Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Dík za info.
    To vypadá, že ten patch toho dost vyřešil a netřeba zvedat obtížnost jak bylo doporučeno před vydáním.
  • Keyz
    Třeba to dotáhne sem: http://www.exotopedia.org
  • A jeste tak moci hlidat koncentrak a delat obsluhu krematoria, co kreaturo?
  • Ten, co krade anonymní nicky je Predátor, kdysi tu psal ty svoje srance. V současnosti působí jako hlavní troll a kašpar na extrahardware.cz a obhajuje nVidii srdcem i občas nějakým tým agresivním výpadem.
  • Hodně mě tato hra láká, ale pořád nevím jestli pořídit nebo ne. Vypadá to že by to mohla být kvalitní, na dnešní dobu trochu náročnější FPS. Minimálně je to pro mě hodně zajímavý zasazením děje a jeho tématikou, ale byl bych radši kdybych si mohl zastřílet na straně nácků a ne proti nim. Člověk hold nemůže mít všechno. *13*
  • Veskoslav
    Autoheal doplnuje vždy na celé desítky, takže od 1 do 9 života max. Což se dá. No krytí. Ono když se prozradíš a spustíš alarm, tak na Tebe vyběhne opravdu všechno a moc krytí nepomůže. Lékáren je omezeně na 3, ale pořád se to dá. Horší je to s náboji.
  • Prestan! Prosim!
  • Jack1947
    Nedavno byla BFGedice (nebyla nic moc) takze treba jednou bude ten DOOMIV Konecne a splni tve naroky. Mozna. *3*
  • Ale jinak to byla nuda *13*
  • tak treba doom 3 byl dobrej, to melo hustou atmosferu, sci fi zbrane, cool prisery, nej grafiky v ty dobe, i skladacky v podobe audiologu a zprav v pc atd.
  • Dej si Deli a neotravuj tady puso *Mucq *3*
  • Jack1947
    Povez co by jsis predstavoval za FPS ? *7* Hry na motivy stareho Wolfensteina jsou zadne nebo uplne vyprodane zbozi ( uz to nikoho nezajima).
  • nekdy vám závidím že mám tak nízky vkus, protože nekdo s vyssimi naroky dneska ma co hrát
  • nekdy vám závidím že mate tak nízky vkus, protože nekdo s vyssimi naroky dneska nema co hrát
  • blitky
  • Jack1947
    Ty jo lekarnicky... uz si nevzpominam kde sem je naposledy videl (na pc). *15*
  • Keyz
    Vypadá to na dobrou FPS bez větších debilit.
    Nové "perky" podle hraní, omezený autoheal a také to vypadá podle obrázků dobře. Jen škoda , že se to neinspiruje Shadow Warrior, kde lze protivníka brutálně likvidovat. Hrůzy války by byly o to větší.

Btw v recenzi se píše, že na 3 z 5 to je těžké. Já tedy četl opak. Mnoho lékáren a v případě krytí to je lehké.
  • Jedinu vec ktoru tak uplne nechapem a nesuvisi priamo s kvalitou hry, je komu to chcu vlastne predat. Wolfenstein je stale asi dobra znacka ale mladsiu generaciu uz asi tak netaha. Za tu cenu (hlavne na steame) mi neni jasne kto je cielovka. Nostalgikov zasa tak vela nieje a ta hra je docela kratka, ziaden multiplayer a na mody sa asi moc tesit nemozme (aj keby k tomu casom vypustili editor, vzhladom na pomerne narocny idTech5 asi moc modov nevznikne). Iste beta kluc na Doom 4 potesi ale to je trocha malo. Zasa mi to pride ako skor ze chce Bethesda dohnat straty ktore utopila v ID Softe a preto vydali tohto Wolfensteina. Hra je to vybrona ale 49e je prehnana cena.
  • Jo, GGGayovi se zase zlomila packa, tak prudi
  • red.eagle.792197
    Slzy mi tecu od smiechu nad touto diskusiou :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit