-
tak teraz ked vieme ako by to vyzeralo keby Hitler vyhral, myslite ze niekto spravi hru alebo napise knihu o tom ako by to vyzeralo keby Mayer Amschel Rothschild zomrel ako dieta?
-
neboj takovejch nás je víc *3*
-
Tak to mám smůlu, protože na PC mám jen 32bit Win7 :-(
-
No jo, ale já zrovna teď nemám po ruce 10 000 na konzoli a dalších 1500 na hru.. PS4 mám v plánu, ale nejdřív musím trochu našetřit, s tím mým mizerným platem je to těžký..
-
podle levelu kup si ps4 ale tak ještě tři roky hraj na ps3
-
škoda že na pc nešla jednička Rezistance
-
Co to meleš?
-
Tu pokrokovu technologii sem viděl v Rage, např. vodovodní trubka která byla na zdi jen namalovaná a vlastně vše co si zkoumal na méně než tři metry vypadalo dost podprůměrně. Jediné co mi na tom přišlo pokrokového bylo umění maskovat skutečný stav věci. *6*
-
Jsem u 7. kapitoly a mám 10 hodin nahraných. Prohledávám všechno a snažím se plnit i ty drobné vedlejší úkoly.
-
Ok, díky. V proudových letadlech má už trochu zmatek :-) Jinak samozřejmně, že je i tak Horten rychlejší, ale počítám s tím, že si obránce dokáže zajistit nějakou výhodu.
Britové mohli mít proudovou stíhačku taky tak přibližně... taky tomu nedali zelenou :-) Mimochodem Hitlerova "strategická" rozhodnutí, to už je pojem :-) -
da sa hra spomaliť mislim chôdzu ,lebo nejak rychlo chodím ako v Quaku nestiham si všimať okole , keď to rychlo prebehnem mislim si že mi niečo uniklo :) diky az radu
-
.I.
-
Ještě jsem nehrál ale doufám že vytvoří i čistě mp hru ve stylu enemy territory, což byla jedna z nejlepších stříleček. Tušim že to i jeden z vývojářů řikal.
-
dekuji *4*
-
A? Co to má společného s tím, že je to ždímání mrtvoly? Kdyby nevycházely hry na staré konzole, tak to lidi donutí si pořídit nové... *7* Takto pokud budou vydávat i nové hry na staré, tak moc nové konzole nerozšíří.
-
Ano, ždímání mrtvoly, přesně to old-gen je, přece jenom old gen je mezi lidma 140mil. kusu (ps3+x360) kusu a new-gen cca 10mil. (Xbone + ps4) tak proc se patlat s oldgenem vid ? Kolik lidi si to asi na old gen koupí???
-
Děláš, jak kdybys tu nikdy nepoložil žádnou kokotskou otázku (vlastně hned několik).
-
Teda musím říct, že mě nový Wolf překvapil! Přečetl jsem spoustu recenzí a všude chválí. Podíval jsem se na různé záznamy z hraní (ať už na YouTube, z recenzí, tak na Xbox Upload) a jsem na vážkách - Wolf vůbec nebyl v mém letošním seznamu, ale jak mě přestává zajímat Watch Dogs, tak čím dál víc přemýšlím, že nového Wolfa bych koupil! Sakra, sakra! A to má letos vyjít ještě kupa dobrých her!
-
Podle mě v současnosti je lepší zainvestovat už do PS4 a brát hry na PS4. Jako je fajn, že dělají i verze pro starší konzole, ale v tomhle směru je asi lepší se posunout dál, když je ta možnost.
-
OK, díky. V tom případě to stojí za pořízení.