Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Wolf v alternativních šedesátkách bez MP, to mi zní fajn. *14*

Ovšem toho přebíhání mezi kryty se oprávněně děsím, kdysi dávno v Gears of War to bylo ještě celkem fajn, jenže dneska se to bohužel cpe do her zcela bez rozmyslu jen proto, že je to v módě; viz Max Payne 3, kterej tím hodně ztratil ze svý starý dobrý hratelnosti.
  • Horst_Fuchs
    Násilně naroubovanej multiplayer někoho fakt přiměje koupit to?
    To si opravdu nemyslím, množství MP hráčů u takových titulů tomu moc nenasvědčuje.

Tyhle mulťáky navíc já zásadně ignoruju už dlouhý léta; zpravidla totiž takový za moc nestojí a hraje je velice málo lidí, převážně nadšenci, navíc jen krátkou dobu po vydání, tak proč něco takovýho vůbec zapínat když je na výběr i dost na multiplayer zaměřených her?
  • Prvním Wolfovi? Hádám, že tím je myšlen třetí Wolf, nikoli první který vyšel v roce 1981...
  • Jack1947
    On ten posledni reinkarnovany wolf se moc nepovedl, nemastny neslany, tak je konecne cas zvednout kotvy od stokrat omilaneho druhovalecneho tematu, presunout se do sedesatek jo uz tiu bylo par pokusu - Turning point jenze ty to nedokazali dotahnout tak uplne dokonce a treba se zadari, bude to uchazejici FPSka kterych tak nejak zacina pomalu ubivat :-/ . Takze zvedavy na to samozrejmne jsem.
  • No ještě že tu máme někoho na takové úrovni. Asi se ti budeme klanět ó veliký.
  • TheGGG
    Tvůj bratr nemá vkus a nebo kecáš. CoD je legenda a nějací čeští knedlící na tom nic nezmění.
    PS: pro cenzora, než mě budete chtít dát ban za to že jsem napsal čeští knedlící vzpomeňte si jak vulgární byl poslední FC.
  • Neseď u kompu, sežeň si nějakou elektriku, plynárnu či manuálku a pojď si zahrát airsoft...;-)
    Tam si zastřílíš pořádně a ješztě budeš na čerstvém vzduchu... :)
  • Ano, veteráni by zajásali, ale proč by to bylo mladým jedno? Jelikož vyrůstají na blbostech ala COD. I můj 13letý bratr se vysral na MW a na nainstaloval Return to castle. Wolfenstein je libová hra a co řekl Warren spector : že je unaven z takovýchto tupých her a že svět nepotřebuje dalího wolfensteina, tupou pubertální akci... Ať si říká co chce, ale ono pubertálních akcí ala COD je celkem dost a kolik je wolfenstejnů? 3-4? Nezlobte se na mne, radši Wolf než další COD...
  • Pravda. Nemohu původní Wolf je výborně hratelný samostatně i s modifikacemi. A co se týče Returnu, nemohu dodnes zapomenout, jak jsem v úzké kobce zdrhal před hořící zombie.
  • kubi-wan
    Hard Reset trochu trpěl monotónností prostředí, ale v jádru je to stará dobrá poctivá střílečka. I když už i před nějakym časem vyšla "extended version", kde jsou nový levely, který už jsou graficky různorodější, než bladerunnerovská modrá metropole...
  • To má asi od Bosáka. Toho už jsem to taky párkrát slyšel říct a je to fakt na facku *1*
  • jo nad rage jsem premyslel a taky nad wolfensteinem, jinak i ten hard reset co jsem zminoval nevypada spatne
  • vlastik.plaminek
    Tak se přežer tripů. To pak i Avatar bude ošklivé káčátko z roku 123.
  • :D :D promin ale to je naivní víš jak je amerika velkéj trh ?
  • někteří lidé si zaslouží smrt...a jsou to ti, kteří používají slovo "sukces"
    jinak ale díky za nové informace :)
  • firebug
    Pokud sáhneš po něčem ze stáje ID, tak chybu nejspíše neuděláš. Třeba i ten Rage, ačkoliv se snáží tvářit všelijak, tak v jádru jde o klasickou "oldschool" střílečku. Doom 3 a Quake 4 asi to samé a já se osobně chystám zahrát Wolfensteina z roku 2009, páč mi unikl a mám taky zrovna chuť na nekomplikovanou akci.
  • presouvani se z krytu do krytu, nez ho nepritel rozstrili ?? co to zase bude za s...acku ?
  • Inquisitor
    Oni tvůrci cpou MP i tam kde nemá moc smysl hlavně k vůli pirátění. Hodně lidí donutí ke koupi originálu právě MP. Takhle riskují že si to moc lidí k vůli SP nekoupí.
    Mně osobně je jedno jestli hra má MP nebo nemá, ale nesmí tím druhá část trpět.
  • jo to si pamatuju, ale proč ne vždyť "its only a flash wound" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit