-
Zatial, hratelnost ako zo starej skoly. Fakt to ma feeling ako klasika, strielacka ako ma byt a pritom nicim to neuraza a neni to uplne tupe linearne behanie a strielanie ani nejaky az moc prehnany retro pokus ktory nevysiel. S recenziou sa da len suhlasit. Osobne mi to pride viac ako Wolfenstein ako predchadzajuci z 2009 roku. Samotna hra je fajn, obcast je to trochu neprehladne. Tak isto default mapovanie niektorych klaves, respektive kombinacii pri urcitych akciach asi navrhovala chobotnica a evidetne vidiet ze to testovali hlavne s gamepadom, ale neni to nic hrozne. Co sa tyka grafiky, tak je to lepsie ako Rage alebo bohuzial Megatexture na dnesnu spicku stale nestaci (pre vyssiu kvalitu by to zaberalo este viac co by bolo uz asi neunosne). Inak pri nastavenej malej vcache stale vidiet dotahovanie textur. Odporucam nastavit co najvyssiu hodnotu pokial sa da.
-
-
Jo některé "komba" jsou docela šílené, ale když si to člověk upraví, tak se to pak dá.
-
-
Včera jsem sledoval lets play a musím říct, že tato hra mě vůbec nezaujala. Nepochybuji o tom, že bude za tři měsíce ve slevách. Za 100 Kč na PS3 bych si ji asi koupil, jinak ne.
-
ten dopis o tomtý holce jak běží s mozkem ve vlasech byl fakt hustej a dost smutnej co vy na to?
-
Pekná hra ...akurát , že bude potrebné aspoň 2 poriadne patche, aby skutočne šla. Pridký pokles FPS, spomalené dokreslovanie textúr presne ako kedysi v Rage a padanie pri nahrávaní jednotlivých sekvencii. Bohužiaľ zatiaľ hrateľné bez problémov zrejme len na stroji recezenta. Doporučujem vyčkať na záplaty. Potom to skutočne bude dobrá hra. Na rozdiel od iných ktorým už nič nepomôže. Ale bol by som rád , keby sa vývojari už dokázali vysporiadať s ťažkosťami už pred vydaním hry. alebo si máme zvykať, že si kupujeme funkciu testerov a nie dokončenú hru. Za to by mali platiť oni nám a nie my im.
-
-
Hra nespadla ani jednou, dokreslování mě potkalalo asi 3krát, FPS nekleslo pod 50,
-
-
Corei5 4,2GHz, Radeon 7970, 8GB RAM
NEvíém na čem to hraješ, ale u mě FPS kolísá mezi 30-60 celou hru, v pár případech (konec mise ve věznici) dokonce pod 30.
-
-
-
Typická konzolová střílečka. Nic víc, nic míň. Už úvodní scéna v letadle s těma Call of Duty pádama působí fakt směšně, pak přijde střílení po letadlech z věže, která se otočí max o 60 stupňů (aby to kluci na páčkovačích zvládali) a je jasno. Jsem myslel, že už jsme trošku dál, ale pořád se plácáme na místě.
Wolfenstein 3D je zábavnější než tohle. -
-
Mein gott du bist ein dumbkopf...
-
-
Já věděl, že to bude pecka! Přesně typ her, co mi na trhu (až na pár výjimek) schází. Aspoň už vim, co si pořídim za diplomku! *5*
-
Pročetl jsem celou diskuzi a vypadá to, že to tu snad kromě jednoho člověka níkdo nehraje na PS3 a ten napsal, že to vypadá hrozně. Je tu někdo další, kdo to má na PS3? Zajímalo by mě, jestli má smysl do toho investovat, protože nevím, jestli bych to na mém obstarožním PC rozjel (Intel Quad 3,2 Ghz, Radeon 5870, 4 GB RAM).
-
-
Podle mě v současnosti je lepší zainvestovat už do PS4 a brát hry na PS4. Jako je fajn, že dělají i verze pro starší konzole, ale v tomhle směru je asi lepší se posunout dál, když je ta možnost.
-
-
No jo, ale já zrovna teď nemám po ruce 10 000 na konzoli a dalších 1500 na hru.. PS4 mám v plánu, ale nejdřív musím trochu našetřit, s tím mým mizerným platem je to těžký..
-
-
neboj takovejch nás je víc *3*
-
-
na ps3 jsem ještě nehrál spoustu super her takže se do ps4 nehrnu *4*
-
-
-
podle levelu kup si ps4 ale tak ještě tři roky hraj na ps3
-
-
teoreticky by si to mal rozbehat aj na pc - ak mas 64bit. win. Horsie ako na starych konzolach to snad ani nemoze vyzerat.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7799&game=Wolfenstein:%20The%20New%20Order -
-
Tak to mám smůlu, protože na PC mám jen 32bit Win7 :-(
-
-
-
nevite jaka je herni doba?...nechci utracet za neco kolem 6 hodin
-
-
Jsem u 7. kapitoly a mám 10 hodin nahraných. Prohledávám všechno a snažím se plnit i ty drobné vedlejší úkoly.
-
-
Veskoslave, tvoje jediná chyba je, že se stále necháváš vyprovokovat. Sám z vlastních zkušeností jsem se naučil určité lidi ignorovat, protože jakákoliv protireakce vůči jejich osobě je jen bohapusté plýtvání vlastním časem.
-
Stejne jsy to stahnul.
-
-
Bereš drogy nebo ne? Navíc napsat jsy, no na tohle už tu máme Jacka.
-
-
Obcas si dam nejakou drogu k objedu nebo k snydani
-
-
-
-
Prý to Aleš prošel za 13 hodin
-
-
dekuji *4*
-
-
Kdyby sis přečetl recenzi, tak to víš, ty joudo..
-
-
.I.
-
Děláš, jak kdybys tu nikdy nepoložil žádnou kokotskou otázku (vlastně hned několik).
-
-
Izmaeli, vím že si pořád těžce neseš to, jak tě tvůj otec vyhnal do pouště, ale není třeba si to vybíjet na nevinných kolemjdoucích.
-
Co to meleš?
-
-
-
-
Hmm mno tak jsem do ted dohral aniz bych cetl recenze!! Jsem sice trochu drive narozeny no ale proc si nezahrat, ze? Cekal jsem FPS od zacatku do konce. Hra je spis mix s Deus Ex coz je pro me nehratelna kravina (Pro intelektualne nevybourene uchylaky je Deus EX) . Kdyz prijdu po tezkym dnu v praci cekam nejakou legraci... Ve vlastni skrysi si neco hledat .. to nemyslite vazne!!?? Nebo naopak hledat cestu zpet?? Akce v polovine hry jen s nozema?? KUA!!!! Za ty penize NUDA!! V okamziku kdy mam plnej arzenal zbrani a munice neni koho vodprasknout !! Co to jako je?? O ano dej no jasne male upozorneni ze je potreba si taky ZAS.KAT a ne jen hrat hry LOL Musim si spravit naladu u nejake online rezby zadarmo . treba Cotract Wars. Vyhozeny prachy za tuhle hru!!
-
-
Mně to po těžkým dni v práci bavilo, příběhový hry mám rád a i to hledání ve vlastní základně bylo celkem v pohodě. Kvetl jsem akorát v pár místech, nejvíc asi
na můstku ponorky , kde to bylo fakt o nervy a prožil jsem si tam i nefalšovaný rage-quit. Jinak se mi ale TNO líbil. -
a co shadow warrior? nebude to lepsi pro vas?
doom nebo rise of the triad, vsechno remaky, za to posledni ale nerucim *5*
-
-
nerikam že to musí bý t špatná hra i když bych to odhadoval spíš na 7, ale 30-50€ je skrátka moc za tech pár hodin zábavy. ja v pohode kupuji i nove hry na steamu i za plnou cenu ale to jsou hry ktere vam nabidnou stovky hodin zábavy, napr. rpg nebo strategie, nebo když to ma i dobry multák ale tohle ne.
-
-
nojo, ale takovýhle fps-ko hned tak nenajdeš *3*
-