-
Ach jo... Co bych dal za pořádnou WWII akci, od tohodle mě odrazujou robotové... Kdo to hrál nějak déle, můžete odhadem říct jakej je poměr boje s lidma ku boji s robotama?
-
-
ano, protože her s alternativní historií kde by náckové vyhrály válku je hodně. *6*
-
Víš, že se to neodehrává ve 2. světové, ale v roce 1960?;)
-
-
Jo, špatně jsem se vyjádřil... Akci ve které se zabíjí nacisti v nacistické vlasti za obdobi kdy vladnou nacisti jako za druhe svetove valky, nebo i hure... Rozhodl jsem se to zkratit na pojem WWII, abych usetril cas. Vidis jak se mi to vyplatilo?
-
-
:) Jako za 3 hodiny je poměr tak 10:1 v "prospěch" obyčejné pěchoty. Ale i ta dává zabrat.
-
-
-
-
wolfenstein new order v tom vezeni nemuzu zabit toho obrnenyho psa ...pisou tam at ho zabiju ve spanku ale ten cokl je vzhuru a vzdycky me sejme,..co mam delat????? ---dik za radu
-
-
Musíš se k němu připlížit.Jak si stoupneš, zavětří tě.
-
The Eisenwald Prison)
-
-
Takze nakonec podle zdejsi recenze lepe nez minule. Coz je super, tupa AI ? ale no tak, aspon ze se tam dobre strily, jsou tam zajimave zbrane a celkove i nacisticke (nezrealizovane) projekty.
Co ze to ma jen trochu "vyssi" naroky a chce kolem 50gb... vzdyt v dobe rychleho... ehm 4DVD je to uplne v poho. Koneckoncu hlavni je ze se to dobre hraje, nostalgici t W3D a RTCW maj smulu.
Dneska jede tunelovka s nonstop akci. *4* A tak to ma byt! -
-
Rekni tatinkovi at te strci do maminciny pochvy a prejebe te! *3*
-
-
Ta hra děla z nacku netvory brany dojinych dimenzí vesmirne zakladny a lodě ..... němci sice zabijeli masovje lidi ale žadne takove zbraně a nestvury neměli jak te hře autoři asi šnupali travu
-
-
Nejsi ty Mentos? Je to scifi hra schválně a jestli mi znáš lidi co šnupou trávu tak sou imaginarni a ty bereš kvalitní tripy :D :D :D :D
-
Hele klid, ta hra je o FIKTIVNÍ ALTERNATIVNÍ SCIFI REALITĚ a navíc je to o 14 let později než nacisté prohráli válku. (sice na začátku v prologu jsou nějací Kampfhundi a roboti ale pokud jsi neslyšel o doktoru Mengelejovi, tak ten toho byl opravdu schopnej, a kdyby nacisté neprohráli, je veliká pravděpodobnost že by něco takového uskutečnilo.
-
:-D :-D :-D Já si myslim že tohle bude vědět asi každý ne? :-D Ale jako vtip to není špatný přesně tohle bych učil cikány od mala aby měli respekt :-D :-D Hele znáš hru STALKER? tu radši nehraj nebo budeš pak psát že u Černobylu bydlí mutanti :-D Šnupali Trávu :-D :-D Tráva se kouří blbečku :-D do rypáku se dáva třeba Pervitin,Heroin,Kokain,Speed,MDMA...Ty máš IQ houpacího koně ne? Přesně kvůli těmhle blbečkům si polovina lidí myslí že se tráva pícha do žíli nebo se šnupe :-D Víš prd jelikož si blbej už od přírody...Wolfa znám od doby kdy vyšel 1.díl ve 3D (jediná hra kde sem viděl Hitlera :-D) Wolfa nemusim tak jako Doom,Serious Sam,Deus Ex, a další hry ve stylu fantas magorie jsou hry co ted udělaly po 10 letech a dřív sem toho Wolfa a Sama hrál ale to sem byl ditě :-) Ted bych možnal dal jen toho Max Payna 3. Ale vůbec ty hry nekomentuju at si hraje každy co ho baví :-) *13*
-
nekdo snupe a jinej se zase narodil postizenej, to si nevyberes *6*
-
-
ja jenom že ta hraje kravina a anqui o kousku pravdy
-
-
vsak rikam, kdyz nepoznas rozdil mezi fikci a realitou, nemel bys ty drogy uz konzumovat *10*
-
-
aha, tak ted koukam, ze jsem puvodne rozdal karty jinak, tak beru zpet, ty za to nemuzes *5*
-
-
fakt neměl bych tu hru tolik krytizovat každy ma jiny vkus *4*
-
-
-
sakra aniqu hehe
-
-
-
-
Jedna z nejhorsich a nejtrapnejsich her vsech dob. Tohle to atakuje CoD na #1.
-
da sa hra spomaliť mislim chôdzu ,lebo nejak rychlo chodím ako v Quaku nestiham si všimať okole , keď to rychlo prebehnem mislim si že mi niečo uniklo :) diky az radu
-
-
spomalit ani nie, teda neviem ako sa da zatial dostat do konzole (neskusal som). Ale da sa znizit pocit z "rychlosti" ak si zmenisis fov. Ono aj vecsina FPSsiek ma standardne nastavene od 65-75, kdezto Wolfenstein ma default tusim 80. Ked si to znizis tak budes mat mozno trochu pocit ze to tak strasne nelieta aj ked realna rychlost pohybu sa nezmeni.
-