Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V pohode. Myslim ze minimalne ty a Mart9 a par dalsich lidi hry s velkym rozpoctem potrebujete a zda se ze peklo taky kvuli indie hram nezmrzne.
  • indie manie postihla zejména PC sféru, která stagnovala diky starym konzolim, jde to ruku v ruce. Objednávky a prodeje AAA PC her sli v době indie zaberu dolu, lidi hrali, nejakou pixel hru za 5 euro na steamu desitky a stovky hodin, a zacalo se ukazovat ze hry s velkym rozpoctem mozna nikdo ani nepotrebuje, kdyby to tak zustalo, trh a vyvoj her by se zastavil. Casem by se vse presunulo na mobily a tablety a byl by konec. Nastesti nove konzole to vždycky nakopnou a vrati vse do pokrokového vývoje.
    PC sféra se diky tomu vždycky neskutecne pohne dopředu, protože ..jakkoliv to zni detinsky..musí byt lepsi, jinak by ji lidi prestali kupovat.
  • nightborne
    Úspěšnost her, který nestavěj na grafice, jako spíš právě na neotřelým konceptu, dokazuje, že "tak to prostě není", ačkoliv nepochybuji, že mne budeš kontrovat nějakým dalším smyšleným absolutoriem.

Opět, máš plné právo přikládat grafice důležitost a volit si hry podle tohoto kritéria, a nikdo ti na to nemůže říct ani půl slova. Nepříjemné ale je, když svou osobní preferenci začneš vydávat za nezpochybnitelnou pravdu.

Já jsem třeba byl naprosto na větvi z Oriho. Je to nejlepší hra posledních let? Pro mě ano. Pro někoho jiného ne. A krásný na tom je, že oba budeme mít pravdu ;).
  • Taky mám ten dojem. On zná důsledky, ale uniká mu příčina.
  • Ne..globalne je grafika nesmirne dulezita..koncept nestaci. Tak to proste je, a muzes se stavet na hlavu.

Ale at si v pixel hrach každý objevuje co chce, me to je jedno, at klidne jsou..ale at se z toho proboha nedela hlavni proud, jak tomu bylo ještě před par mesici. To je cesta do pekla a do praveku,ktera vůbec nikam nevede.
  • Ja si spis rikam jestli tim obdobim indie manie co "zuzila zaber" nemyslis mrtve obdobi pred novyma konzolema kdy vsichni cekali co jako bude a ono porad nic nebylo....
  • Blue.Shark
    Zajímal by mě tvůj názor na Dwarf Fortress.
  • Tvé "pokrokářství", jako by vypadlo z konce 90. let a etapy bouřlivého rozvoje HW. Nakonec se ukázalo, že je takový trend neúsný. Toliko k vaší "zaprděnosti". Termín zaprděnec označuje spíše konzervative (kterýžto nemusí být nutně zpátečník). Vy jste konzervativní ve vnímání trhu počítačových (a konzolových) her. Nechápete, že trh je dávno diverzifikován.
    Já jsem drahý pane nikdy netvrdil, že je tato hra skvělá nebo oku ladící. To záleží na osobním vkusu. Je však pošetilé o ní na první pohled vykřikovat urážky.
  • nightborne
    Budoucnost je v konceptech a dovednosti při jejich využití, grafika hraje druhý housle. Smiř se s tím, že někdo v pixel artu dokáže objevit jeho specifický kouzlo. Je naprosto v pořádku, že ty nikoliv, ale pořád nedokážu pochopit, proč tě tolik vytáčí, že někdo ano.

A mimochodem, mohl bych se nechat strhnout k poměřování virtuálních penisů, ale omezím se na přátelské mrknutí a radu - nesuď lidi, který neznáš =).
  • Můžeš přestat být tak tajemný a sdělit nám, jakou pozici tedy vykonáváš?
    A zeptám se znovu. Jak popularita indie her fakticky ovlivňovala středoproudý herní segment?
    Já tomu stále nerozumím, možná jsem hloupý. Nicméně indie hra může být vykreslovaná v DX12, ba může běžet v teoreticky neomezeném rozlišení. Klidně ji spustíš na jakékoliv hi-end sestavě.
    Vyčítat někomu že sedí na fóru, když děláš přesně to samé, každičký den, je pokrytectví.
  • zaprdenost je zpátečníky stav..ja jsme pro pokrok...zaprdenost ho vylucuje..upresni si pojmy nez zacnes kydat:)...
  • Delas to same jen z druhé strany barikady..tak drz hubu *1*
  • Gaben nesouhasi a jen se spokojene usmiva a toci prsty.
  • kdepak..ten zaber se hodne zuzoval v době indie manie..opravdu hodne. konecne to uz pochopte, ja ziju ve svete her, hraju je, je to moje práce, komunikuju s lidma co hry hrajou, dokonce i s lidma co je vyrabej, distribuci atd atd. Vy jen kecate na foru a občas si něco zahrajete.
    Tuhle osvetu delam mimo jiné i proto ze nechci v budoucnu prijit o praci, budoucnost je v pokroku, a bohuzel ji dela i moderni grafika. *1*
  • Chápu, syndrom zaprděného chlápka ve středním věku, který se nechal ošálit představou, že s věkem roste univerzální moudrost. Vzdělán je snad možná v technickém odvětví a s nulovým kritickým myšlením (které si zaměňuje s jednáním "házet na něco špínu"). Nikdo nezpochybňuje tvé svaté právo na to, nemít tyhle hry rád. Dokonce je v pořádku, když se ti pixel art nelíbí. Co však není v pořádku je tohle nevyzrálé opakování vyřčeného a snaha o tom, aby se tvůj názor stal obecně závaznou normou.
  • http://webmshare.com/BqdqE
  • fallanga
    To, že je ti 45 ti nežeru, nejsem blbý. Pixelový hry a pixelart je něco trošku jiného. Udělej si pořádek v pojmech *3*
  • Inquisitor
    A hry který dělají pokrok nejsou? Nebo díky pixelartu jich vzniká míň? Já si myslim, že je dneska takový výběr, že si musí vybrat každý. V tom nevidim žádný konflikt.
  • hraci od zhruba 10 -75 let jsou myslim dostatecny vzorek. Vlastne jedina ,,indie,, hra o kterou je pomerne zajem je minecraft..jak ovšem ale všichni vime..přívlastek indie je uz jaksi hudba minulosti..
  • nightborne
    No a? Tak je nehraj, absolutně nikdo tě nenutí, herní průmysl má naštěstí dost širokej záběr na to, aby si každej našel to svoje, kde je problém?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit