Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že to bude starej dobrej wolf. A tim myslim pořádnou porci nadsázky. Ten poslední mě teda vubec nebavil.
  • Koukam, ze se nekdo chysta zprznit dalsi znacku. Prebihani z krytu do krytu? To mysli seriozne? Ted uz jen chybi pseudo-RPG prvky a bude vymalovano.

Zatim to zni jako podobna slatanina ala novy Tomb Raider (nerikam, ze se hral spatne, ale Tomb Raidera jsem tam hledal 17h a nenasel ho).

Zprava o absenci MP me sice netesi, ale neprekvapuje. RTCW by se stejne nevratilo.
  • TheGGG
    tak to asi ne, naštvals mě, tak čekej přes výkend hnusný počasí
  • No som docela zvedavy na pribeh a celkovo setting noveho Wolfa, ale dieselpunkovy roboti ma teda moc nenadchynaju. To uz mi prislo lepsie zamotovany okultizmus v povodnych Woflensteinoch. Skor by sa moholi pohrat s menj znamimi udalostami z vojny popripade niektore nejasne bitky alebo zvraty okorenit prave nejakym zaujimavim zakomponovanim Bj.
  • tak neviem, robit MP do hry len preto aby bol a po mesiaci po vydani hry sa na serveroch bude aj tak potulovat desiatka mozno stovka hracov mi pride ako dost zbytocne vynakladanie energie. Ostatne staci sa pozrie na vecsinu vydanych FPS hier s MP. Na serveroch ostatne len hrstka skalnych fanusikov a vecsina sa presunie spet k zabehanym MP. Trh je zaplaveny strasnym mnozstvom hier s MP a proste neni dostatok hracov aby boli servery dostatocne zaplnene pri kazdej hre aby si clovek zahral.
  • To je mozne ale ja patrim take k tem koho SP nezajima tudiz tahle hra u me uz ted nema vubec zadnou sanci.
  • Zato FPS s kvalitním singleplayerem je dnes jako šafránu, takže podle mě je jenom dobře, když se zaměří hlavně na něj. Na MP mám BF a Warframe, další hry nepotřebuji.
  • Zkus Serious Sam, na Steamu každou chvíli končí sleva 80%.
  • Většina hráčů skončí s vědomostmi u Stalingradu a Dnu D. 2. světová pořád nabízí spoustu zajímavých událostí, problém je, že nikdo nemá odvahu postavit hráče do role finského vojáka nebo jugoslávského partyzána místo amerického geroje. Jen si představ takový atentát na Heydricha ve hře.
  • v tom pripade bohuzel paapaa wulfe. fps bez kvalitniho multiplayeru, to je podle me v dnesni dobe sebevrazda
  • MrSanta
    Tématické zařazení se mi docela líbí. Otčinu od toho čekat nemůžeme, ale i tak jsem na to docela zvědav.
  • Tak to bacha chlapečku za slunce vděčíš mé osobě takže to ty se budeš asi klanět mě.
  • TheGGG
    nemusíš, stačí když mi každé ráno poděkuješ že vyšlo slunce *5*
  • Třetí díl této série, třetí hra této série... Proč užili název 3D, protože to byl třetí díl a byl první ve 3D, což je to samé, co později udělal Duke...

EDIT: Pokud Ti vadí slovo "díl", můžeme používat "pokračování", či "sequel".
  • no kazdopadne Ty jsi prvni kdo od koho slysim ,ze to je TRETI dil . Mozna treti hra ,ale dil ? Hmm tak to fakt ne .
  • Pro hloupé? Značné množství lidí ani neví, že první dva díly existují...
  • Horst_Fuchs
    Hádám, že těmi kryty je míněno něco jak kryt v posledním Deus Exu, tj. FPS a když zmáčkneš kouzelnej cover button hned se krčíš a kameru máš za ramenem.

U masovky jako je tahle se ale kvalitní multiplayer většinou neslučuje s kvalitním singlem a naopak; až na jisté výjímky v podobě známých značek s mnohomiliíonovými rozpočty anebo speciálně zaměřené tituly pro poměrně úzkou skupinu hráčů. Jinak mikrotransakce, DLC s obleky a cheaty a spol. je svinstvo, který nemá ve hrách co dělat.
  • pro hloupe prvni 3d wolf *1* spokojen ?
  • Bejvaly doby, kdy každá druhá střílečka byla z druhé světové války. Ty dny jsou koukám nějak pryč a je tomu celkem dávno. Když jsem slyšel o novém Wolfíkovi těšil jsem se, že to opět bude druhá světová, říkal jsem si konečně! Moderní konflikty už mě nebaví. Bohužel jsem se však "dočkal" podivného hybridu.

Děkuji, ale nechci...
  • nevim když to bude fps jestli mysleli ty kryty co mysliš ty. jinak strilecka bez multi, uz jen tim strati hodne zakazniku, kvalitni mp by to mohl potahnout a jeste by na tom mohli vydelat (mikrotransakce)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit