-
On to delal iD soft? To delal nekdo jinej ne? Machine games.
-
Když já prostě nemám čas! *13*
-
V HW už se howno vyznám (a nebojím se to přiznat *1*), čip mám stejnej, grafiku ASUS ENGTX660ti a RAM 8 GB a wokna 7. Co myslíš, jak to asi povalí?
-
Ma to len jedno Steam ID? Ale zasa ako je u Bethesdy zvykom dve, jedno pre nas zaprdeny region a druhe pre civilizovany svet? Co prakticky znamena, ze mi to znemozni kupit pripadne DLCka (ak by za nieco stali samozrejme) priamo cez Steam? Cize nieco ako v pripade Dishonored, kde som musel kupovat cez GMG.
-
spis jsem cekal, ze na to sbalim nejakou IT slecnu, ktera si misto laku na nehty radeji koupi poradny zdroj, u vecere misto sladkych kecu bude srovnavat jednotlive operacni systemy ale az v posteli do dokaze poradne rozparadit. jedine tam ukaze sve kvality v programovani procedur v c++
-
Jinak takto vypadá základní balení. Vyšlo mě to na 775 Kč:http://i.imgur.com/TvL7BwV.jpg
-
i5 3470 RX 290OC, 16 GB RAM na max při 50-60 fps.
-
i5 2500K, GTX 780, 12 GB ram, 1080p, vsetro na max a zo 60 fps sa to ani nepohne. Urcite ti to pojde dobre.
-
Tak jsem rad ze se novy Wolfenstein povedl pri predobjednavce jsem mel obavy ale stara dobra klasika se vratila. Je videt ze iD soft jeste nejsou tak zcela marny ;)
Ted jenom at uz je odpoledne a js z prace doma a nemuzu se dockat az sejmu prvniho nacka :)) -
mas pravdu tyhle hry mne moc neberou, ješte že za par dnu vyjde tropico
-
Předpokládám, že to nehraješ jako většinu her Maxiku, ty náš teologický právníku;)
-
Ty si to vážně nikdy neodpustíš, že? *7*
-
jaky megatextury vzdyt to vypada hur nez doom 3
-
Za sebe vřele doporučuji! Je to fakt jízda:) Mám sice jenom 2,5 hodiny za sebou, ale vidět utajené německé projekty přivedené k životu je krása. A herně? Dobrá klasika. Žádné CoD, jak se mnozí obávali.
-
nejak mi hlava nebere proc to ma 50GB, ze by ID TECh 5 a jeho megatextury. kazdopadne je to v single hre rekord. Jen je zajimave jak se meni podmínky, dřív mela hra 1.3GB a byla na 50 hodin a dneska ma 50GB a je na 13 hodin, něco asi bude spatne:)
-
dockame se nekdy jeste videorecenze na Dark Souls 2... *16*
-
"Celkem jsem těch hodin k dokončení spotřeboval třináct, ale rozhodně jsem neprocházel kouty až do posledního, abych objevil všechny skryté poklady či bonusy." Citace autora článku.
-
Jaka je zhruba prumerna herní doba ? Doufam,ze vic ja 10h.
-
snáď na nás teraz nechceš urobiť dojem ...
-
konečne poriadna FPS ktorá ma gule, a nie ďalšia z radu trápnych nudných a po všekých stránkach sterilných Call of Duty-like strieľačiek ...