Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám takovej dotaz. Dvě hry pro PSP jsem si v rámci programu Welcome back stáhl pomocí programu Media go. Teda asi. Pořád to totiž házelo nějakou chybu, ale po refreshi to jakoby jelo. Ale chtěl jsem se zeptat, kde mohu najít tyhle dvě "zakoupené" hry a jak je dostat do PSP?
  • kuba - jj, to byl dobrej díl : D

Něco mi řiká, že Keny na ty otázky hned tak neodpoví, radši dělá mrtvýho brouka.
    • jj, taky mám ten pocit *1*
    • hm, dobrý, to měla být reakce na 04.06.2011 20:57 kuba
  • Ahoj lidi kolik vám šlo stáhnout her? Mě šla stáhnout jenom jedna pak už se ta nabídka z hrama nezobrazí díky za radu! *1*
    • GlideCZ
      Account Management > Transaction Management > Services List
      vyberte “PlayStation Network Promotions” dále “PS3 Free Games” nebo “PSP Free Games” a na konec “Select Content”
      • díky za tip...asi bych nenašel jak se k hrám dostat.proč to udělat jednoduše když to jde složitě,co? *3*
      • Díky moc už to funguje! *1* *1*
        • GlideCZ
          Není zač, užívejte her :)
  • "Data byla prý velmi fádně zabezpečena a hesla byla uchovávána v plaintextu, čímž si podle hackerů Sony o hackutí doslova říkala." Bach lže. V článku na Bitmobu, a jiných serverech, bylo tohle vyvráceno.
    • Source of stfu.
      • huh. of->or
    • blixa
      Sorry, nelzu, ale cituju vyjadreni hackeru, ktery je v clanku nalinkovany. A jak psal nekdo uz tady v diskusi, Sony tuhle informaci nevyvratila.
  • Hmm, já bych to normálně považoval za kachnu, ale když někdo řekna hesla byla v plaintextu a sony to musí "prověřit", no nevím, mám pocit že kdyby hesla v plaintextu nebyli, tak by sony mohlo tuto zprávu dementovat bez "prověřování"
  • Jen ať útočí.My konzole v ČR nechceme.Správně hoši..pořádně ty konzole potrapte.
    • Mluv za sebe dicku
    • mluv za sebe ty os.. ja je chci a mam jich doma nekolik a rozhodne takovych AAA only na pc nenajdes,ani ve snu
      • hahaha a zase hahaha ps trojkařům hackery nepřeju ale pc vládne
        • ja jim to tem Sonakum preju, ne hracum, ale firma si toto zaslouzi, jen at je pekne potrapi
      • to urcite...
    • keny11
      Nepsal jsi to už jednou? A zase tam máš to "MY" takže mluv laskavě za sebe.
      • řekl ten co má jako avatara Bin Ladina :D :D
        • keny11
          No a?
          • Zayl
            No a nic, krom toho že máš jako avatara teroristu, vraha a idiota.
            • keny11
              Zayl@tiscali.cz: to je moje věc.

Bramburka: to je fajn že to nechápeš tak raději příště nic nepiš.
            • nechapu lidi comaj radi vrahy nevinich lidi takovi lidi bych zaviral do chlatku na 5 let natvrdo. jako chapu kdiz chci avatara tak sitam dam sviho oblibence treba hrdinu ale teroristu kterej zavrazdil nevini lidi ??nechapu
            • Swato
              O mrtvych len v dobrom.. sa hovori :)
  • Uniklá data uživatelů Sony můžete stahovat zde:
    http://lulzsecurity.com/releases/

"We will hack them into oblivion ..." *1*
  • Hackeři uvedli že je k tomu donutil návrh Obamovi vlády na zpřísnění trestů za internetové útoky. Důvod k útoku na Nintendo. A já myslel že kvůli tomu že odstranili OS z Wii. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit