-
Mě Steam stahuje 7,2 MB/s. Takže 92 minut. Ale když máš krabičku, tak instalace trvá 43 minut.
-
http://knihy.heureka.cz/art-of-wolfenstein-the-new-order/
Tuhle knihu? -
a na cem jsi to hrál na pc nebo na ps4
-
15 mb za sekundu jo...
-
Já sakumprásk to samé, ale s tím rozdílem, že se mi do toho montuje práce :/ Vyšlo to akorát na konec volna, jinak bych to taky hrál, až bych to dohrál a pak hurá znovu :) Dále asi není co dodat, cítím to naprosto stejně, jako ty. Konečně zase nějaká pořádná FPS řezba na deštivé večery, ze začátku i na ty slunné :D
-
mne to trvalo trištvrte hoďku :D
-
Je to preveľká škoda, resistance 1 a 3 sú vynikajúce hry so silným príbehom a výborným technickým spracovaním.
-
Tak páni a dámy, asi pred hodinkou som dohral túto hru a odvážne musím skonštatovať, že to bolo najlepšie strávených 18 hodín a 50 minút aké som pri akejkoľvek hre kedy strávil. Dal som ju na jeden šup od včera večera asi okolo ôsmej až do dnes do tretej hodiny poobednej, hra síce ukazuje 77% completition, ale snažil som sa nájsť všetky poklady, enigma kódy a ostatné zberateľské laskominy ale aj tak mi uniklo zopár, asi 10 dokopy...preto si to dnes večer dám znova a tentokrát si to zahrám na "ÜBER" nech je sranda :)
Moje celkové dojmy z hry sú nepopísateľné, niekoľko rokov som čakal na skvelú fps strielačku, samozrejme medzitým sa objavili také skvosty ako rage alebo half life 2 ale keď mám úprimne povedať tak od roku 98 nevyšla žiadna poriadna a kvalitná fps so skvelým príbehom aký mal trebárs haf life. Konečne som sa dočkal a wolfenstein new order som si maximálne vychutnal.
Hra nemá snáď ani jednu chybu krásy, grafika je prekrásna, prostredia sú rozmanité, zbrane sú totálne skvelé, zvuk a hudba sú na špičkovej úrovni, aj čo sa týka dabingu tak sa chlapci z machine games vytiahli, angažovali skvelých hercov, postavy boli perfektne vykreslené, hra má hĺbku čo sa týka príbehu aj hrateľnosti, v hre snáď nie je ani jedno hluché miesto.
Moje obavy sa nenaplnili, naštastie, hra prekonala moje očakávanie mnohonásobne v každom možnom smere. Wolfenstein NWO mi jednoducho prirástol k srdcu a dovolím si ju zaradiť medzi najlepšie fps hry aké kedy vyšli.
Ja už si ani nepamätám kedy naposledy som nejakú hru prešiel na jeden záťah, snáď len half life 1, 2 a rage :)
Pre mňa je wolfenstein nwo momentálne hrou roka, aj napriek drobným nedostatkom, ktoré ale ani nestoja za zmienku a v recenzii sú napísané.
Nový wolfík mi natoľko učaroval, že som si v momente objednal artbook a už sa neviem dočkať kedy mi príjde :) -
na ps3 jsem ještě nehrál spoustu super her takže se do ps4 nehrnu *4*
-
nemyslim si ze by sa tomu vyvojari cielene vyhybali...asi sa len domnievaju ze hrat za nemca nie je pre hracov atraktivne...ale ja by som rad taku hru zahral
-
Aspiruješ na cenu "Jacka1947"?
-
Izmaeli, vím že si pořád těžce neseš to, jak tě tvůj otec vyhnal do pouště, ale není třeba si to vybíjet na nevinných kolemjdoucích.
-
Pro ty, kteří mají rádi fikce, kde nacisti vyhráli válku, mohu doporučit komiks Block 109. Díky kocogelu se dá najít i v češtině.
"1953...
Po zničení Západu prožívá Třetí Říše agónii pod údery Rudé Armády. Pro Zyteka, Velmistra Německa, zbývá jen jediné řešení: masivní virový útok.
Ačkoliv je plán odmítnut Velkou Radou, virus se objevuje v ruinách Marienburgu. Nakažení, přeměnění v krvelačná monstra, napadají vojáky obou táborů. Pouze družstvu desátníka Steinera se povedlo z jednoho takového smrtícího setkání utéci.
Je on a poslední z jeho kamarádů jedinou nadějí lidstva? A jaký je pravý cíl plánu Zyteka, všemocného vládce Říše?"
http://goo.gl/IbujDd -
Ehm... vážně? Vážně čteš takové konspiračně-ezoterické kecy?
EDIT: vždy mě rozesměje, jak o sobě tyto weby prohlašují, že jsou "nezávislé". Nezávislé na racionalitě. -
Jako sranda je to fajné, reálné základy tam jsou, ale 90% jsou "mokré" sny. To je jako Enigma a podobné časopisy, dříve Svět2000 atd.
-
To je blbost. V open-world hrách hlavně záleží na pravidlech a obsahu světa, zatímco u lineárních her si musí vývojáři dát větší práci s designem levelů a gradací děje i hratelnosti. Hry jako Max Payne, Dead Space, Half-Life nebo Bioshock by nemohly mít na hráče stejně silný efekt, pokud by měly otevřený svět.
-
Inak mnoho veci ktore v tejto hre su nie su daleko k pravde. Precitajte si napr. tento clanok stoji to za to.
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3041-enigma-pod-kridly-temne-orlice-1/ -
Wolfenstein z roku 2009 dostaval prumerne 7,5 z 10, coz nemusi byt nutne znamka kvality, nicmene tvrdit, ze ta hra nebyla nikterak dobra, je taky trochu ostry. Navic bych skoro rekl, ze jestli te New Order bavi tolik, jak tady prohlasujes, tak je prinejmensim velmi podivny, ze te nebavil Wolf z roku 2009.
-
Já bych bral tu první možnost. To, že se textura v jednom rohu mírně liší od té v druhém rohu je celkem jedno, pokud je spousta těch textur v očividně nižším rozlišení nebo musí doskakovat. Teď mluvím o případu Rage, Wolfenstein vypadá, že se těmhle problémům vyhnul. Ale když to srovnám s Last Light, které zabírá 4x míň a v pohybu vypadá líp, tak mi to pořád připadá jako slepá ulička grafického vývoje.
-
je serie knih Co by kdyby.přečti si něco stojí to za to