny, kdo ten fight vyhraje.. GTA.