Přejít na výpis diskuzí
Welcome Back PSN program spuštěn, Sony ale dál trpí
4.6.2011 | Martin Bach
123 příspěvků
-
Lol, v SONY jsou opravdoví profíci :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Pls nekomentovat, nikdo mi názor nezmění ;-).
-
hackujte to cele to spalte to posrane SONY!!!!!za tu jejich zebrackou odmenu plnou naprostych kravin jenom jim dejte!!hackri do toho *1* *1* *1*
-
-
Ta killzone tam neni špatná a nechá se hrát :) *5* ale furt to neni zázrak, ale zadarmo proč ne?? *1* *1*
-
Ty asi nejseš normální že to píšeš můžeš být alespoň rád že nějaké hry dalo Sony zdarma! Je vidět že seš nenormální! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
ja su normalni ty nejsi normalni ze pises takove blbosti,kdo stoji o takove kraviny to uz tam mohly dat rovnou teris
-
jop, za ten provar jsem cekal aspon nejaky hry co nejsou z praveku
-
-
-
Jsem za to hacknuti rad, konecne to aspon Sony donuti zlepsit zabezpeceni, kdyz ne napoprve, tak napodruhe, napotreti.. proste dokud to neudelaji. Za svuj arogantni pristup k zakaznikum si nezaslouzi nic jineho nez platit
-
Mě ty dvě hry zdarma stáhnout nejdou..
Jo když jsem včera zapl store, tak jsem si vybrat mohl, ale vyjel jsem z toho a pak uz mi to neslo. Nikde nevidim ikonku kde bych mohl najet na no abych si ty dve hrym ohl vybrat.
Na hlavni strane je velka ikona welcome plus, na to kliknu ae pak uz dal nemuzu. Jen do PS +... poradte pls -
-
Mám stejný problém, asi musíme doufat, že sony jednou za čas zkusí i něco vyřešit pořádně a ne jen psát o tom, že tu ta možnost byla (i když ne plně funkční) *1*
-
-
Kdybyste vy dvě tupý hlavy jen neremcali, a podívali se na ty instrukce, co jsou na Playstation blogu, zjistili byste, že se tam dá úplně jednoduše vrátit přes Account Management - Transaction Management - Services - Free Games.
Sheesh. -
-
Slušně jsem se zeptal, slušně odpověz.
Btw: Díky. -
bohužel nedá, už to takhle zkouším od včerejška a nejde to *9*
-
-
Nechapu uak nekdo muze byt tak neschopny, ja uz mam stazeno 6 her.
-
-
Kdybych LBP a InFamous neměl, budu na tom podobně. Když pánové říkate, že to nejde, tak jste očividně něco udělali špatně. Já jsem živým důkazem toho, že to jde.
-
-
-
já remcám rád. Ale jinak díky, opravdu jsi mi pomohl s takovouhle možná budu mít i důvod ps3 zapnout *1*
-
-
-
-
Tak tohle už snad ani není ironie. *1*
-
tak už konečně taky stahuju *1*
-
Naopak, chtěl jsem říct, že si myslím, že utajením pravé povahy úniku informací by si sama Sony dost uškodila, protože pravda by stejně vyšla najevo (právě ze strany hackerů, auditorů, bezpečnostních složek státu apod.). A to by potom byl mazec. To Sony narozdíl od pana Burnse moc dobře ví. Já se jen ošívám při představě, že to zveřejnění je od hackerů tak nesobecké. Je mi jasné, že si tímhle zvyšují respekt a hodnotu svého jména v komunitě a bráním se jejich blahořečení, vlastně dělám přesný opak. Nějaký Sony zákazník je jim tak hluboko v zádi jak jen může být. Viz výpadek PSN na víc než měsíc a ztráta vývojářských firem ve statisících dolarů (viz "Capcom") a znemožnění užívat Ps3 tak, jak jsme si ji koupili (takže podobný efekt jako odstranění Linuxu, tedy od hackerů výtečný a velmi logický krok, naštěstí krátkodobý)
-
Já mám nějakej "Station account" na stránce www.soe.com. Vytvořil jsem si ho kdysi dávno kvůli Free Realms. Vztahuje se na ten Welcome back program? Sony mi poslalo email s tím, že ano, ale v PS Store se s tímto accountem nepřihlásím.
-
hm, tak jsem si rekl, ze si teda vyzvednu ty dve hry a PSN Store > Error occured. A zase to nejde :)
-
-
to je uplně jednoduché, dáš zpět a krok opakuješ, dokud Ti to nepojede... max na pátý pokus to jede.... DN a inFamous už je doma (((:
-
-
Ja to zkousel sotva 4x, no... Diky moc, uz se taky stahuje :)
Ja vzal Dead Nations a Wipeouty (uz jen kvuli te hudbe) A koukam na PSN Plus je jeste Burnout, no parada. Me to ten mesic ani nejak nechybelo a najednou je akorat o tri hry vic *1*
-
-
-
Ahoj, kolik vám šlo stáhnout her mě šly stáhnout jenom 2 je to spráně? Tady někdo píše že jich má staženejch 6 (mám PSP) *2* *5*