Přejít na výpis diskuzí
Wildstar představuje nové možnosti MMO mechanik
26.8.2013 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Čím větší meč, tím lepší MMO. To, že si asiaté libují v titěrných sexy holčičkách máchajcích s 3 metrovými meči, budiž. Jen nechápu, že se tento pro mne ne zcela přitažlivý asijský styl tahá i do těch neasijských her.
-
Nechci vypadat jako MMO -Hater jako to plne chapu, sam jsem az donedavna jednu MMA hral , a to vlastne uz od doby jejiho vzniku *3* . Jeste treba dodat ze to bylo F2P , a ze hra takoveho zanru , je na pc nedostatkova ( spise uplne chybi). Coz mne celkem mrzi, kdybych mohl tak bych vyvoj nejak i podporil tohohle typu, protoze mne ( asi z konzoli) tenhle styl bavi.
-
taková MMO Magicka, to by bylo něco :-D
-
-
Nevim jestli to bude přímo MMO ale čistě MP Magicka se dělá :D
-
-
Radsej nech mi poslu kluc do bety, si to otestujem sam :)
-
Grafický styl mi nevadí, hodně lidí nadchne, hodně odpudí. Spíš nevím jak bude fungovat disarm v pvp, asi budou všichni jenom zmateně pobíhat a hledat po okolí svoje zbraně
-
-
Ale musíte uznat že tyhle nové prvky jsou velmi zajímavé a bude zábava je v pvp používat
-
Myslim ze Disarm v pvp bude jeste to lepsi (muzes jeste nepritele macnout svoji prackou)... Ale co takovy disorient, to bude zmatku :)).
-
-
jezisi proc!dalsi omalovánka pro deti..ktera spadne dřív nez blizz vyda další datac k wow
-
Dětinské a barevné jak pokračování shreka. Tyto hipízácký barevný patlaniny jsou jen k smíchu a vždy mi připomenou krále nevkusu "firmu" Blizzard
-
-
tady umiraji kotatka jak na bezicim pasu
-
z vytvarneho hlediska je wow umelecke dilo a jeho grafika časem nestarne.
-
-
Zkrátka zraje jako víno.
-
-
lol
-
a hlavně je to kýč jak bič
-
-
není
-
-
je to kyc a vrchol nevkusu, zaroven hra pro ty mene inteligentni... takze ti ani nepoznaji jak nevkusny yo je *8*
-
-
-
-
-
No můžeš tvrdit co chceš, ale hry od Blizzardu jsou nejhranější hry na světě vůbec. To už o něčem svědčí.
Tohle sice od Blizzardu není, ale v Carbine je dost lidí, kteří už v Blizzardu nepracují.
Vždy se ve mě začne vařit krev, když někdo o cizím díle tvrdí, že je to patlanina. Ani si nedokážeš představit, kolik vývoj takové práce stojí sil a kolik opravdového umění se musí do hry vložit. Dětinské jsou Tvé řeči. -
-
nejhranější, je také CoD nebo fakebookové "hry" od zyngy, ale to neznamená že to nejsou srač*y
-
Bohuzel jo, no to jim nikdo neodpare, jeste dlouho ne.
-
-
-
Tuto hru hodlám maximálně bránit. Mám rád ten "disney" styl, líbí se mi herní mechaniky (na rozdíl od všech ostatních onlinovek a rpg opravdu fungují a jsou zábavné) a stále je to dost barevné a přívětivé jako Wowko (dělají na tom někteří odpadlíví z Blizzardu).
-
-
*myslel jsem odpadlící z Blizzardu *1*
-
-
Nektery napady jsou tam docela zajimavy - zakryta obrazovka pokud postava dostane blind, pri disarmu si postava muze pro zbran dobehnout ... Jsem docela zvedavej co z toho nakonec vyleze za hru jako celek.
-
Myslí si tu ještě někdo, že flash je závoen Triska?
-
-
Trochu komplikovany ne? i kdyz...
-
-
Neviděl jsi snad "klub rváčů"?
-
-
Jo, tak ja myslel , o nekoho jineho ( jinak jak to myslis pribliz) .
-
-
-