-
Nedal bys spise prednost skutecne Demokracii ? (ne, tehle "vizi" o demokracii co se vede tady).
Nevim nevim no, jestli bych byl radsi za fasismus... mit vudce misto presidenta a ctit nejaky rezim.
To je trochu jako rict ze nasledne vzesly nemecky nacismus, by take nebyl spatni jen mi cesi by jsme patrne sli jako prvni do plynu. Jinak ok
*3*
Je to velice spatne, ale zase to neni nejhorsi a jsou zeme kde to maji jeste horsi... doslova drou bidu. -
A Maďarsko to je pro mě úplná neznámá v tomhle ohledu.
Na Fašismu nevidím nic špatného když funguje tak jak bylo původně zamýšleno, třeba i z malými odchylky. Když se vládá stará aby národ a stát prosperoval, a s nimi i lid. Tak v tom nevidím problém. Já osobně bych se vzdal některých osobních svobod, výměnou za to že vrcholní politici nebudou okrádat národ. Budou se starat o starší generace a podporovat vzdělání, zájmy mladých. Od dětství se je budou snažit vést přes různé organizace, ke vzdělání, národní hrdosti, poctivosti a dalším podobným hodnotám. Aby pak nedovolili aby se naše země a národní bohatství rozprodávalo cizincům.
No nebudu tu vypisovat vše, to když to vezmu jen tak letmo. -
hrat opengl hru na amd grafice a stezovat si na optimalizace ... good job XD
di radsi servat amd za to, ze serou na opengl
http://diit.cz/sites/default/files/opengl_podpora.png -
Jack1947 Nechci se s tebou o tom hádat. O to co se děje na Slovensku se moc nezajímám, ale těch pár drobností co byli dříve v televizi na internetu, a co mi řekli kolegové v práci kteří pochází ze Slovenska. Tak takové věci jako omezení svobody tisku, cenzura atd… v zájmu místních elit. Já považuju za Fašistický prvky, ale jak říkám o situaci na Slovensku se moc nezajímám takže nevím jestli z toho ještě něco platí.
-
Nenech se vysmát. Maďarsko je v tomhle nesrovnatelně horší.
-
Ano, Bioshock 1 dokud nebylů ten zaverecny souboj s bossem Frankem Fontainem... az mi bylo pomalu lito tech utopenych X(?) hodin to byl vazne vrchol.Jinak to byla parada a dlouho budu na tenhle dil vzpominat. (hlavne na ty paradni souboje s bossy prednim, to byla lahoda) chapu ale neni to pro kazdeho. Kazdy rad neco jineho. *4*
-
možno pre teba, mňa bioshock nikdy neinteresoval.
-
budes mozna prekvapeny. na to ze je to wolfenstein tupa neni. a bezducha dle vseho taky ne. stealth prvky jsou navic relativne ucelne realizovane, i kdyz to zadny thief neni samozrejme.
-
Veskoslave, tvoje jediná chyba je, že se stále necháváš vyprovokovat. Sám z vlastních zkušeností jsem se naučil určité lidi ignorovat, protože jakákoliv protireakce vůči jejich osobě je jen bohapusté plýtvání vlastním časem.
-
Grafika vypada moc pekne ale cela hra vypada docela bezduse a tupe. Jakozto milovnika stealth akci me tato hra neoslovila, nicmene nevylucuji ze si ji zahraji.
-
Souhlasim, v nasich koncinach a nejspis nejen v nasich bych si s timhle moc nezahraval.
-
Byl klerofašistický štát.
-
To je proto, že sis určitě hru sosnul... Kup si originálku, pak ti to půjde.
-
Dřív měla hra klidně i pár KB a byla na 100 a více hodin ;)
-
Včera jsem sledoval lets play a musím říct, že tato hra mě vůbec nezaujala. Nepochybuji o tom, že bude za tři měsíce ve slevách. Za 100 Kč na PS3 bych si ji asi koupil, jinak ne.
-
I Slovensko je fašistickej stát, a jaký kdo s tím má problémy? Kromě těch co tam žijí.
-
Myslis to Madarsko, kde frci fasounska narodni garda?
-
jediní v evropě maji rozum maďaři symbolku maj povolenou a je klid....
-
Ne nevím kdo tady má růžové brýle...
-
Pobavils, musím si zase pustit po čase Laibach *15*
https://www.youtube.com/watch?v=gshG_fDevz0