-
Je už registrovaný na můj mail, proto je vyfocený;)
-
Jo některé "komba" jsou docela šílené, ale když si to člověk upraví, tak se to pak dá.
-
A co jako?
-
Aha tak to jo ;)
-
Ty blazne schovej ten klic kam jsi dal rozum kamo...
-
schovej si ten klic
-
Dík. Počkám na patche a koupím během prázdnin. Teď by na to nebyl čas.
-
Zatial, hratelnost ako zo starej skoly. Fakt to ma feeling ako klasika, strielacka ako ma byt a pritom nicim to neuraza a neni to uplne tupe linearne behanie a strielanie ani nejaky az moc prehnany retro pokus ktory nevysiel. S recenziou sa da len suhlasit. Osobne mi to pride viac ako Wolfenstein ako predchadzajuci z 2009 roku. Samotna hra je fajn, obcast je to trochu neprehladne. Tak isto default mapovanie niektorych klaves, respektive kombinacii pri urcitych akciach asi navrhovala chobotnica a evidetne vidiet ze to testovali hlavne s gamepadom, ale neni to nic hrozne. Co sa tyka grafiky, tak je to lepsie ako Rage alebo bohuzial Megatexture na dnesnu spicku stale nestaci (pre vyssiu kvalitu by to zaberalo este viac co by bolo uz asi neunosne). Inak pri nastavenej malej vcache stale vidiet dotahovanie textur. Odporucam nastavit co najvyssiu hodnotu pokial sa da.
-
Podle mě +- stejně, maximálně o stupen hůř.
-
Na gameshop, ale už nemají v nabídce pc verzi. A klíč už je použitý, takže sem ho vyfotit mohl:)
-
19 MB/s, no tak to je určitě pravda :D
-
ano je to koli Megatexture. Detailnost texture je na tom lepsie ako v Rage ale stale sa to nemoze rovnat s dnesnou spickou, hlavne co sa tyka malych objektov. Tam su stale detaily rozplizle. Nuz povodny wolf bol na jednu disketu ked uz ide o velkost :-)....
-
kde jsi kupoval? a ten klíč k doomu.. no nerozum :)
-
Lol, to není nic extra. Ze steamu mám 35Giga hru za půl hoďky.
-
ID Soft dodal technologiu - iDTech5 a pomahal im s technickymi otazkami a mozno/asi sa trochu vyjadrovali aj k designu a pribehu kedze je to ich znacka ale tazko povedat.
-
A zas žadný demo. Chtěl jsem si koupit PC verzi, ale pak jsem četl že jsou nějaký problémy či co a na PS 3 to kupovat nechci. Koupil bych PS4 verzi, ale ještě nemám PS4.
HW nároky vypadaj dost mírný, ale to nic moc neznamená, jestli to bude běžet mizerně jak Rage, tak to ani nemá cenu kupovat. -
Tobe nestacil hodinu a pul trvajici gameplay? To ti poskytlo malo informaci? *9*
-
Jj pravda ale videl jsem ze se na tom snad nejak iD soft podilel.
-
Tak podla recenzie by to mohla byt fajn hra. Za ostatnych 10 rokov nevysla poriadna strielacka, posledne, co sa dalo hrat, bol Medal Of Honor: Allied Assault s datadiskami a Call of Duty (jednotka samozrejme). Este ma celkom zaujala Area 51. Ostatne vsetko vesměs srachky.
-
zejtra jdu kupovat nacky je třeba vystřílet do jednoho ikdyž jen virtuálně ! :-)