-
"hra ktera ukoji me uspokjeni z ustrelenych koncetin"
sry neodolal som, to som jednoducho musel citovať :D -
koukam že bzase diskutuješ misto abys hrál, no jo ono 6 hodinovou kampan je problem natahnout na vic dni *4*
-
to m,as za to ze hrajes na pc, na konzoli bez problemu v hd
-
Mas recht, kor kdyz to jede treba jen kolem 200-300Kbps... hrůza. *3*
-
Jo, koukám jen nightmare, ten ultra-nightmare se odemkl s tím srorchers a to mám zatím rozehráno, ale jo, místy je to o nervy :)
-
Tak aspon v necem to je podobne RTCW *3* i kdyz to bylo v kazdem wolfu, (tedy enemy territory, RTCW, wolfenstein) ve Wolfenstein to bylo takove nijake, takze konecne po SOF: Payback a the line hra ktera ukoji me uspokojeni z ustrelenych koncetin, vystrelenych strev a mozku. *4* Tohle mi ve hrach proste nutne chybi. *4*
-
Tak dojmy som spísal tak rýchlo, že som na tú parádnu deštrukciu prostredia skoro aj zabudol, díky, že si mi to pripomenul, hra je fakt dynamická a nepriatelia sa vás budú snažiť zo zákrytu všelijakými možnými donucovacím prostriedkami dostať von :)
Ja som hral hru na prý raz na medium ale mal som pocit, že hra je miestami fakt prechádzka rúžovým sadom, všade možne sú health kity, či väčšie či menšie a brnenia bolo v hre neúrekom, dnes večer idem hru prechádzať na "Über" obtiažnosti a som velice zvedavý či sa počet lekárničiek rapídne zredukuje.
Hanzales, Rage si prešiel na ultra nightmare obtiažnosti? :) ak hej, koľko bandáží si v hre minul len tak zo zaujímavosti, pýtam sa lebo ultra nightmare bolo fakt tuhé miestami, ľudskí nepriatelia mali mušku ako nejakí naspeedovaní ostrostrelci a mutanti boli rýchli ako blesk :) -
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1399920
Já nevím, že Google jsou lidé tak líní používat.... -
Hra mi bohuzel nejde spustit a pise mi to chybu
idRenderSystem::Shutdown()
Shutting down OpenGL subsystem
Nevite cim by to mohlo byt?:( -
Bereš drogy nebo ne? Navíc napsat jsy, no na tohle už tu máme Jacka.
-
Nie len končatiny sa dajú odstreliť, hra má vcelku zábavný gore systém, v mnohom mi v tomto smere pripomínala soldier of fortune :) nechcem nič spoilovať ale v neskorších častiach hry budeš môcť tasiť dve zbrane toho istého typu naraz a ver mi, nič sa nevyrovná tomu pocitu deštrukcie ako keď máš v oboch rukách masívnu brokovnicu s 23 nábojmi v každej a ideš totálny rambo štýl proti náckom :D
-
Stejne jsy to stahnul.
-
"Moje celkové dojmy z hry sú nepopísateľné"
+1 za to, že jsi to přesto popsal :)
Mám to v plánu později koupit. Po Shadow Warrior další hodně klasická FPS. Navíc jak jsem zjistil, lze tam někomu ustřelit končetiny jestli máš silnější bouchačku. -
...jsem si vzpomněl, určitě by stálo za to vypíchnout i zničitelnost prostředí. Všelijaké překážky, plůtky, rohy, sloupy jdou rozstrílet na mraky i se schovaným protivníkem (těžší munice výhodou). Což samozřejmě funguje i obráceně, takže to hráče nutí se hýbat.
A co se týče obtížnosti, nebojte se jít od středu nahoru. Osobně se zdaleka nepovažuji za nějakého skillera, ale Rage šel dohrát na nejtěžší s trochou trpělivosti a zde je předposlední obtížnost taky tak akorát. Nejtěžší je možná nejlepší, neb sbírání lékárniček a šetření zdraví nabývá teprve smyslu a prorivníci dokáží také více zatopit. Quicksave mám pak také radši, ale zde jsou ty checkpointy naštěstí rozmístěny tak akorát (žádná frustrace, naopak výzva lépe naplánovat postup) :) -
Jsem zvědavej, jestli se na E3 objeví slibovanej doom :) Fakt se na něj těšim.
-
lol :D
-
yep
-
Nemachrovat bez Esa v rukávu ;o)
http://imageshack.com/a/img845/2424/uf4o.png -
no to je štandardná verzia, ja som knihu objednával priamo z bethesda store
http://store.bethsoft.com/brands/wolfenstein/the-art-of-wolfenstein-the-new-order-exclusive-edition.html
Ja viem, zaplatil som za knihu viacej ako za samotnú hru, ale čo už narobím, táto hra si to jednoducho zaslúži. -
Samozrejme na PC, to by bolo hriech hrať niečo takéto na gamepade :)