Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může někdo poradit, jak vylepšit grafiku? Prý to jde nějakýmá příkazama nebo co. Mám všechno na vysoky a nic moc, textrury doskakují někdy při prudkém pohybu.
  • Black_Hand
    zni to trochu jako nejaka vicemonotonejsi vec z Catch 33. jeste vic mirena na atmosferu.
  • jakubtomsa
    Vážně?! No to je gól :) A zní to jako FT Special Defects? :D
  • Mein gott du bist ein dumbkopf...
  • Jack1947
    Obersleutnant: A co USA tam je ta prava nefalsovana demokracie, sice tvrdsi zakony ale funguje to tam tak jak ma. *4* (neda se to aplikovat ale na zeme EU a uz vubec ne na CR...tak nezbyva nez zvazit treba pobyt tam...)
  • Black_Hand
    wait, what? na soundtracku se podilel Fredrik Thordendal. komu to neco rika? a co metalaci? komu z vas to neco rika? kdo si vzpomnel na meshuggah? vazne. na soundtracku se podilel kytarista meshuggah....

tohle je jeho kousek: http://youtu.be/isAjqgqBS4w
  • slovo super a cool už nenávidim :X "Odehrany tak 3-4 hodiny a super! Super prostredi..." no to je super ze je to super čéče, supéééééééér, tj cool no, super fakt cool jak nikdy, super cool super to je... a je to super
  • 40gb no cca
  • Hanzales
    To je Joe (ten původní) nebo nějaký ekvivalent - nepokecáš ;o) Odpráskne to tím, že jsi taky "fanboy" ;o)
  • Komunisté se na dnešní době přičinili a podepsali to bez pochyb, ale nemůžeme všechnu vinu svalovat jen na ně. Přece jenom po revoluci nám ten vyvinutý průmysl a spousty dalších věcí zůstalo, a až Havlova vláda a ti slavní Demokraté dovolili aby to bylo vše zrušeno rozprodáno a rozkradeno. Kdyby místo nich byli za to odpovědní lidé kteří byli na tyto odvětví odborníky a stát by vedli lidé kteří by byli odborníky na svou práci tak. Jsme dnes pořád na špičce Evropy a měli bychom silnou ekonomiku. A nedopadly by jsme tak jak jsme dopadly. Demokracie není ideální a i když s ní nesouhlasím tak jí zcela nezavrhuji, má naději že s menšími změnami co se týká politiky a vedení státu, by mohla fungovat. Např. náš momentální Ministr Obrany bývalí herec je nejpovolanější osoba pro tuto funkci? To snad ne. A takhle je to vždy lidé kteří dané problematice rozumí a byli by potřební pro tyto funkce se k nim nedostanou. Protože místo nich se tam dostane ten bezpáteřní jedinec jenom proto že na tomto místě bude někomu kdo je ještě víš dobře sloužit. Ano země na západě s vysokou životní úrovní jsou demokratické, ale jak to s těmito státy vypadá. Amerika si pořád o sobě myslí že je to ta největší světová velmoc při tom už to dávno není pravda, zatímco na severu si lidé žijí dobře tak dole na jihu Ameriky den za dnem krachují společnosti a lidé přicházejí o práci a o tu životní úroveň. Nebo Itálie ta už je také na pokraji kolapsu lidé mají málo práce a horší životní úroveň než mi tady. Řecko, asi není ani potřeba to rozebírat. Mezitím když se podíváme na Čínu za jak krátkou dobu byla schopná zvednout svou úroveň, a dál v tom pokračuje. Znaky které jsem tu popisoval jako průmysl atd. nejsou znakem Demokracie nebo jiného režimu, ale znaky dobře fungujícího státu. Dříve jsme alespoň některé splňovali a fungovalo to tu. A Dnes? Asi všichni víme v jakém stavu je naše země
  • Pokecáme. Začal jsem na Terminator Future Shock, přes Systema, dal jsem samozřejmě i věci jako Heretic, Doom.. Prošel jsem přes akce, které dnes nikdo ani nezná k prvnímu next gen (Doom3, HL2, Far Cry), samozřejmě taky half lify, stealth akce a tak.. Okoštoval jsem Crysisi a CODčka.. a mě se ten wolf líbí hodně....
  • wenceslaus
    Proto se musí lidé zapojovat do politiky aktivněji. Není blahobytu bez starosti. Já bych ti zas doporučil knížku 1984.
    Výzkum... v těch oblastech nám tou dobou dalo i tehdejší Československo, UK, USA... Rozhodně myslím, že nacismus mnohem (mnohem) víc sebral, než dal.

Nesouhlasím, Češi měli být prostě odsunuti. Navíc na tom vůbec nezáleží, protože už ten fakt, že takhle rozdělovali lidi je prostě zavrženíhodný, a to bez ohledu ba to, do jaké skupiny patříme.
  • wenceslaus
    Demokracie není ideální, ale je to stále to nejlepší, co máme. Země s vysokou životní úrovní jsou demokratické.
    To, co popisuješ přeci nejsou znaky demokracie. Navíc průmysl, hrdost a tradici nám pěkně zhuntovali komunisté a za 20 let se to opravdu nespraví... navíc nejde jen o režim, ale hlavně o lidi. Co chtějí, co jsou ochotní dělat, obětovat... atd. Demokraci jen, jako jediná, umožňuje aby to mohli lidé vyjádřit (a konat).
  • Mato1987
    vážení páni a ctené dámy, ak sa vám hra lúbila hra tak odporúčam OST Wolfenstein NWO
    https://www.youtube.com/watch?v=agBdkmz4nGA
    je to fakt velmi podarený soundtrack
  • Hra je výborná.Po dlooouhé době hra která dělá svému žánru čest.Začátek byl sice všelijaký ale po nic moc úvodu který vrcholil v zámku a po úvodních titulcích Bethesdy a vývojářů nabrala hra obrátky.Klobouk dolů.Je půl druhé ráno a ještě si asi zahraju.V 32 letech u mne po dlouhé době něco nevídaného.Musím smeknout...
  • A kam nás dovedl krátkozraký pohled ohledně demokracie. Z kdysi hrdého a silného národa který byl totalitní ale patřil mezi špičky Evropy. Měl silný průmysl jak těžký, zbrojní tak i potravinářský, byl téměř ve spoustě odvětvích soběstačný. Stát byl lidu schopen zajistit základní služby která má ,jako je obranyschopnost, bezpečnost veřejnosti, zdravotní péče, pracovní příležitosti, a nějakou stabilní jistou životní úroveň. Dnes máme co žádný průmysl už nám nezůstal, soběstační už v nejsme v žádném odvětví , naší zemi trápí čím dál tím větší nezaměstnanost, obranyschopnost naše dříve slavná armáda ani neví co znamená. Bezpečnost veřejnosti to už pomálu také nevíme co znamená když je naše policie akorát tak pro smích a večer aby se už člověk bál jestli dojde domů. Zdravotní peče jestli se to tak dá ještě vůbec nazývat, když můj bratr dostal žlučníkový záchvat a válel se na zemi v křečích. Mamka mu zavolal sanitku nebo chtěla zavolat ale na tísňové lince jí paní řekla že není v ohrožení života tak se musí dopravit sám. Nebo sousedky babička paní které je přes osmdesát let, po silném infarktu po delší době od operace nemohla dýchat byla celá modrá v obličeji, a po zavolání na tísňovou linku dorazila k nám sanitka po 50 minutách, a to jela z blízkého města kam když jedu já a jedu předpisovou rychlostí dojedu za 30 minut nejpozději. Životní úroveň u nás to nemá cenu ani rozebírat. Hezky jsme to dopracovali za těch pár let od národa který mohl být na něco hrdý až sem kde už nemáme být na co hrdí. Možná tak na dávnou historii naší země ale dnešní děti už jí neznají. Tak která varianta je lepší ??
  • Ne nedal protože ta skutečná Demokracie je ta co tu máme teď, Demokracie trpí tím samým problémem jako Komunismus. Myšlenka obou systémů je krásná a teorie taky, ale ve skutečnosti je to opravdu velmi těžko uskutečnitelné, téměř nemožné. To díky nám samotným lidem a naší povaze. Demokracie je podle mě ten nejhorší možný způsob vládnutí, jelikož vláda tedy zodpovědné osoby za chod státu, jsou voleny samotnými lidmi. V dnešní době kdy většina lidí je doslova ovládána mass medii, a jejich zpravodajství považuje za zcela pravdivé a objektivní, nebo všeobecný názor považuje za pravdu i když není pravdivý. Není problémem pro bezpáteřní jedince kterým de jen o jejich vlastní majetek a o to aby ho měli co nejvíce. Doslova naslibovat hory doly a do očí lhát lidem tudíž voličům. Kteří je po té na základě předvolebních slibů do funkcí dosadí. Kde rychle „zapomenou“ na své závazky které dali lidu, a dále se starají jen o svůj majetek a o to jak ho mít ještě víc a to i nelegální cestou. Což pak vede k rozkladu a rozpadu společnosti. Jen se podívej na ten náš Demokratický svět kam směřuje, nebo jak dopadli Římané. Asi tak nějak to vidím já, a velmi dobře je to i popsáno v díle Coriolanus od Williama Shakespeara tam je krásně vystižena podstata demokracie.
    Co se týká Nacismu tak jejich Sociální a Ekonomická politika fungovala dobře a kdo říká že by jsme si jí nemohli upravit a tzv. doladit podle dnešních zkušeností. Nacismu se nezastávám a ani ho ne obhajuji i když to tak často vypadá. Udělali spousty špatných věcí to bez debat, ale světu dali spousty dobrých věcí a těch dle mého názoru bylo více. Dyť si je sebou neseme dodnes, z nacistických technologii těžíme dodnes. Posunuli do předu spousty odvětví a oborů např. elektroniku, mechaniku, chemii atd. Proč bychom se od nich nemohli vzít ty „dobré“ věci a způsoby, nemusíme přebírat celou ideologii.
    S tím posíláním Čechů do plynu to bylo trošku jinak. Když sem Němci dorazili a to jejich ministerstvo čistoty rasi nebo jak se tomu přesně říkalo s tím jejich ideálem člověka, začalo zkoumat rasovou čistotu Čechů tak přišlo na to že Český národ je více árijský než samotní Němci. To z důvodů naší historie, ať už šlo o obléhaní Prahy Švédy, nebo naší dlouhou společnou historii se samotnými Němci, nebo když jsme byli součástí Rakouska Uherska. Kdy jsme se když to řeknu jednoduše s nimi Germáni a jejich „ideály“ křížili, proto je u mě rasová politika blbost protože u nás ve střední Evropě a její historii nikdo nemůže říct že je čistý Germán nebo Slovan nebo něco jiného. To ale odbočuju od tématu. Ty spousty Čechů co byli posláni do plynových komor byli většinou Čeští spíš Českoslovenští Židé, ano byli to Českoslovenští občane ale v souvislosti z touhle dobou musíme rozlišovat kdo byl Žid a kdo ne. Jinak se ta historie po čase změní jenom kvůli tomu že někdo dříve neříkal přesně to jak se věci událi.
    Ano na světě je spousta míst a zemí kde lidé žijí daleko hůř než mi, ale to neznamená že se současnou situací u nás budeme spokojení a nebudeme se jí dál pokoušet zlepšit.
  • Pre tých čo nemajú konzole tak Killzone 2,3 na PS3 a na xbox gear of war série, Halo série sú peckové FPS. Pre tých čo nevedia, dá sa hrať aj na konzoliach s myšou a klávesnicou.......
  • Pravdu máš, klasický wolf je lepší, nemá to fakt cenu kupovat, stačí počkat keď sa to bude predávať za 5EUR. S tvojim hodnotením absolutne súhlasím. S tými ludmi čo tu vychvalujú wolfa new order do nebies by som si rád osobne pokecal, čo konkrétne za svoj život hrali a ktoré FPS strielačky od roku 1992 považujú za výborné.
    Osobne si myslím, že to robia schválne aby to ludia kúpily a nasrali sa, že za to vyhodily 20EUR.
  • Resistance 1,2 som hral grafika hnus a hra tiež.

Neviem ty si fakt dáky iný. Vychvaluje priemerné hry, Half-life 2 dáva na úroveň new order. Ty si asi ten typ človeka že vydí fakt škaredú ženu a povie svojmu kámošovi pozri aká sexica.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší