Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo FEAR, hned po pár minutách v roce 1960 (v tom blázinci) jsem si vzpomně na FEAR, ta hra se mu hodně podobá.
  • Tak taky dohráno. 12 hodin na druhou nejvyšší obtížnost a to jsem hlavně ke konci dost umíral. Myslimže za těch 8 hodin na lehkou nebo střední se to dá prolítnout. Což neni na dnešní dobu vubec špatný. Hra se mi líbila, dokonce fakt hodně. Skoro po 10 letech klasická oldschoolová FPS rubačka s lékárničkama a všim co dělalo střílečky zábavný a dnes se to už nevyskytuje. A dokonce jde v nastavení nastavit FOV (takže pro muj 16:10 monitor jsem to rovnou dal na 100) no to je paráda, nemusim koukat na všechno jak přes dalekohled!!! Nemusim se hrabat v ňákejch configuračních texťácích a lovit to tam někde. :-) *1*

Jediný co bych vytknul je tupost nepřátel při plížení než přejdou do "zastřel ho" módu, pak už je jejich AI v pořádku, dokonce je to i dost slušný. Ale při plížení bída, projde kolem vás a nic nevidí. Skočim za nim z díry ve stropě a nic neslyší, hmmm no budiž no, timhle stylem to stejně asi málo kdo hraje. Další věc kterou musim zmínit je ta brutální velikost a hned po instalaci stahování 10GB patche, to potěší. Taky zbraňovej arzenál je oproti RTCW dost nudnej (kde je Tesla Gun, MP40, FG42, Sten, několik druhů sniperek????) Neřikejte mi že po roce 45 všechny MP40 roztavili, ve videích se občas vyskytne, proč ne ve hře? Fakt škoda, tahle zbraň dělala část tý atmosféry. Na mě jsou tam ty zbraně už moc moderní a postrádá to část takovýho toho: Pane bože, s timhle fakt němci dělali pokusy. Ve Wolf TNO už je to hodně přehnaný (Měsíc...) takže tam to člověk neřeší, je to spíš sci-fi. Ale líbilo se mi v RTCW jak mrazilo v zádech z toho že tohle fakt mohlo existovat kdyby němci měli víc času.

Systém krytí a vykukování je narozdíl třeba od ME3 skvělej, žádný takový to: do háje teď jsem omylem vykouknul, nebo do prčic teď mě zabili protože jsem omylem přeskočil to za čim jsem se schovával. To mě v jinejch hrách vždycky vytáčí.
    Skvělej systém krytí ještě víc násobí zničitelnost prostředí. Hodně se mi zapsala do paměti ta "Matrix" scéna ke konci hry kde neni kam se schovat, všechno je za chvíli na kusy a všude se válí bordel, díry ve zdech...... luxus. Podobný orgie jsem si vychutnával naposled v roce 2005 ve F.E.A.R.u ale tam to byl jenom placebo efekt z těch ďůlků ve zdech, opravdu zničitelný prostředí tam nebylo.

Celkově když budu srovnávat jenom s ostatníma FPS hrama tak musim dát 9/10, 10 ne protože dokonalá ta hra neni, ale blíží se ideálu toho co považuju za skvělou koridorovou FPS akci.
  • Ahoj, je tam více děr kam můžeš vlézt, tam na tebe zase vyskočí ten pes a pak se vrať do první díry, tam už ten robopes nebude, protože bude zavalený pod sutí ve druhé díře :D
  • je tam nekde dira, kterou jen pouhym priskrcenim nepodlezes, musis se rozbehnout a podklouznout ji, jako to bylo v tutorialu
  • Ahoj.
    Potřebuju poradit. Jsem v Londýně….borec to nahulí s autem + bomba do baráku…..a potom nevím co dál. Pod betonem mi nejde prolést a v druhé díře mě zabije robo pes…..Něco dělám špatně.
    Díky za radu. Jinak hra je parádní.
    H.
  • Ahoj, tak jsem to dohrál na medium. A hned jsem to znovu spustil na uber. Dal bych tomu tak 95 %...
  • oberstleutnat, z tvých sáhodlouhých žvástů je jasné, že myšlenka fašismu je ti velmi blízká, nedal bych nic za to, že jsi minimálně příznivec nynějších neonacistů, ne-li přímo jejich soukmenovcem. Přeji ti, aby se ti někdy rozsvítilo v makovici.
  • nerikam že to musí bý t špatná hra i když bych to odhadoval spíš na 7, ale 30-50€ je skrátka moc za tech pár hodin zábavy. ja v pohode kupuji i nove hry na steamu i za plnou cenu ale to jsou hry ktere vam nabidnou stovky hodin zábavy, napr. rpg nebo strategie, nebo když to ma i dobry multák ale tohle ne.
  • LOL, přímý příkaz ti pomůže, ale jedině platební - platba za herní HW ;)
  • + Perfektní grafika
    - Zoufale klišovitý (kašovitý?) příběh
    - AI protivníků, např se s naprostým klidem prochází přes mrtvá těla jejich tiše odstraněných soudruhů
    - Proč to curwa nejde hrát také za němce? Bránit tu úžasnou steampunkovou třetí říši proti americkým imperialistům. Jasně, je třeba být politicky korektní. Čtyři nohy dobré, dvě špatné. Béé.
  • Hrál jsem to na střední detaily na integrované intel 4000 a v poho frame 35-40. No ale RAM to potřebuje dost. Se 6 GB RAM mě to řvalo, že je to málo, musel jsem přidat swap pak už pohoda.
  • Ano, prej už je ve vývoji.
  • Naprosto souhlasím.Dost jsem se do toho ponořil. Skvělá hratelnost a ten příběh - fakt překvápko - je výborně udělaný. No já jsem zatím dojel do Berlína, tam to asi bude pěkný masakr.
  • Mato1987
    :) som rád, že väčšine ľudí tu na games.cz sa to lúbilo
  • Asharak
    No dobře po pár ragequitech na nejtěžší dohráno. 10/10 myslím, někdy sice až přehnaně rushující AI ale kdo by nerushoval v přesile 10 na 1 + mech že :D, obecně byla AI úžasná, jako za starého F.E.A.R.u. Sice se sem tam po čnačtení kousala grafika ale zbytek šel dobře a plynule. Možná negativní bylo moc rychlý pohyb všeho okolo a potřeba se zastavit na prohlédnutí detailů, kterých tam je fakt dost a jsou opravdu skvělé. + příběh do popředí.
    Akorát konec nic moc, čekal jsem závěrečný filmeček. s atomovkama, ale asi bude nějaké pokračování tak se počká *10* No rozhodně si to projedu znovu, 15+hodin mi nestačilo *5*
  • Asharak
    Alespoň začal větou, že bude mluvit o konci hry *7*
  • Asharak
    Tjn musel jsem dát beta aby mi to vubec spustilo novou hru a to mám ""doporučenou" gtx460...
  • Díky moc. Nevím proč jsem si vsugeroval,že ten červený bod nejde rozbít.
  • Musis vyskocit na ty stoly a postupne rozbit vsechny horaky, ktere jsou nahore. *3*
  • nemůžu se hnout z místnosti kde mě a kolegy nakonec usmaží. potvoru montpákou zneškodním ale nevím jak dál. Pomůže někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit