Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem všechno... co mě zajímalo.
  • Ať shoří v popel!

PC PC PC PC PC!!!
  • ty si riadny imbecil !!!
  • A este si mozes SP zahrat kedy chces, aj za 10 rokov. K tomu este nejake mody...
  • bianco.tore
    Ja tu cejtim KRAAAASNE TEMA DO FIGHT CLUBU, coz? *3*
  • Ve wot je tim háčkem, ze se dostanes do faze kdy vydelky prestanou stacit vydajum za naboje a opravy. Mas pak par moznosti.
    a) vic vyhravat *5*
    b) platit prem
    c) farmit s tankem na nizsim tieru
    (mozna jeste neco)
  • Free to play (později pak nenápadně přetvořené na pay to win) jdou úplně mimo mě a doufám, že zůstanou normální hry, kdy si koupím krabku s CD a zahraju si plnohodnotnou hru.
  • kubi-wan
    Tim jsem chtěl říct, že je pořád hromada krásnejch starejch titulů, který kouzlo prostě neztratí. A nikdo mi nemůže říct, že už hrál všechno! *4*
  • kubi-wan
    Svkěle vystihnuto... Když po dlouhym dni konečně přijdu domu a potřebuju vypnout, zahraju si prostě ňákou střílečku, u který nemusim moc myslet... zastřílim si pár (set:) šmejdů a jsem v pohodě.
    Navíc téměř vždy hraju něco novýho, přičemž mám v kompu pořád pár starejch fláků z dob "předkrizových". Teď jsem si třeba (konečně po letech) konečně pořádně zahrál prvního Maxe Paynea a teda... tak krystalicky čistou hratelnost už jsem si dlouho neužil *5*
  • Jeste bych hry posledni doby prejmenoval na interaktivni filmy ( v lepsim pripade na kraviny )
  • Nejsem nejaky konzole hater, konzole je pro hrace proste varianta/doplnek PC, ale ja sam bych 5000,- za x let stary HW nedal. Mam PC, ktery by vsehny tyhle umely "exkluzivity" v pohode spustilo a nemam duvod krmit nekoho, kdo rozhodl ze mu musis zaplatit za x let stary HW, aby sis zahral.
  • Tribes Ascend, Blacklight Retribution, udajně má na to přejít i Age of empire online v létě, slyšel jsem, že to je i ve World of tanks, Smite, Super MNC, určitě se najdou i další, ale nejsem si jistý jestli to mají
  • to Robotron3 : Aby na něj debílek jako ty mohl reagovat. *5*

Do not feed the trolls ! *16*
  • můžeš mi říct v kterých hrách ? a teď to myslím upřímně, žádné trolení, protože co jsem zatím hrál F2P, tak tam vždycky byl dřív či později nějaký podstatný háček, který tu hratelnost zazdil
  • v těch item shopech jsou okrasné věci nebo věci urychlující postup, nic co by zvýhodňovalo hráče oproti ostatním, už je to v několika hrách
  • free to play crysis na mobilu? o čem ten človek ksakru mluví *8*
  • Já taky. Mele pořád o dokola to samý všude.
  • Tebe už bych normálně natvrdo banoval...
  • "ovce bez názoru" : D
    To jsou mi vyladeny myslenkovy pochody : D

Chapu, ze ty krom tech svych (desne neotrelych... mrk mrk) nazoru nic moc nemas, ale pred sypanim podobnejch perel se i tak muzes zkusit zamyslet, ne?

No ja doted nevim, kdy neco myslis vazne, a kdy ne. Jestli to jde vsechno od srdicka, tak se asi rozplacu : D
  • a jak na tom pak vydela?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit