-
Tak to mám staré informace, kvůli vydání jedné hry v roce 2008 jsem si to zjištoval. Tak dík.
-
Steam má marži kolem 30 %.
-
Já bych rád zahrál i za druhou stranu *4*
-
Haus in Neu Berlin mě totálně zabilo. Je to jenom nějaká sranda do trailerů, nebo je ve hře takovejch pecek víc? Protože jestli jo, tak je to jasná koupě už kvůli soundtracku.
-
Opět nepochopil. Ale co, s Jackem se ti dobře povídá, tak se s ním bav dál. Pokud nejsi takový hlupák za jakého Tě považuji, tak si jistě najdeš důvod, proč má Steam dražší AAA tituly v den vydání;)
-
Hlavne je to tam o 200-300 levenejsi... pokud teda Steam nema sberatelskou edici. *15*
-
aha takže ostatní obchody nemají marži, seems legit
-
Mel jsem moznost chvili to vyzkouset a musim s recenzi zcela souhlasit. Vlastne ne, za tech par desitek minut hrani musim v jedne veci odporovat - ja bych i jeden bod pridal.
Ta hra je alespon podle moji nedlouhe zkusenosti neuveritelny ukaz. Je to nadherne skloubeni vkusu vyhovujicimu i soucasnemu hraci s poctivou nostalgickou hratelnosti. Navic ve skvelych kulisach pribehu, grafiky, vseho.
Ocekaval jsem od toho hodne velkou davku akce, silnou koridorovost, hodne hlouposti a mozna lehkou beckovost. Misto toho jsem v tech uvodnich chvilich dostal paradni zazitek, kde se skloubila zabavna akce tak akorat okorenena ruznymi perky, plizenim se a podobnymy bonusy spolu se spickovou prezentaci.
Ten posledni bod bych mozna jeste vyzdvihl, tohle je totiz regulerni top titul. Bal jsem se takoveho Duke Nukem Forever v hitlerovskem havu. Misto toho je to skutecne ackova, vyborna, velka a predevsim poctiva singleplayerova hra.
Nutnost pro vsechny, kdo radi vzpominaji na strilecky z let minulych. Tesim se, az budu moci dohrat zbytek. -
Bože Maxíčku, hru nechci dojet na jeden zátah, mám 4 hodiny hraní za sebou a chci si nechat další hraní na později. Chápu, že dítě jako ty to nechápe, ale jednou, jednou až vyrosteš a půjdeš na střední školu, tak pochopíš, že ne každý hraje 13 hodinovou hru na jeden zátah. Navíc já prolézám všechno včetně tajných vchodů atd. takže jsem teprve u 3. mise.
-
Steam už to psal minimálně 10 krát, proč jsou nové hry v distribuci dražší než v kamenném obchodě. Od té ceny si odečti 15% "marži" Steamu a dostaneš se na cenu 42 euro, což prodává 2/3 obchodů.
-
proč to tedy nehraješ když je to tak dobrá hra a misto toho se bavis na foru? aha dostavil se stereotyp
-
Víš, že jako Wolfenstein 2 je označována hra z roku 2009? A ta rozhodně není nikterak dobrá. A RtoW je plná futuristických zbraní Nacistů. A období 2. světové? Nemyslím si. To téma se v rámci této série vyčerpalo a já si raději zahraji alternativní minulost, kde oživly stroje Nacistů, které bud byly pouze plány (divil by ses, ale systém propojení robota a člověka Nacisté plánovali) nebo pouze prototypy (stíhačka, která je předchůdcem nové generace neviditelných bombardérů;))
-
ten steam mne uz vazne stve, je to tam o 20€ drazsi nez v obchode, pritom nekde mužete zaplatit pres net a poslou vam predem steam kod na mail.
tak o co jim jde na steamu? -
No jemu stačí hodit granát a výsledek je stejný *1*
-
:D
-
"You know its a big town, there is other stuff there..."
https://www.youtube.com/watch?v=pvz46mWEF-A *1* -
Tak ten robočokl má snad smysl. Jinak by jsi hodil buřta a byl by klid *15*
-
Novýho wolfika jsem ještě nehrál, ale co jsem viděl různý gameplaye, tak mě nehorázně štvou ty robotický psi, futuristický zbraně atd... Měli by to zasadit do obdoví 2. světový války. Wolfenstein 2 byl nejlepší z celý série. Tohle má do něj hodně daleko.
-
Na takoveho pc blba velice chabe. *3* Aspon je sranda zase na druhou stranu.
-
A zrovna takovy ThemeAuschwitz bych si klidne zahral.