-
Je to Bugatti? Je ne? :D Je to prostě směšný.
-
To už je tak nějak tvoje věc, co si představíš, hele... můžeš chodit kam chceš po otevřený mapě, můžeš si dělat co chceš, je to otevřenej svět, ne =)?
-
Problem je, ze i ty stare DOSove hry vetsinou meli ty pixely poskladane hezceji. :)
-
Když se řekne otevřený svět, představím si GTA, nebo Mafii. A na obrázku toto :D
To je to samé, jako když bych ti řekl, že mám doma Bugatti a pak ti ukázal model v měřítku 1:43 *1* -
Je hezké slyšet, že máš radost z empirických faktů. Zřejmě se díky tomu v životě hodně nasměješ a to je zdravé.
-
I Predator 2 z roku 1991 měl lepší grafiku.
Vždycky mě nejvíc pobaví, když někdo o takové hře napíše, že má otevřený svět *1* -
zajem lidi se presunul jinam..nove konzole, 4K rozliseni, DX12, virtualni realita. V době boomu indie her nebylo nic nového, zastarale konzole, na PC zadny pokrok spojeny ze staryma konzolemi. Hraci se kousali nudou, tak věci jako indie a kickstarter prisli vhod. Vlajkova lod indie her, Minecraft, byl prodan Microsoftu. U vetsiny recenzi indie her všude mozne je jen par prispevku, sposuta z nich se uz ani nerecenzuje, pokracovani indie trhaku dostavaji 7/10..atd atd
-
ja chápu ze pro nekoho kdo není dostatecne vyspely aby si dokazal vytvořit dlouhodoby názor na nejakou věc je problém když vidi ze to někdo dokaze, ale neboj az budes starsi pujde to jak po masle.
zatím používáš slova a vety které jsou dilem jinych, jen tak papouskujes o zlodějských vladach, slunickareni a tak..jednou..skutecne jednou pouzijes i něco svého a když panbu da tak si konecne vytvoris názor který bude jen tvuj vlastní ..:) zatím pouze mluvíš jako kafemlýnek kopirujici tisice diskuzi všude mozne. -
Ja nepotrebuju traktat ale cekal jsem ze napises "protoze indie her vychazi mene nez pred rokem" nebo "protoze se snizuje pocet prodanych indie her. Proste ze tenhle svuj dojem kterymu mam podle tebe verit mas podlozenej necim vic nez jen svym dojmem.
-
Mám rád pixelart, ale tady v tomto podání je dost nepřehledný a ani ne moc hezký.
-
Jej, Westerado, tentokrát se mi místními diskutéry tuze oblíbené informování o indie-pixa-hipsta hrách trefilo do noty, díky!
Hrál jsem to jako browserovku, bavilo mě to, ale kvůli pitomému systému ne/ukládání jsem to brzy zapíchl. Třeba si na to teď těch pár hodin vyšetřím... -
Vím, také to nehraji. Jen jsem chtěl vyjadřít svůj názor, který na tento typ grafiky mám už nějaký ten pátek. Prostě si myslím, že doba této grafiky tu byla a již skončila. Je to (čistě dle mého názoru) stejné jako kdyby dnes vyšel film stejné kvality jako Komando. Měl by na csfd 73%? Asi ne, spíš by byl někde na úrovni Disaster movie (btw, dle mě super film :). Kdyby dnes přišla nějaká automobilka s hranatým autem alá Lancia Integrale, také by asi neuspěla.
Chápu pokud se tato grafika někomu líbí a má ji rád, přeci jenom má to něco do sebe. Ale je mi trochu líto, že vyvojáři kteří dokaží vytvořit v základu výbornou a originální hru se nepokusí udělat ji v moderní grafice. Ale to už je zase asi problém současné doby/recenzí. Bud to má pixel art grafiku a pak se na to tuto stanku hry nekouká a nebo to má "současnou" grafiku a pokud není na úrovni AAA her, tak jí to v mnoha recenzí může velmi poškodit. (opět jen můj osobní názor). -
Tak se na to konečně v*ser. Nikoho stejně nepřesvědčíš a nic nového nepřineseš.
-
Snad si nemyslis ze ti tu vytvorim traktat na tohle téma. proste mi ver..je za nama:)
-
Jak se pozna ze je "indie moda" za nama?
-
tu curamrde, co sem taháš tyhle politicky blaboly..si upad na schodech na hlavu nebo co? nebo jsi uz dočista zesilel z toho vecnyho cumeni do diskuzi a podobne?:)
-
Ja si na rozdil od jinych za svým názorem na indie hry stojim od uplneho zacatku kdy to zacalo, takze zadna fraze nebo tak něco, ale celkem uceleny názor kterého se drzim. A jo, jsem dusledny, a když je prilezitost pripomenu se. Akorát nemam naladu pokazde vypisovat všechno aby to nepůsobilo jako fraze. navíc to uz ani moc není potřeba, indie moda je za nama:)
-
Tyhlety pixelovy slunickovy indie hry ktery kazy herni prumysl kazdeho jenom otravuji. Ja bych vsechny ty internety a pocitace zakazal.
-
Prosím, ještě začni něco o tom, jak ti "sluníčkáři" s "politickou korektností" v zádech nutí své zvrhlé a dekadentní normy *15*. To se tak báječně poslouchá.