Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    nejak mi hlava nebere proc to ma 50GB, ze by ID TECh 5 a jeho megatextury. kazdopadne je to v single hre rekord. Jen je zajimave jak se meni podmínky, dřív mela hra 1.3GB a byla na 50 hodin a dneska ma 50GB a je na 13 hodin, něco asi bude spatne:)
    • Dřív měla hra klidně i pár KB a byla na 100 a více hodin ;)
    • ano je to koli Megatexture. Detailnost texture je na tom lepsie ako v Rage ale stale sa to nemoze rovnat s dnesnou spickou, hlavne co sa tyka malych objektov. Tam su stale detaily rozplizle. Nuz povodny wolf bol na jednu disketu ked uz ide o velkost :-)....
    • jaky megatextury vzdyt to vypada hur nez doom 3
      • Veskoslav
        Předpokládám, že to nehraješ jako většinu her Maxiku, ty náš teologický právníku;)
        • Je ti jasný, že "max" je "joe"? Ten, na kterého si byl vždycky tak alergickej. Já jen, aby sis nemyslel, že jde o nového uživaTELE.
        • mas pravdu tyhle hry mne moc neberou, ješte že za par dnu vyjde tropico
  • Prosím o radu : Jsem ve spalovně a mám po elektr.vypáčení zámku skočit z okna. Do okna vlezu,ale nevím proč,skočit ven prostě nejde ani při skrčení. Díky za radu. Hru mám orig. digitálně koupenou.
    • To samé, po tupě zopakovaných pokusech mě to rozzuřilo... Nemáte někdo radu, jak pokračovat? Předem díky, jinak to budu muset s lítostí zabalit. (Hra je orig., STEAM).
  • Poradte mi prosim kdyz spustim hru tak to načte první scénu a pak to spadne. Pls
    • Mam hru cracnutou
      • kup si necracknutu, na Steame je to v akcii... ze sa ti chce este crackovat hry v dobe, ked kupis originalku za par eur...
  • Pro ty, kteří mají rádi fikce, kde nacisti vyhráli válku, mohu doporučit komiks Block 109. Díky kocogelu se dá najít i v češtině.
    "1953...
    Po zničení Západu prožívá Třetí Říše agónii pod údery Rudé Armády. Pro Zyteka, Velmistra Německa, zbývá jen jediné řešení: masivní virový útok.

Ačkoliv je plán odmítnut Velkou Radou, virus se objevuje v ruinách Marienburgu. Nakažení, přeměnění v krvelačná monstra, napadají vojáky obou táborů. Pouze družstvu desátníka Steinera se povedlo z jednoho takového smrtícího setkání utéci.

Je on a poslední z jeho kamarádů jedinou nadějí lidstva? A jaký je pravý cíl plánu Zyteka, všemocného vládce Říše?"
    http://goo.gl/IbujDd
  • Black_Hand
    wait, what? na soundtracku se podilel Fredrik Thordendal. komu to neco rika? a co metalaci? komu z vas to neco rika? kdo si vzpomnel na meshuggah? vazne. na soundtracku se podilel kytarista meshuggah....

tohle je jeho kousek: http://youtu.be/isAjqgqBS4w
    • jakubtomsa
      Vážně?! No to je gól :) A zní to jako FT Special Defects? :D
      • Black_Hand
        zni to trochu jako nejaka vicemonotonejsi vec z Catch 33. jeste vic mirena na atmosferu.
        • jakubtomsa
          Teď jsem si to konečně pustil, úplnej Meshustein :)
  • Nechapu, jak nekdo muze kupovat hry od Zenimaxu. Od firmy, ktera neustale utoci na herni prumysl. Nesmyslne odepreni premii Obsidianu za New Vegas, zabiti studia za Prey 2, zaloba za Scrolls a nejnovejsi zaloba na Oculus. Myslim, ze i takove veci by se mely promitat do vysledneho hodnoceni hry, obzvlast, kdyz jde o takovy burger z Mcdonalda jakym novy Wolfenstein je.
    • Takove veci se mohou promitat do tve ochoty od nich neco nakupovat, muze se to jako info objevit v recenzi, ale nemuze se to promitat do hodnoceni kvality her, to uz zavani neprijatelnou manipulaci.
    • To s tím Prey 2 je hodně velká sviňárna vzhledem k tomu co udělali(prý je to běžná praxe). Až nedávno jsem si ale přečetl proč to udělali a jak. Takže ve zkratce. Udělají smlouvu z nezávislým studiem na hru, postupně jim začnou snižovat financování a když je studio na suchu nabídnou mu, že ho odkoupí společně ještě s právní hrozbou že u nich mají smlouvu na hru a chtějí po studiu tu hru dodělat(které na to nemá peníze) takže studiu nezbude než kývnout na nabídku a otročit pro vydavatele, nebo skončit s vývojem hry. Studio s Prey 2 odmítlo a proto hra skončila. A přitom je to taková škoda protože Zenimax má v ruce opravdu zajímavé značky a studia...
    • A co takhle podpora MachineGames, kteří tuhle hru udělali? Nemohou za to, že jejich vydavatel je blb.
    • A tiez stiahnutie vsetkych Fallout hier z predaja na GOG.com ....
  • Tak podla recenzie by to mohla byt fajn hra. Za ostatnych 10 rokov nevysla poriadna strielacka, posledne, co sa dalo hrat, bol Medal Of Honor: Allied Assault s datadiskami a Call of Duty (jednotka samozrejme). Este ma celkom zaujala Area 51. Ostatne vsetko vesměs srachky.
    • TheGGG
      tak tos toho fůru nehrál co?
  • TheGGG
    A zas žadný demo. Chtěl jsem si koupit PC verzi, ale pak jsem četl že jsou nějaký problémy či co a na PS 3 to kupovat nechci. Koupil bych PS4 verzi, ale ještě nemám PS4.
    HW nároky vypadaj dost mírný, ale to nic moc neznamená, jestli to bude běžet mizerně jak Rage, tak to ani nemá cenu kupovat.
    • Tak si kup PS4. Ja hral Rage na PS3 na nejvyssi obtiznost a libilo se mi to velmi. Skoda ze thle hra ma asi o dost horsi AI, ta v Rage se mi libila.
    • A co jako?
  • Mě teď zajímá jediné....... KDE JE DOOM ?
  • + Perfektní grafika
    - Zoufale klišovitý (kašovitý?) příběh
    - AI protivníků, např se s naprostým klidem prochází přes mrtvá těla jejich tiše odstraněných soudruhů
    - Proč to curwa nejde hrát také za němce? Bránit tu úžasnou steampunkovou třetí říši proti americkým imperialistům. Jasně, je třeba být politicky korektní. Čtyři nohy dobré, dvě špatné. Béé.
    • 1. Souhlas, grafika mi vyhovuje
      2. K čemu příběh? Je to koridorová FPS akce. Na tenhle druh hry má naopak příběh nadprůměrnej.
      3. Souhlas, ale po přepnutí do akčního režimu (akční režim se zapíná olovem do nohy) se už nepřítel chová jak má
      4. Protože je to WOLFENSTEIN a nácky je potřeba kosit po stovkách, navíc taková možnost hrát za druhou stranu při všech těch hákáčích a pod.. by asi málo kde prošla dnešní multikulti cenzurou

*1* *16*
      • 4. - a proto že by nebylo koho kosit, když jsou už v roce 1960 všichni ostatní vykosený a všemu vládnou náckové... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit