Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order nebude mít multiplayer
9.5.2013 | Ladislav Loukota
48 příspěvků
-
Kryty, rozhovory a adventurní prvky ve Wolfensteinovi? No to jsem teda zvědavej, já bych se ale klidně spokojil s klasickou střílečkou. Stačilo by jen pořádný zbraně a hurá na ně! *3* Taky mě s tou alternativní realitou napadlo, že nebylo špatné téma, kdyby byla Amerika konečně zpracovaná jako ta špatná a hráli bychom například za Španělskou osvobozeneckou armádu!
-
"Sukces"? Zajímalo by mě, jestli to autor článku jenom hraje nebo mu opravdu hrabe...
-
Souhlasím s autorem článku, zatím dle informací mi ta hra přijde taky dost teplá *1*
-
Airsoft/Paintball
-
no když ja jsem hodne zmlsany grafikou...
-
Redaktor Gamespotu sice nemohl ukázat samotnou hru v běhu, barvivě však popsal hratelnost mnoha extatickými slovy
To mě vždy rozesměje. Nemůžeme vám to ukázat, ale je to skvělé. Nicméně alternativní realita je skvělí nápad a ne pořád dokola ždímat 2 světovou válku. Dnes už hráči o 2 světové vědí víc než váleční veteráni :) -
Sezen si Chasm: The Rift ... sice je to stare jako metuzalem, ale pekelne tezke a porad hodne dobre. Dodnes nemuzu zapomenout jak jsem nepriteli ustrelil ruce a on ke mne dobehl a zacal mi davat hlavicky a kopat mne :D
-
co to je akimbo? mimochodem vite mi poradit nejakou dobrou oldschool strilecku? jen ne crysis nebo far cry.
neco jako hard reset kt. tady ale dostal nizkou znamku takže to bude asi blbost nebo jako byli kdysi doom nebo quake.