Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow ta hra je uzasna. Pro me jako fans ruznech vychytavek co nemci zkouseli vyrobit je to bozi, ti psy a roboti nemaji chybu. Mam odehrany tak 4 hodky a su spokojene jak zelva. A pribeh jak se zda vubec nehraje druhy housle, coz je v takove hre jenom bonus navic. Dobra prace
  • Napodobne. Na radeonu 4850 jsem se nedostal ani do hlavni nabidky. Ale hra narocna neni, jenom sla optimalizace na dovolenou. Hru, a musim rict ze vybornou, jsem nakonec v pohode (sic na nejnizsi detaily) dohral na integrovane grafice Intel HD 4000 :D
  • Mato1987
    na konzolách je nový wolf extrémne okresaný, textúry sú ako z roku 2004, keď si to porovnáš s minimálnymi nastveniami na PC tak zistíš, že na PC to aj na minime vyzerá 3 krát lepšie ako na starých konzoliach.
  • opravdu, ale opravdu ne

zkusim to pro tebe jeste jednou vice polopate

nez jsem se podival na pozadavky rage, samozrejme jsem nejdriv videl naroky wolfa
    na stejnym enginu jsou asi trikrat vetsi, prestoze obe hry jedou na starych konzolich (ktere maji pres 8 let konstantni vykon, tudiz toho umeli v roce 2011 stejne jako toho umi v roce 2014)

a tudiz se mi zda krajne podezrely, ze mi to nejen nejede bidne, ale dokonce vubec, jeste jsem zkusil tweaknout config a dostal jsem se tak na 1fps
  • Mato1987
    ani by som nepovedal, skôr ty mi pripadáš mierne zmätený
  • ja o voze, ty o koze, stale
  • Mato1987
    Tak na launch hry rage si pamätám, hra bola fakt zle optimalizovaná zo začiatku ale patch to opravil a išlo to aj na slabších strojoch na stabilných 60 fps, určite aj machinegames vydajú opravný patch, mne to tiež sem tam klesne zo 60 na 50 alebo 40 fps ale nie je to nič dramatické, jedná sa skôr o zabugované miesta ako sú tie ploty čo sa dajú rezať....
  • Mato1987
    ak sa pozreš na minimálne požiadavky na wolf tno tak zistíš, že potrebuješ aspoň 4 jadrák a gf 460...
  • Tak mě ještě napadlo...jestli jen nevezmou mozek z B.J. a nestrčí ho do nějakého prototypu mecha, kterého najdou po zabití Deathsheada.
  • jakubtomsa
    Teď jsem si to konečně pustil, úplnej Meshustein :)
  • Vyjmecne s tebou souhlasit nebudu. Na PC udela dost optimalizace. Kdyz jsi zminil RAGE tak tam taky ladili jeste dlouho po vydani. Nenavidim multiplatformovani. Na konzoli se hraje jinak nez na pocitaci, i HW stiha vic, tak by dle toho mely i vypadat hry.
  • Oba díly Borderlands mají jen něco přes 12 Gb *2*
  • Black_Hand
    hmm, zajimave. s tim tu asi tedy nepomuzu.
  • Ja jsem teda hrozna lama. Titulky jsem samo preskocil. :) No nic tak si jdu dat ten posledni souboj jeste jednou. :)
  • ne, je to nvidia, ale co tak ctu, jsou tam naky prestreleny textury v pc verzi (stary konzole maj snad dokonce vlastni balik lowres textur), ktery zerou VRAM jak zjednany... to by mohla bejt ta pricina
  • chces tim rict, ze xbox360 a ps3 jsou dneska vykonnejsi?

pak si asi nerozumime
  • Black_Hand
    nemas nahodou atinu? ta ma s tim trochu problemy (a ne nehazim to na ati).
  • Mato1987
    No s touto myšlienkou sa pohrávam odvtedy ako som dohral wolfensteina, jednoducho dlc s Frau Engel musí byť :) nebolo by naškodu keby sa vrátili aj pôvodné elite guards z RTCW ako jej osobná ochranka :)
  • Taky bych to viděl na nějaký ten plech.. :D Uvidíme, snad bude nějaké DLC ve kterém B.J. půjde po Frau Engel a nenechají to až na další regulérní díl.
  • Mato1987
    A Frau Engel ako prežila pád z útesu a rozmliaždenie lebky, je to hra, nejako ho dajú do kopy :D žeby augmented mechBlaskowicz? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší