Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gordar
    „Mezi verzemi pro PlayStation 3, Xbox 360 a PlayStation 4 a novým Xboxem nebude prakticky žádný rozdíl,“
    Tak to mě zrovna nepotěšilo :D
    • No tak jako upřímně.. Jestli je tenhle Gameplay z PS4 tak nevím co víc ještě chtít. Má to hezkou grafiku a vypadá to jako na PC. Zato když se podíváš na PS3 a PC, tak PS3 má nižší detaily ( krom exkluzivek, protože ty jsou parádní ) a také nemá vyhlazování.. Nejsem zase tak náročný. Já se na to těším ;)...
    • ...a cos čekal, to nemohlo dopadnout ani jinak konzole zůstanou konzolema, takže stejně výkonný jako kamna na uhlí....
    • LTM3
      Nejspíš tím myslí, že rozdíl nebude v obsahu (všechny budou plnohodnotné verze, žádný snížený počet chodců, aut, atd...), ale po technický stránce bude (snížené úrovně detailů a textur).
      • "Jasně, vítr nelze vidět. Ale kusy novin nebo listí proháněné po ulicích? To už je něco jiného. A taky pořádně hardwarově náročného. 'Překvapilo nás, kolik toho dokážeme ze současných konzolí vymáčknout a nebudeme tím pádem přistupovat k žádnému kompromisu mezi jednotlivými verzemi'."

Myslím že je z toho patrné, že nemáš pravdu, jde opravdu o celkovou technickou stránku.
        • Vítr možná vidět nelze, ale když jsou ve hře vidět čáry připojení wiffi tak možný bude vše..
    • Jo hlavne je to v rozpore s nedavnym vyhlasenim, ze PS4 verzia ma byt simulaciou toho co dnesna generacia konzol nezvladne :)
  • 'vyhlášení souboje na život a smrt GTA' tak to uz je watch dogs mrtvy skor nez vstupi gta do ringu. z gameplayov to vyzera ako len dalsia prehypovana AAA na ktoru kazdy po dohrani rychlo zabudne
  • firebug
    Přinejmenším jsem jako fanoušek openworldových her HODNĚ zvědavý na výsledek. Škoda že z psaného textu na mě hra působí o dost lépe, než z ingame videa.
    Asi jsem už trochu vystřízlivěl z nadšení vyvolaného preview prezentacema. Ty kecy okolo každé hry se opakují jako přes kopírák. I stařičký Godfather sliboval systém reputace a reakce okolních lidí na vaše předešlé chování ve hře...
    Z videa tedy zamrzí především dost zvláštní chování vozidel a nedbytečné používání "hackingu" i když je na dosah ruky nějaký čudlík, který by splnil účel stejně. S takovou bude hrdina mobilem i splachovat záchody. :-)
    I tak nevěřím, že se hra zvrhne do nečeho nehratelného. Mě ale solidně bavil i Sleeping Dogs, na který tu všichni svorně nadávají.
    • S tím čudlíkem jsi to naprosto vystihl, hrdina si stoupne na výtah a místi aby zmáčkl čudl mává kolem sebe telefonem, taky to na mě zapůsobilo dost hloupě:) Také jsem zvědavý, ale nečekám od toho moc.

Třeba o výše zmíněných Sleeping Dogs jsem ani nějak nepátral, čekal jsem že to bude šunt a když jsem si to pak u kamaráda zkusil, byla topro mě jedna z nejlepších her v poslední době:)
  • Keyz
    Jak se ovládají auta? Z videa to vypadalo jak pořádná arkáda s minimální fyzikou.
    Protože to je sandbox, tak je to celkem podstatné.
    • rancor1223
      Taky mě to hned napadlo, když v tom gameplayi skočí do auta. Docela mi to připomnělo Saints Row3 myslím, ale možná i ty Sleeping Dogs (nehrál jsem, ale na videích vypadal podobně).
      Spíš bych byl ale raději za styl posledních GTA, trochu věrohodnější chování.
    • Ovládání... ? hmmm pojedeš 200km zmáčkneš šipku a zatočí ti to do pravého úhlu... asi takhle bude propracovanej jízdní model... GTA aspon bylo dobry v tom kdyz jste zataceli byla znat odstrediva sila aspon.. todle bude absurdni jako sleeaping dogs.. (BTW: proc jse jmnuje vsechno dgs ?? :D nebude jeste race dogs? :D )
  • Hra vyzerá zaujímavo, len škoda, že v dnešnej dobe takéto hry vznikajú len ako silno arkádové tituly pre najširšie masy, božechráň aby človek náhodou musel pri hre požiť mozgové závity *9*
    • LOL, "silno arkádové tituly" "božechraň"
      ani nevíš, co chceš...
      • vem si ucebnice, jdi expit a dalsi skillpoint vloz do chapani psaneho textu
  • c-z06
    SHUT UP and TAKE my MONEY!!! *1*
    • Smetana.pavel
      proč to hejtujete, dobrá reakce *1*
  • Ten popis zní až podezřele dobře. Byl bych rád, kdyby se to všechno do té hry nakonec dostalo, ale jak to tak bývá, výsledek většinou nedostojí hype, který mu předchází.

Ale nechme se překvapit. *4*
  • To se tu vyhlásila soutěž o největší hate komentář na watch_dogs nebo mi něco uniká ? *15* Konečně zase jednou dobře vypadající hra, která by měla nabídnout desítky (možná stovky) hodin zábavy. Pokud se to bude hrát stejně dobře jak to vypadá a zní, tak za mě rozhodně tutovka.
    OT: Hlavně mi už poslední dobou silně lezou na nervy rádoby "trollové" co se snaží být "vtipní", ale zatim dokazujou pouze svou debilitu a nedostatek pozornosti společnosti v reálném životě. *7*
    • GlaDOS
      Nepřipadá mi, že jako hate se už bere poukázat na trochu fádní herní prvky, které videa ukazují.
  • Mimochodem: Kdo si všiml znaku psa (WatchDog) na Aidanove kšiltovce
  • Snad to nedopadne jako jiné hry u kterých byla vytrvalá mediální masáž a každý den jsme se mohli dozvědět jak je stále lepší a úžasnější. Bylo by fajn kdyby občas vyšla dobrá hra. Naposled jsem se těšil na nové UFO. Jak to dopadlo, asi všichni víme. Ořezané na kost, krátké, konzolové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit