-
Tak to si hral asi inú hru, alebo to píšeš aby si ma nasral :)
Ale beriem je to tvoj subjektívny názor.
Objektívny je 77%, podla mna sa o nejaký ten čas dočítame že idčko opeť sklamalo s novým wolfíkom new order, tak ako to bolo pri hre RAGE. -
Právě ono mu to nejde protože to nesosnul. Skus to sosnout pak ti to pujde.
-
Pokud máš originálku tak to hraješ pres steam predpokládám. Nainstaluj nejnovější ovladače, updatni windows, naistaluj direct x nový prípadne by ti to měl nainstalovat steam. Pak se ješte podívej do nastavení grafický karty skus vypnout ati AI , nebo jak se to jmenuje. Jaký máš windows pokud máš XP tak tam bude asi problém. Pokud máš win 7 a udělals všechno co jsem napsal tak fakt nevím. Skus bombardovat podporu.
-
Přijdou jenom mě zdejší levely líp nadesignovaný pro stealth než v posledním Thiefovi?
-
CHA CHA *2*
-
Tim nikoho neohromis... zwarezit si to mohl tak jako tak... *4*
-
hrál jsem ji na nwidia a taky jsem zjistil probélm s optimalizaci
-
Ževraj warezák s pomalým netem. Mám optiku vole *1* .
Mám tuším 150 kúpených hier na steamu, plus pár na ostatných ako xbox store, origin. uplay a krabicové verze. Potom mám PS3 s pár originálkami a PSN, XBOX 360. Mám toho fakt dosť nahraté a práveže FPSka mám najradšej. Kritizujem objektívne, niesom nejaký hater, naopak hry od idsoftu aj wolfa mám rád, ale toto čo predvedly po 5 rokoch po relatívnom failu s RAGE ma sklamalo.
Dúfam že moja srdcovka Doomko sa im vydarí (DOOM IV).
Priemerné hodnotenie New order je 77% to asi hovorí za všetko -
Ježiš maria ty si naozaj troll. Hral som všetky dobré strielačky od tej prvej wolfenstein 2D z roku 1992, zoznam ti nebudem písať lebo je dlhý, ale môžeš mi veriť, že naozaj všetky s premerným ratingem 75% - 100%. Tak viem čo hovorím. Return to castle wolfenstein nebol ešte prekonaný. Viac sa mi páčil RAGE ako tento nový New order. New order by som prirovnal k podobnému failu ako bol v roku 2009 restart Wolfenstein 3D. Na new order som sa tešil, lebo hry od idsoftu mám rád Doom I,II,III, quake I, II,III, IV, RAGE, wolfenstein 2D a wolfenstein return the castle sú moje oblúbené,
Preto po kvalitativnej stránke ma nový New Order sklamal, ale to som začal tušiť, že to nebude zase bohvie čo, keť som asi pred mesiacom vydel ukážku z hry. ,,, -
Chceš povědet, že to není prumerná hra. To jsi nemyslím jenom já , že nový wolf není nic moc jeho prumerné hodnocení je zatím jenom 77% a časem určitě pujde ješte aspoň o 3-5 % níž. Proto nechápu nékteré příspěvky, které tuto prumernou hru komentují jako kdyby to byl 90-100% titul. No určite si nevypalcujem nie som človek s idsoftu ani s betesdy *5* , i když 20 palcú by nebyl problém sehnat :)
-
hanzales, palec hore.
-
bohužel je to jen tvůj subjektivní názor ;o) Stejně tak jako je subjektivní ten můj. Fakt z toho neuděláš, ani kdyby jsi se rozkrájel ;o)
-
Podle toho co čtu, tak jseš typickej fanboy *3* Ale to ti nikdo nezazlívá, nejsi sám, i Jack1947 je fanboy, už i ten NICK něco napovídá... Každopádně FANBOY nemůže hru hodnotit objektivně, ten ji bude hondnotit kladně, i když bude špatná. Hra je prostě špatná, a to je fakt.
-
Děkuji, za částečné zastání, jsem "fanušík i poníkov". Inu, chtěl jsem sdělit svůj názor, tím tedy odpovídám na tvou otázku, co pohledávám v místní diskuzi.
-
jen pro upresneni
Id soft: Doom III, RAGE
zbyle hry v 10ti lete promlce pro ne delaly jine firmy
Raven Software: Quake IV, Wolfenstein 2009
Machine Games: Wolfenstein new order
Splash Damage: Enemy territory Quake wars (tuhle hru vrele doporucuji, nehorazne zabavna zalezitost a propracovana zalezitost)
nicmene kdyz si vemu vsechny tyto zminovane hry, tak jako nejslabsi mi vypadne wolf 2009, nicmene vse zde zminene s prehledem prevysuje trapny konzum dnesni doby, jako napr COD apod -
Pockat hra ma tedy 30gb + patch?... no ty vle to sou veci. *7*
-
lol rada za vsechny prachy... proste to vypni... jinak jo, 10gb je releasedate patch... a fakt, jak tu riká kolega, proste to vypni a vykašli se naněj, nebud mekkej!!
-
Ne nejsem už od roku 2009, ale dobrý pokus;)
-
To tvrdil slutečně Goring Hitlerovi v 43;)
-
Nick... pokud je to ten samy co tu pise takove blaboly. Jinak nic, tak muto nesedlo ale o tom dost silne pochybuji.