Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to bohužel přiblble. Tam teleskopem likviduje borce a nikdo nic. To už Far Cry 3 to má lépe vychytané, i když i ten z videí vypdal přiblble. Rád bych se mýlil, protože jinak co se týče prostředí, tak to vypadá skvěle.
  • „Srovnávejte s jinými,“ vyzvali nás vývojáři. „Je to logické a zdravé. Lépe tak pochopíte, o co snažíme.“
    Snažíte se oblbnout masy a vydělat prachy. Tak jako ti "jiní".

"Uvěřitelné město. Slyšíte v těch slovech nenaplněné sliby jiných vývojářů starších her?"
    Gothic 1 a jeho campy, Mafia:The City of Lost Heaven, Wither 2 ... ne, neslyším.

"Nepůjde jen o kolektivní vytažení deštníků, když začne pršet, ale ..."
    Srovnávání se Shenmue (rok 1999) na Dreamcast? Opravdu?
    • Nechci působit zbytečně přechytrale, ale to co zmiňuješ je podle mě jeden z hlavních problémů s hráči.

Nikdo si moc nepamatuje a lidi věří všemu, co jim vývojáři nakukají. Jo, v Shenmue pršelo už před 14 lety. Ono toho taky hodně bylo už v Shenmue před 14 lety. Hodně, co dneska už není standardem. Herní novináři by měli připomínat takové věci. Říkat, když nějaká hra jen opakuje to, co už bylo a nebo to dělá i horší.

Ech, ech, takový ty Vigory v Bioshocku Finite, to už jsem někde viděl. Jak se ty hry jen jmenovaly... bylo v nich mnohem víc mnohem zajímavější schopností s nespočetně více možností jejich kombinování a aplikací.

Ech, ech, taková ta hopsalka, co tam kolem tebe poskakuje... to už jsem taky někde viděl a mnohem lépe. Třeba v trailerech na Bioshock Infinite z minulých let. Ale i jinde.

Ale přesto s najdou recenze, kde jsou Vigory a hopsalka v Bioshocku Finite chváleny. No jo no, každej hráč neví všechno a ani každej herní novinář. Jaká smůla, no... teď mě lidi ukřižujou, protože Bioshock Finite je momentálně nekritizovatelná hra.
      • GlaDOS
        Nevidím problém, proč by neměly být Vigory pochváleny jako funkční prvek. Ne každá fps ti dá do rukou kromě bouchaček i něco jiného. Pokud je někdo chválí jako dosud nevídaný prvek, tak to je věc druhá (popravdě jsem takovou recenzi ještě nečetl - no, i když možná na Zingu ano). V podstatě je to alternativa kouzel, kterých je ve fantasy hrách požehnaně. Nevím přesně, koho myslíš tou hopsalkou. Jako Elizabeth? Jasně, herní společník tu už byl mnohokrát. Ale v poslední době se spíš pletou do cesty a nechávají se zastřelit.

Kdyby měli herní novináři každé hře vytknout, co opakuje a co už tu bylo, tak by celá recenze byla jen o tomto. A čím více her vyjde, tím více opakování bude.
        • Asi bych i souhlasil, kdyby Finite dostávalo své zasloužené 6-7 a i text recenzí by tomu odpovídal. A jiný hry taky zaslouženě. Ale oba víme, že to se nestane, no jo no.

Jo a Elizabeth není společník. Je to custscéna + menu + animace otevření dveří + nekonečná zásoba základních itemů, aby nikdo nemusel moc myslet při hraní dopředu. Ale funny od Levina, že nedostaneš vždy zrovna ten item, co potřebuješ, to jo. Ale takhle do hloubky asi nikdo na herní prvky nečučí, takže budiž, asi je i společník.
          • GlaDOS
            Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Takto dokážu rozebrat sebelepší hru.
            • A kdo chce přehlížet realitu her, vždy si oči zavře.

Hele, taky umím vypouštět prázdný kydy jako je ten tvůj.
          • TheGGG
            ha ha ha. Bioshock infinite je jedna z nejlepších her za poslední roky, pečlivě jsem si prohlížel ty trailery a nechápu co je v nich navíc oproti finální hře. Že tam není umírající kůň, to je snad vrchol trapnosti rejpalů. Pokud by bioshock dostal 6-7 tak by pak všechny ostatní hry z tohoto roku museli dostat tak maximálně 4-5, nebo snad víš o lepší hře co v poslední době vyšla, ja teda určitě ne.
            • TheGGG
              Díky za pochvalu, bouhžel já pro tebe žádnou nemám, jsi očividně jeden z nejhorších trollů v dějinách internetu
            • Hmm, na trolla dobře umíš vystihnou realitu myšlení dnešních hráčů, to se musí uznat. Dobrá práce.
    • "Támhleta ženská! Několik skoků, máchnutí rukou a telefon letí od ucha do vzduchu a rozbíjí se na zemi. Nestihli jste to. Policie je na cestě."

A stane se co? Co udělá policie proti hráči, který naprosto otevřeně cheatuje, protože cheaty jsou herní mechanikou? Apropo, hra obsahuje lékárny, nebo autoheal? Avatar reaguje na zásahy od ostatních, nebo je terminátor? Kolik toho vydrží A.I.? Jak se chová bojová A.I.?

„Nechceme vás pustit do hry, kde můžete bez postihu nebo výrazné penalizace dělat ptákoviny na ulici."
      A proto dáváte hráči do rukou cheat-device a bezmeznou svobodu.

Po úvodním ohlášení hra v mých očích velmi rychle padá. Škoda, námět se mi líbí.
  • Jediná věc co se mi na WatchDogs nelíbí je UI/vizualizace hackování/atd převzaté ze série Assassin's Creed, přičemž už tam bylo docela nelíbivé (a hlavně tragicky zbytečné - narážím teď na to, že AC se odehrává v budoucnosti). Je škoda že si nedali tu práci a nepojali tu "budoucnost" vizuálně trochu jinak, už mi AC UI/vizualizace leze krkem :)
    • Tilwaen
      2012 je budoucnost?
      • no, jelikož první AC vyšel v roce 2007 a odehrává se v roce 2012 tak ano ;)
  • vas furt bavi hrat hry na konzolach v low detailoch a v 30 fps to je zaujimave. ten watch dogs vyera na ps4 jak oblvana ps3, konzole by mali zakazat. ps4 stary pc hardver z pred 3 rokov. to treba len do kosa hodit. a jak som videl gameplay watch dogs je to len obycajne slabe a chaoticke jak splinter cell, no tak nic mozno ps5 bude mat hw ako dnesne high end pc aby to zvladalo aspon nieco, a nie low a 30 fps smiesne, dalsa haraburda do suflika
    • jasny zakazat internety, zakazat pocitace, zakaz nakaz prikaz. a pro kazdyho jeste navod jak ma spravne zit.
    • A pak že opičky neuměj ovládat počítače...
      • sak ale jake opicky sak sa kukaj jak to vyzera ten watch dogs jak oblvane lečo v 30 fps, a vcera ked ukazali ten xbox one to je este horsie. nemozu nikdy vytiahnut taku grafiku jak pc, setko je hnus zubate textury, male detaily, hnusne textury je to komicke. ale pre vacsinu ovec to staci.
  • TheGGG
    to jsou zase knedlíkovské názory *7*. Zas rádoby experti kritizují co je napadne a přitom todle vypadá na hru roku
    • Paulcz
      jojo, je to stejně vygumovaný jako Skyrim, takže to šance má :)
      • Tilwaen
        Co konkrétně bylo na Skyrimu vygumovaného?
        • Pěkná grafika *7*
  • Kdyz kocicka s pejskem varili dort a napatlali do nej vsechno mozne, bylo to k bliti... a bojim se, ze tohle ceka i Watchdogs. Je tam vsechno mozne, ale nic poradne - jizda autem arkada, konzoloidni strileni a tiche vrazdeni uprostred ulice - bez ktereho bych se obesel, hackovani jednim tlacitkem... Ja na tohle rozhodne frontu stat nebudu.
  • Tak uz sa nedivim preco rockstar radsej neukazali gameplay gta 5, oproti watch dogs bude grafika strasna, samozrejme gta kupujem v den D.
    • a ja sa nedivim preto lebo rockstar nikdy predtym gameplay neuvolnili, patri to k ich marketingu, hodia nam 4 trailery, nejaku kost v podobe obrazkov a nech si vsetci spekuluju a studuju detaily v obrazkoch jak kazdy rok. R* si dobre uvedomuju ze nemaju konkurenciu a uz vobec ne v podobe nejakeho watchdogs

co sa zlej grafiky tyka : http://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64&feature=player_detailpage#t=94s hovor za konzole :) na pc to budu po modoch graficke orgie
  • nevím čím to je ale na me tenhle hype funguje presne opačne a pritom ty články ani nečtu a videa nekoukám. Proste kdyby byla sem tam nejaka sprava, ale takhle... Imo kvalitni titul se nemusí moc hypovat.
    • U mě to funguje jen u seriálů a filmů, čím větší hype tím menší je pravděpodobnost že na to kouknu :)
      • Mozna u tebe ale ne kazdej na tyhle planete je hipster :D
        • "U mě" jak bylo psáno, co si na tom nepochopil? proč to vztahuješ na ostatní, když o ostatních nepadlo ani slovo ?;)
          Já sleduju co se MĚ líbí, ne co mi druzí vnutí = používám i vlastní hlavu ;)
        • Taktak, kdo nekonzumuje hype je hipster, kdo nekupuje hry je podle tiscali games inkvizice zlodej.
        • tak tak. su len 2 typy ludi... hipsteri, a hypesteri.
    • alladjex
      To je podle mě nesmysl. Watch Dogs je nová značka a zaujal podle mě hned prvním videem. Další zprávy mě připadají spíš jako další informace o hře pro ty, kteří mají o hru zájem. Hypem se to podle mě stane ve chvíli, kdyby se ukázalo, že to je kravina, když všichni čekali bombu.

A co je blbýho na tom, že se snaží dát o té značce vědět před vydáním? Silně pochybuju, že by se vělké hry uživili jen tím, že prostě v tichosti vyjdou a pak budou čekat, že si to lidi mezi sebou poví.

Když si vezmu indie hry, které mám, tak jsou to víceméně jen ty, o nichž si přečtu třebas tady na games nebo se objeví na frontside Steamu. Nemám čas ani chuť prolízat tuny blbin a ke každé hledat review, jestli je to dobrý.
      • 'Hypem se to podle mě stane ve chvíli, kdyby se ukázalo, že to je kravina, když všichni čekali bombu' sak to... a kto ti povedal ze toto neni ten pripad, mne sa s kazdym dalsim videom ta hra javi viac a viac ako kravina. dalsia z hier co sa boji hracom ponuknut vyzvu a tak ich len vodi za rucicku a maximum k comu hraca vyzve je stlacit jeden gombik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit