Přejít na výpis diskuzí
Will Wright: „Konzoloví tvůrci se třesou strachy“
10.7.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
mi jsou konzole ukradený :) nebudu kupovat jednoúčelné herní zařízení
stejně na nich staré Fallouty, Gothicy ani Total War hry nezahraju -
To je singleplayerova hra? A je to opravdu f2p, tj plati se mikrotransakcemi?
Co jsem tim chtel rict je to, ze f2p ekonomicky model se nehodi pro vetsinu soudobe herni produkce. -
Protože Ti chce dopřát konečně ten pocit, vyvalit se na gauč, před obrovskou TV a zahrát si třeba Mortal kombat tak, aby sis nezlámal prsty. Myslí to s Tebou dobře.
-
Myslim, a i dost vývojářů se nechalo slyšet že Ipad 3, je výkonější než současné konzole, a PS vita je uplně k ničemu, když tablet dneska zvladne mnohem víc než jen hry...
a k ipadu lze dokoupit i game pad který je kompatibilní z dost hrama, nehlede na to že třeba na Fifu 2012 používám jako gamepad Iphone, a mužu hrat tak i Multak se spolužakem který má ipod take jako gamepad
Pro mě se stal Tablet hlavním zařízením, které mi nahradilo PSP a Nootebok -
Ty si čorák.... a nezáviď, že na to máme a ty ne. *6* *6* *5*
-
Komply jsou pro blb*čky co si myslí že jsou tvrdáci když jednou měsíčně běží do šopu pro novou grafárnu.
-
Ve WoT taky sou itemy, ktery ti za prachy vyrazne zlepsej stats (haseni, lekarny ... lepsi munice), da se hrat i bez toho, ale ladici z WG to cim dal vic ladi smerem k tomu, ze to je cim dal vetsi vopruz.
-
Za mě také souhlas. Velké AAA hry nevymřou. Třeba bethesda se rozhodně nevzdá možnosti udělat další AAA titul ze světa TES, který bude velký, náročný a drahý (asi těch 40 eur) .
Problém současného hraní nevidím v tom, že by vše přecházelo na F2P, ale v tom, že za AAA hry se vydávají i tituly, které podle mě tu kvalitu té tisícovky nemají ani z poloviny.
Že AAA hry nevymřou jsem vlastně chodící příklad já. Hraju kdejakou F2P hru, občas si tam něco koupím a do toho občas nějaké to MMORPG, ale pořádnou AAA hru, tou nepohrdnu a rád za ni vypláznu plnou cenu. Jenom chci vědět, že ta hra tu hodnotu mít bude, což u měnšího počtu kvalitních titulů půjde celkem slušně ohlídat.
F2P tedy nevidím jako smrt herního průmyslu, ale spíše jako očistu v pravý čas, která posune řadu titulů do jiného platebních mechanismu tam, kam patří. -
WoW, do levelu 20 to máš zadarmo, to tak těch 10-15 hodin bude.
-
Vidíš, mě třeba konzole vůbec jako hardware nevadí, ale jejich uživatelé jako ty mi o nich dost kazí obrázek.
-
na ty tři jsem úplně zapomněl a u Tribes ano je to sakra pomalé, hraji to jen občas a i tak si zvládnu toho kolik naodemykat, jen ty další alternativní zbraně jsou drahé za herní měnu, ale nemyslím, že by to bylo tak nevybalancované, že ty zamčené zbraně by byly jako pro pay to win
-
Tak potom už snad jen DOSBox a výplach úst olovem.
-
Proč si tak krutý?! *10*
-
A to by mu pomohlo nebo přihoršilo? *15*
-
Nasadil bych mu léčbu konzolí. *1*
-
držte do*dele už hubu o konzolých dop*či ten kdo nemá rád konzole tak si leští svojí konzoly mezi dvouma svalama
-
omg to mela byt reakce na kedaro *7*
-
taky si dovoluji nesouhlasit :P treba tribes ascend je pay to win dokud nevylevelujes vse (cca rok bezneho hrani ?), ve world of tanks je to naopak.. hlavne tu chybi 3 zasadni hry ktere nejsou pay to win nebo jinak nekazi platbami hratelnost - league of legends, dota 2, team fortress 2
-
Uz existuje nejaka singleplayerova f2p hra s herni dobou okolo 6 az 10 hodin?
-
Tvuj ipad neni vykonnejsi nez ps3, ma stejny hw jako ps vita (pokud mas ten nejnovejsi) a ta je slabsi nez ps3.
A prakti ky ke vsem zarizenim by mel byt technicky pripojitelny gamepad, treba ten z ps3 pres bluetooth nebo usb. A takto muze byt sjednoceno ovladani her napric platformami.