-
Já nevím no. Třeba takové Watch Dogs na PS3 vypadá obstojně na 10 let starý hardware a to soudím dle leaknutých gameplay záběrů, které už jsou na youtube. A to je taky multiplatformní titul. Takhle si představuju obstojnou grafiku na old genu.
-
No první prototypy byly až v roce 1944, Němci měli první prototyp v roce 1943. Kdyby se oboje posunulo o ten rok, tak je to zcela někde jinde. Jinak kdyby Němci měli čas, tak Američané by stejně neměli jak shodit tu bombu. Plán protivzdušené obrany a převahy letectva by to znemožnil. Navíc bitva o VB by také mohla probíhat jinak i když defacto v roce 1943 už bylo rozhodnuto.
-
Kdysi sem přečetl a musím říct že je to velice zajímavá kniha.
-
No ten Shooting star nebyl až tak dokonalej, byl postaven jako odpověď na Arada co lítali v Itálii a fotili si je jak kdyby se nechumelilo. Tak amici uspíšili výrobu aby je mohli nasadit jenže problém byl že P 80 Arada nedohnala *1* . Možná kdyby válka trvala ještě pár let tak by to určitě vychytali.
-
Němci neměli na východě problém se vzdušnou převahou. Tu si tam udrželi do doby, kdy jim docházeli zdoje.
I když stratgický bombardér by jim určitě pomohl, šlo by nejspíš jen o prodlužování neodvratného.
Navíc už USA na koci války měla proudové stíhačky P-80 Shooting Star, které by snad Horten zastavili. Nemluvě o té atomové bombě...
Určitě by si v boji své ostruhy vydobil, ale nevěřím, že by to zmněnilo válku. -
A navíc PS3 verze mi přijde víceméně povedená. Co bys vážně chtěl od skoro 10 let starýho HW?
-
Sorry za double post překlep.
-
Tak si kup PS4. Ja hral Rage na PS3 na nejvyssi obtiznost a libilo se mi to velmi. Skoda ze thle hra ma asi o dost horsi AI, ta v Rage se mi libila.
-
Protože jsem se to z recenze nedozvěděl, ptám se. Jak moc strašidelná bude ta hra pro člověka, který záměrně nehraje všechny ty temné hororové adventury? Obrázky jsou samá zrůda.
-
Atmosféra je perfektní a humor též postava která asi jako jediná má ten správný styl je B.J. Blazkowic zbraně mají unikátní design a zpětný ráz! Dobrá hra jsem příjemně překvapen nový Wolfenstein si na nic nehraje a je to přesně ten typ střílečky co je ted' třeba.
-
To není jedno, právě to, že měli Guirella jen jednu platformu, tak se na ní mohli brutálně soustředit a optimalizovat (taky občas pomohlo i Sony). Tady museli u Wolfa dělat 5 verzí, což prostě nějaký ten čas zabere a není možné se s tím dělat, protože to by je vydavatel hnal svinským krokem.
Takže to je rozhodně nedostatek času a hlavně peněz. Lenost v tom vážně není, protože si myslím, že třeba programátoři mají spíš rádi práci typu "jak to vymyslet, aby to jelo na tomhle co nejlépe a udělat na tom to, co nikdo neudělal" (třeba se mýlím, ale mám dojem, že třeba na starých zařízeních, jako Amigy apod. se celkem soutěžilo o to, komu se povede něco, co ještě nikdo neudělal). -
Atmosféra je perfektní a humor též postava která asi jekao jediná viniká je B.J. Blazkowic zbraně mají pořádný design a zpětný ráz! Dobrá hra jsem příjemně překvapen nový Wolfenstein si na nic nehraje a je to přesně ten typ střílečky co je ted' třeba.
-
vic mrkve *1*
-
Takove veci se mohou promitat do tve ochoty od nich neco nakupovat, muze se to jako info objevit v recenzi, ale nemuze se to promitat do hodnoceni kvality her, to uz zavani neprijatelnou manipulaci.
-
Open World je samozrejme lepsi, ale je to kralovsky herni obor, scenaristicky velmi narocny na zvladnuti, da se snadno pokazit, takze by se do toho meli poustet jen nejlepsi znejlepsich vyvojaru. Ale kdyz to zvladnou a hra funguje, zaslouzi si to nejvyssi oceneni. Linearni hry jsou proti nim primitivni.
-
Doporučuji očního;)
-
A není to lenost ? Podívej se na Killzone 3, které je staršího data a vypadá i teď mnohem lépe než tohle. Doskakujou tam textury a vypadají jak toaletní papír ? Ne.A to, že to exkluzivita jen pro PS3 je úplně jedno. To neznamená, že když to není exkluzivní, že to může vypadat ak ho*no.
-
Precti si "Smrt je mym remeslem" od Merleho.
-
U mně zatím taky veliká spokojenost. Rage mně primárně jako střílečka bavil a baví celkem dost, srovnávám, neboť to běží na stejném engine, ovšem tohle je lepší právě o ten "Wolfenstein" :) Hrdina jako by tomu 2d xichtíku z oka vypadl, pojídání psího žrádla, tu a tam tajná skrýš, "tajný" level s původním Wolfem pokochal :), bál jsem se že bude moc filmových sekvencí a málo akce, ale akce je až až, radost střílet, vyklánění se dá krásně kombinovat a dává to přestřelkám parádní rozměr, stealth taky povedený, hrát asi na nejtěžší, kde se nedoplňuje zdraví, párkrát jsem načapal nepřítele, jak si vás někdy docela šikovně obejdu, nebo střelbu alespoň částečně koordinujou, rozhodně se nekrčí někde v krytu s občasným přebíháním, stylistika a leveldesign taky fajn, možnost kombinovat herní styl, nebo se specializovat.... No na to, že jsem někde v půlce (6 kapitola), už nyní velká spokojenost a to jsem až později zjistil, že seznam kapitol se roluje dolů, takže jich není 9 ale víc :) Alespoň na tu nejtěžší to naštěstí není jen na jedno, dvě odpoledne a znovu zahrát si to pak taky rád. Mně osobně příjemně překvapilo, nějaké zklamání se zatím naštěstí zdaleka nedostavuje. Určitě mně to baví mnooohem vice, než Wolf poslední. Před tím stál za to ještě RTCW.
-
No ono by to dost zamíchalo leteckou převahou a ta v roce 43-44 byla třeba na východní frontě docela významná. Navíc z toho modelu vycházel dálkový bombardér, který by stíhačky neměly šanci dohnat a mohl nést až 20 tun výbušnin a to včetně jaderné bomby, jak plánoval Göring a Hitlerem.