-
Jo, dík za info, našel jsem ty songy na netu a je to jedna šleha vedle druhý. Ale každopádně jsem zvědavej na celou hru. Asi si výhledově objednam krabicovku. Stahovat takovej objem dat ze Steamu s mym připojenim, na to fakt nemam nervy.
-
To sice neni, ale když můžou bejt náckové Čmelda s Brundou a Josef Lada, tak by se klidně nějakej chobot moh chytit i redakce games.
-
Co se týče toho příběhu, tak kromě half-life si myslím, že stojí za zmínku i Bioshock :)
-
Tohle samozrejme neni podporovani. Zkus zapojit mozek.
-
ta svastika a pozdrav na titulce si rika o rika o maler
§260 TZ
(1) Kdo podporuje nebopropagujehnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem, -
Corei5 4,2GHz, Radeon 7970, 8GB RAM
NEvíém na čem to hraješ, ale u mě FPS kolísá mezi 30-60 celou hru, v pár případech (konec mise ve věznici) dokonce pod 30. -
Němčina je stejně nejlepší komandovací jazyk. *15*
Dlouhá šílená slova a do toho řev. -
Velice pěkná střílečka. Škoda jen místy příšerné AI nepřátel, špatné optimalizace (dostat se pod 30 fps není v některých místech problém ani s Radeonem 7970) a naprosto nezničitelného prostředí.
-
Obcas si dam nejakou drogu k objedu nebo k snydani
-
spomalit ani nie, teda neviem ako sa da zatial dostat do konzole (neskusal som). Ale da sa znizit pocit z "rychlosti" ak si zmenisis fov. Ono aj vecsina FPSsiek ma standardne nastavene od 65-75, kdezto Wolfenstein ma default tusim 80. Ked si to znizis tak budes mat mozno trochu pocit ze to tak strasne nelieta aj ked realna rychlost pohybu sa nezmeni.
-
bez popisu GPU karty a verzie ovladacov tazko povedat v com je problem. Jednoducha vseobecna rada - preinstalovat ovladace ku grafickej karte.
-
Možnost podívat se jak vypadá art book s některými omezeními na google books.
http://kuc.cz/dheskx -
No kamarád to zkusil podle toho a jelo to, má totiž kartu z roku 2010:)
-
Napíšu ti to asi takhle můj mobilní nízkofrekvenční Celeron (2x 1.4GHZ) s tím neměl problém a bez problému stíhal hru na 30FPS čili bohatě postačí i stolní Core i5 na 60FPS
-
Tě z toho CESNETu vyhoděj. *1*
-
Ééé, to je z roku 2010. Seš si jistej, že je to aplikovatelný na tuhle hru? *4*
-
Pane maxi, nechci být neuctivý, ale porouchal se vám detektor. Má úcta, nebijte mne, rukulíbám.
-
Aspoň se to nauč psát, tupče;)
-
veskoslav detectde
-
Á seňor max opět zasahuje. Kliďte se lůzo, protože do lokálu přišel šéf! S panem maxem jednejte ohleduplně, protože má přátele na vysokých místech a člověk by pak mohl velice snadno litovat nějaké předchozí nerozvážnosti. Takže, pokud jej nechcete rozlobit, dobrovolně vyhoďte své kompijůtry do smetí!