Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Vsem je snad jasny, kdo ten fight vyhraje.. GTA.
    • Smetana.pavel
      Nikdo nepochybuje :-) Ale líbí se mi že se objevuje nová značka, o to víc jí budu držet palce *5* Ne jako "Assassins creed: Max Payne Templář Odveta Yodova Smrt Už fakt nevíme o čem to dělat ale bude to AC protože název to prodá" série *1*
    • Tak samozřejmě... už je to pátý díl takže už to musí mít hodně propracovaný... Nicméně jsem zjedavej na jízdní model aut... biď se mohl chytat někdo za hlavu ale popravdě docela mě v těch to hrách o to jde hodně...
      • Inquisitor
        Pokuď bude minimálně stejný jako ve čtyrce, tak budu spokojený.
        • Strašně mě pak bavilo poslouchat ty hráče zvyklé na NFS a spol, že se ta auta moc houpou, že pořádně nezatáčí a tak dále...
          • Radioaktivni_surikata
            Tak oni se auta pravda houpaly moc. Prakticky každá kára byla vzhledem k realitě fakt silně "přepružená" *3* Na druhou stranu jsem si taky chrochtal blahem, protože to bylo v sérii GTA poprvý, kdy měli nějakou hmotnost. Předchozí díly na tom byly dost bídně a ježdění po silnici mě moc nebralo, v IV jsem si to užíval.
            • No některá auta to měla dost přehnané, ale zbytek se mi zdál neporovnatelně blíž realitě (dokud se auto nedostalo do "špatného technického stavu"), než ty beztlumičové káry dneska tak často vídané. Kdyby takovou jízdní fyziku mělo Just Cause 2, tak tam trávím měsíce jen projížděním se. Tak se snad v pátém dílu nepřikloní k přílišné přisátosti aut. Ale na to si budu muset počkat ještě tak rok a půl, hm :/
        • Ve ctyrce to bylo trochu moc klouzavy ale taky se mi to moc libilo. Co se jizdniho modelu tyce tak je to snad po Mafii 2 jeden z tech nejlepsich.
  • Vše vypadá úžasně jen škoda že je odfláklé řízení
  • Paulcz
    ten poslední screenshot je zajímavej, z nahackovaný rozvodný skříně (nebo co to je) vylítnou blesky a strazej k zemi probíhajícího zločince !? :)
    • Rozstrelil to, nevidel jsi video?
  • conflig
    Tak jako to hackování vypadá docela dobře záleží jen jak dlouho to zůstane zábava..

A proč sakra nejdou ty mrtvoly odtáhnou alespoň pár metrů bokem, při tom vloupání to pak působí dost divně... když už to má být teda ten Next-gen :)
  • Lawliet
    Ve výsledku je to tak neuvěřitelně z reality ta myšlenka., až by vám bylo špatně přátelé. Dávejte si bacha co, kam a komu píšete a voláte. Některé informace už nevymažete a wifi není tak bezpečná jak se zdá.
    • Tilwaen
      Tak hurá zpět na stromy.
  • Sliby zní hezky. To ony vždycky. Ale gameplay videa teda spíš odrazují, jak už jsem pověděl níže.
  • Oooooo sem okouzlen, kde mam tu kreditku, cvak cvak a předobjednáno. *11*
  • A budú tam papagáje a loktibrada? Pretože v tom historickom prequele, čo sa volá ACIV vraj budú a vraj sa tam budú kradnúť kone ...
  • Není toho Watch Dogs už nějak moc? Spíš bych to vidéla na jeden článek a ten pravidelně updatovat.
    • uz jisty pan goebbels rikal, ze opakovana lez se stava pravdou, a na tom je zalozenej hype, tak dlouho se bude opakovat, ze ta hra je cool, az si vetsina konsoloidnich oveckech vsugeruje, ze je opravdu cool a koupi si ji

true story bro

o nic jinyho v dnesnim svete vlastne ani nejde, aneb jak na joudech, co nejvic vyrejzovat
      • Ovečky zaplatí vývoj a chytřejší zbytek si pak koupí hry za polovic ve steam akci :D
      • Paulcz
        jojo pravda bolí :)
  • Na tu hru se velmi těším vypadá mooc dobře, asi si ji vyberu místa GTA 5( protože se mi nelíbí že bych se měl přepínat mezi třemi osobami) a doufám, že Watch dogs nebude mít on-line prvky ani žádné žebříčky a takovéhle věci.
    • Tilwaen
      "... a doufám, že Watch dogs nebude mít on-line prvky..."
      Tak to si přečti ještě jednou recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit