Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Nedá mi alespoň na jeden takový komentář nezareagovat :) Přijde mi, že 90% hate je od warezáků s hodně pomalým netem, nebo hodně starým pc (závist + hodnocení tak maximálně z videí, kde to hraje lama na easy). A nedejbože pokud se někomu hra líbí a to hodně. Nutně to hned musí být někdo z ID, nebo Fanboy, nebo "má málo nahráno".
    Tak kupříkladu, když už tak od Bethesdy ani od Mechanic Games nejsem, Fanboy nevím, prostě mám rád odjakživa FPS a hrál jsem nebojím se říci snad všechny fpska právě od toho prvního Wolfa. Koneckonců nikdo vám názor na hru nebere. Je logické, že někoho ta hra bude nudit atd. Ale ne, ono to pořád bude kolem sebe kopat a kopat a brát si do huby lidi, kterým se hra právem líbí. No na faktu, že je to povedená hra a docela i překvapení bohužel myslím nic nezměníte ;o)
  • Mato1987
    prečo negativista, jednoducho mu tá hra nesadla, ja mu to nezazlievam, možno je to veľký fanúšik dráčikov a poníkov :) v tom prípade ale neviem čo hľadá v diskusii o hre wolfenstein the new order *8*
  • Jack1947
    Jeje, mistni negativista dorazil, vsichni rychle do zakopů! *15*
  • Naprosto s tebou souhlasím, ta hra je děsná... Tu hru tady akorát obhajujou fanboy... Počkejte si až to zlevní, teď to nemá cenu kupovat... Hru bych hodnotil jako horší průměr, strašně je nudná... Možná je lepší si zahrát klasickýho Wolfa, ten je 100x lepší.
  • Mato1987
    nezabudni sa vypalcovať :D
  • Jack1947
    Jinak kdo jeste nehral(jako ja )... kampan zabere 10hodin 13 extras... 19vsechno asi vysbirani vsech blbosti atp... takze takove 2kampane delsiho COD. Coz jde.

http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=16886
  • Jack1947
    10gb ? ale prosim to je trochu moc.
  • Google jsem pouzival za tohle co jsi mi poslal diky ale nefaka Ani na podpore ke hre mi nedokazaly pomoci
  • je možny že je to patch, kdyžtak si nastav že ti steam nebude sam stahovat patche
  • ATI radeon hd 4800 serie ovladace mam aktualizovane stejne jakou directx win aktualizace atd...
  • bohuzel mam originalku:(
  • Lidi, mam dotaz. Co je pravdy na tom, že při koupi krabicový verze je pro hraní nutný dostahovat ještě asi 10GB dat za Steamu? Protože stahování většího množství dat jsem se se svym tragickym připojenim chtěl pokud možno vyhnout.
  • Některé komenty vypadají jako by byli placené id softem *3*
    Nebo možná jenom od lidí, kteří mají malo nahráno........, kterých potěší i prumerná hra.

"Jediny co me trochu pobavilo je jak BJ po 14 letech v kresle hned behal jak kamzik. V realu by par mesicu asi nechodil ale tak co, je to hra."

těch nelogickej věcí je tam více
  • Pilgrim66
    Odehrany tak 3-4 hodiny a super! Super prostredi, pribeh, mechaniky. Postavy, ktere me zaujaly a hlavne: Jazyky jsou jaky maji bejt. Nemci mluvi nemecky, polaci polsky apod. Tohle mi ve hrach chybi.

Jediny co me trochu pobavilo je jak BJ po 14 letech v kresle hned behal jak kamzik. V realu by par mesicu asi nechodil ale tak co, je to hra.
  • Jsem asi v pulce. Docela mně to sklamalo. Čekal jsem víc. Grafika nic moc, víc se mi líbil RAGE a to je dost stará hra, jak po grafické stránce tak i po příběhové atd. New order nemá ani nějakou buh ví co za příběhovou linií , je to jenom mix misií. Špatná optimalizace, fps dropy z 60 na 28-20, špatná grafika, špatná grafika levelu. Proste bída. Id proste delší dobu neumí dělat hry. Wolfenstein return to castle wolfenstein a Doom III byly dobrý hry a od tý doby to jede skopce. Wolfenstein 3D 2009 nic moc, pak RAGE takové rozpačitá ale docela dobrá hra a pak tohle Wolfenstein new order ješte horší.

+konečně nový wolfenstein
    -dej, grafika celkově, grafika misí, fps drop

Pokud hledáte zábavu zahrejte si radši DOOM III nebo RAGE, případne wolf 2D nebo return to castle wolfenstein :)
  • Mato1987
    tak mixuješ hrušky s jablkami, ale v celkovej podstate máš pravdu.
  • Mato1987
    teším sa teším sa , artbook mi má doraziť nabudúci týždeň v piatok :):):)
  • Typická konzolová střílečka. Nic víc, nic míň. Už úvodní scéna v letadle s těma Call of Duty pádama působí fakt směšně, pak přijde střílení po letadlech z věže, která se otočí max o 60 stupňů (aby to kluci na páčkovačích zvládali) a je jasno. Jsem myslel, že už jsme trošku dál, ale pořád se plácáme na místě.

Wolfenstein 3D je zábavnější než tohle.
  • Hru jsem si koupil hned 20.5.Těšil jsem se na ni u vůbec mě nezklamala, ba naopak mile překvapila. Kam se hrabe Gta5.Je to jedna z mála, kterou dohraji do konce a pak ještě znovu . . .
  • wenceslaus
    Právě takový povrchní a krátkozraký pohled dokázal přivést k moci nejhorší diktátory... To, co popisuješ je utopie, kterou nabízeli už i komunisti. Nakonec to zůstane jen u té kontroly a okleštěných právech jedince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit