Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor na to, pan Veskoslav už je na střední škole, takže se může podělit o moudrost světa, kterou za svůj dlouhý život stihl sežrat. :D
  • wenceslaus
    Rok díve už bylo pozdě. Němci by možná neměli ani prostředky na nějaké smysluplné nasazení.
    A spojenci by pak jen prostě nezpomalili zbrojení (USA vyrobila nejvíce tanků v roce 1943 - mimochodem víc, než SSSR).
  • Lawliet
    Že to nebude agonie jako mate Duke, bylo jasný už z videí.
  • Soudím jen z videí, ale nezdá se mi to špatný, viz http://www.youtube.com/watch?v=C1nLzfULISI
  • Len Darkness I, Darkness II vyvijali v Digital Extremes.
  • Veskoslav
    Podle tvůrci silná inspirace. Jinak minulý týden byl na Prima Zoom o něm dokument a svou dobu to letadlo předběhlo o více jak 30 let. Kdyby to Němci nasadili o rok dříve, tak by budoucnost tak, jak je ve Wolfovi nebyla tak sci-fi.
  • Kozy
    To asi ne, zas by ale vycházely hry typu Dachau simulator 2014.
  • tak to napis treba anglicky
  • Archengel
    Aby ta hra nebyla dobrá, když na tom dělají stejní borci, co dělali The Darkness I&II !!!
  • Miserius
    Copak hry hrajem jen my? Myslíš že by árijci hrali za amiky a kosili nacky?
  • hry?spíš bych to viděl tak že by jsme nebyly my.
  • Miserius
    Taky bych si za nácky zahrál, ale myslíte, že kdyby Hitler vyhrál, budou teď vycházet hry kde se bojuje za USA proti Německu?
  • Asharak
    11MB/s CS:GO asi vás Steam nemá rád *7*
  • Jedna z nejhorsich a nejtrapnejsich her vsech dob. Tohle to atakuje CoD na #1.
  • To s tím Prey 2 je hodně velká sviňárna vzhledem k tomu co udělali(prý je to běžná praxe). Až nedávno jsem si ale přečetl proč to udělali a jak. Takže ve zkratce. Udělají smlouvu z nezávislým studiem na hru, postupně jim začnou snižovat financování a když je studio na suchu nabídnou mu, že ho odkoupí společně ještě s právní hrozbou že u nich mají smlouvu na hru a chtějí po studiu tu hru dodělat(které na to nemá peníze) takže studiu nezbude než kývnout na nabídku a otročit pro vydavatele, nebo skončit s vývojem hry. Studio s Prey 2 odmítlo a proto hra skončila. A přitom je to taková škoda protože Zenimax má v ruce opravdu zajímavé značky a studia...
  • kdepak to se přece nedělá ukázat poraženou armádu v dobrém světle
  • Varjag
    Moje volání bylo vyslyšeno, obavy(nepatrné) rozptýleny a optimistické myšlenky naplněny! 3x sláva!!!
    Vítězství zdar!(nejraději bych to napsal německy, ale nevím, jestli by to tu vydrželo :D)
  • ako je to s vytazenostou jadier? na kolko je optimalizovana ta hra?
  • Tohle mi už dlouho vrtá hlavou a nemůžu to taky pochopit. Řek bych že se asi bojí ukázat Nacistického vojáka jako člověka, ale proč to netuším.
  • A co takhle podpora MachineGames, kteří tuhle hru udělali? Nemohou za to, že jejich vydavatel je blb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit