Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proto jsem ji koupil za plnou cenu! *14*
  • Nestojí to ani za 300. Ta hra je budget, shit, konzolový patvar.
  • Četl sem o potížích s propady framerate a texturami ala Rage. Návdavkem otřesné chování AI. Počkám na širší spektrum ohlasů, patche a zda se podaří "spáchat" použitelné drivery a o okurkové sezóně až to bude za tři kilča koupi znovu zvážím.
  • TheGGG
    ano, protože her s alternativní historií kde by náckové vyhrály válku je hodně. *6*
  • A ten easter egg s retro levelem nemá chybu :)
  • Rekni tatinkovi at te strci do maminciny pochvy a prejebe te! *3*
  • Jack1947
    Takze nakonec podle zdejsi recenze lepe nez minule. Coz je super, tupa AI ? ale no tak, aspon ze se tam dobre strily, jsou tam zajimave zbrane a celkove i nacisticke (nezrealizovane) projekty.

Co ze to ma jen trochu "vyssi" naroky a chce kolem 50gb... vzdyt v dobe rychleho... ehm 4DVD je to uplne v poho. Koneckoncu hlavni je ze se to dobre hraje, nostalgici t W3D a RTCW maj smulu.
    Dneska jede tunelovka s nonstop akci. *4* A tak to ma byt!
  • Udelal jsem uz 14x hec. *15*
  • Veskoslav
    :) Jako za 3 hodiny je poměr tak 10:1 v "prospěch" obyčejné pěchoty. Ale i ta dává zabrat.
  • Miserius
    Jo, špatně jsem se vyjádřil... Akci ve které se zabíjí nacisti v nacistické vlasti za obdobi kdy vladnou nacisti jako za druhe svetove valky, nebo i hure... Rozhodl jsem se to zkratit na pojem WWII, abych usetril cas. Vidis jak se mi to vyplatilo?
  • Veskoslav
    Naklikej si na sebe;) Snad ses u toho aspon 10krát udělal.
  • Veskoslav
    Víš, že se to neodehrává ve 2. světové, ale v roce 1960?;)
  • Miserius
    Ach jo... Co bych dal za pořádnou WWII akci, od tohodle mě odrazujou robotové... Kdo to hrál nějak déle, můžete odhadem říct jakej je poměr boje s lidma ku boji s robotama?
  • Odulin
    Mám za sebou asi 2 hoďky na Uber a líbí se mi to. Hratelnost klasická, akce pohledná. Možná jen AI by mohla bejt trochu drsnější a pohotovější, ale jinak doporučuji.
  • Jo a celá technická stránka hry je výsměch. Ta hra má 50GB a přitom to má příšerně low textury. AI je prostě nulová, absolutně nulová, ještě víc nulová než v Metru. Asi nejdůležitější factor v FPS je AI a rádoby kritici to ignorují. Zahratjte si F.E.A.R a po tom tohle. Bude se vám chtít brečet.
  • nikdy zadny nemel
  • no to by mne zajimalo co ma za providera a z jakyho serveru taha... ja bez ohledu na 120 Mbit linku ze steamu nevydoloval vic nez 6 MB/s kdyz byla svetla chvilka... *7*
  • kubi-wan
    Já věděl, že to bude pecka! Přesně typ her, co mi na trhu (až na pár výjimek) schází. Aspoň už vim, co si pořídim za diplomku! *5*
  • Veskoslav
    Pokud hrajete na poslední a předposlední obtížnost, doporučuji se snažit zabíjet potichu a nehrnout se do akce, pokud nemáte tunu nábojů a vše plné. Nahrávací obrazovku totiž budete vídat docela často:-D
  • TheGGG
    tak tos toho fůru nehrál co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit