Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-D :-D :-D Já si myslim že tohle bude vědět asi každý ne? :-D Ale jako vtip to není špatný přesně tohle bych učil cikány od mala aby měli respekt :-D :-D Hele znáš hru STALKER? tu radši nehraj nebo budeš pak psát že u Černobylu bydlí mutanti :-D Šnupali Trávu :-D :-D Tráva se kouří blbečku :-D do rypáku se dáva třeba Pervitin,Heroin,Kokain,Speed,MDMA...Ty máš IQ houpacího koně ne? Přesně kvůli těmhle blbečkům si polovina lidí myslí že se tráva pícha do žíli nebo se šnupe :-D Víš prd jelikož si blbej už od přírody...Wolfa znám od doby kdy vyšel 1.díl ve 3D (jediná hra kde sem viděl Hitlera :-D) Wolfa nemusim tak jako Doom,Serious Sam,Deus Ex, a další hry ve stylu fantas magorie jsou hry co ted udělaly po 10 letech a dřív sem toho Wolfa a Sama hrál ale to sem byl ditě :-) Ted bych možnal dal jen toho Max Payna 3. Ale vůbec ty hry nekomentuju at si hraje každy co ho baví :-) *13*
  • fakt neměl bych tu hru tolik krytizovat každy ma jiny vkus *4*
  • Ahoj
    Potřebuji poradit. Jsem v levelu kdy laserem vyříznu plot přeskočím na druhý dům otevřu okno. Skočím do chodby kde zabiju nožem nácka ,ale pak tam jsou další a ty jsou nad moje síly. Nějak mi nejde boj s nožem. Nemohl by jste mi někdo poradit. Děkuji *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ten dopis o tomtý holce jak běží s mozkem ve vlasech byl fakt hustej a dost smutnej co vy na to?
  • Betheeda hru iba distribuje ale nerobila ju to by bol hriech lebo bethesda zničila môj obľúbený fallout. Hru robil Id tak ako prvého wolfa. Od fallout 3 si nekupujem nič od bethesdy ani nehrám. Je to ako BW a EA , BW hru spraví a EA je vydavateľ a sponzor. Aj to ľutujem lebo EA pokazil celé BW hry od nich som mal naozaj rád. Takže nie bethesda spravila hru iba zabezpečila distribúciu.
  • aha, tak ted koukam, ze jsem puvodne rozdal karty jinak, tak beru zpet, ty za to nemuzes *5*
  • vsak rikam, kdyz nepoznas rozdil mezi fikci a realitou, nemel bys ty drogy uz konzumovat *10*
  • sakra aniqu hehe
  • ja jenom že ta hraje kravina a anqui o kousku pravdy
  • nekdo snupe a jinej se zase narodil postizenej, to si nevyberes *6*
  • Ta hra děla z nacku netvory brany dojinych dimenzí vesmirne zakladny a lodě ..... němci sice zabijeli masovje lidi ale žadne takove zbraně a nestvury neměli jak te hře autoři asi šnupali travu
  • Díkys za radu, nestáhl jsem to jen dostal od kámoše, ale myslím že ten to někde sosnul....zkusím to tedy přeinstalovat a uvidíme, nebo počkám na nějakej opravný update, třeba brzo vyjde a nebo fakt bude lepší to koupit,,,,,,,
  • například mě to skoro nepadá, kdoví, možná špatná instalace - došlo k chybě ? nebo staženo ? :)

zkusil bych to přeinstalovat, a jestli jsi to někde stáhl, tak stáhni jiný, ale doporučuju koupi, je to parádní hra :)
  • Nazdárek, potřeboval bych poradit, kdy v třetím levelu, jak mám na židli nácka a mám v ruce motorovku, mi pokaždé hra spadne, do tý doby vše ok,,, je to super hra a nevím co s tím, ovladače jsem aktualizoval a nic... pls????? *13* *13* *13* *13*
  • hmm to je kritiky na příběh, nevyužitý postavy....
    nehrajete Fallouta, ale First Person Shooter, k čemu ostatní, to by bylo everybody person shooter
    nebo taky nehrajete nějakou podělatou akci, kde furt na toho magora čumíte jak ve filmu, a jeho očima přímo se nepodíváte a celou hru zaměřujete tak nějak šejdrem, tam nebýt dobrý příběh, tak je akční hra k ničemu
    wolfenstein má na fpsku dost dokonalej příběh, postavy jsou jako křoví řekl bych využity až až, a chcípaj rychlostí optimální pro odboj, a mnoho zde už k vylepšení není ... spíš ty datadisky to rozvinou dále...

já bych u fps vyzdvihl jiné věci jako je třeba destrukce prostoru, prořezávání se plotem a bednama, dobrá fyzika pohybu, a hlavně hromady nepřátel, mít lepší komp, chtěl bych jich i víc *3*

a taky bych hru nesoudil jako hotový a ucelený děj, neboť znám bethestu, pač jsem též pařil fallout3 a falloutnw, a k prvnímu bylo 5dlc, kdruhému 4dlc, takže jsem v klidu a čekám 2 až 5dlc k wolfíkovi, což bude supr a hustý a už aby to bylo *1*
  • myslím že se to dá...
    kdyby němci opravdu vyhráli, tak měli peenemunde a von brauna, který nakonec poslal na měsíc amíky

a náckové by asi neřešili finanční náročnost a lidské oběti jako v demokratické zemi, takže v roce 1960 by mohli mít většinu z toho, co je ve hře (až na ty lejzry a roboty, i když by možná neváhali nad miniaturními atomovými reaktory a tak by meli i tohle). *3*

rusové také doháněli nedostatek technologického pokroku lidskými obětmi, a šlo jim to
    a německo bylo třeba v roce 1944 technologicky 5 - 10let před ostatními, jen toho nedokázali naštěstí využít a tudíž jim to bylo kni hovnu *2* *2*
  • právě, jsem si říkal proč jsou tu na recenzi tak hnusný fotky, že by měli slabej komp ?, aha ono je to z blejstejšnu nebo xboxu... já mám grafiku na 1680x1050 a je to fakt nádherný.

už jsem to psal, ale na mym kompu mi při rozlišení 1680x1050 a střední kvalitě efektů jede hra hezky, jen ktyž je tam hodně kouře a víc nepřátel k tomu, tak se občes cuká, no stačí couvnout někam kde není takový rozhled, dokrosit pár nepřátel, aby jich ubylo, a je to v pohodě
    jedu to na AMD FX8120 - 8mijádro na 3100MHz, 4GB RAM, ATI Radeon HD 5870 - 1GB RAM DDR5, tedy v dnešní době naprosto průměrná, až podprůměrná PC sestava, jsem spokojen, a myslím, že kdybych přihodil ještě 4GB RAM, jelo by to dokonale ale na to nejsou prachy *1*
  • jo jo datadisky budou (bethesda) to je jasný už se těším *4* *4*
  • 4. - a proto že by nebylo koho kosit, když jsou už v roce 1960 všichni ostatní vykosený a všemu vládnou náckové... *1* *1*
  • nojo, ale takovýhle fps-ko hned tak nenajdeš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit