Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Ach jo... Co bych dal za pořádnou WWII akci, od tohodle mě odrazujou robotové... Kdo to hrál nějak déle, můžete odhadem říct jakej je poměr boje s lidma ku boji s robotama?
    • TheGGG
      ano, protože her s alternativní historií kde by náckové vyhrály válku je hodně. *6*
    • Veskoslav
      Víš, že se to neodehrává ve 2. světové, ale v roce 1960?;)
      • Miserius
        Jo, špatně jsem se vyjádřil... Akci ve které se zabíjí nacisti v nacistické vlasti za obdobi kdy vladnou nacisti jako za druhe svetove valky, nebo i hure... Rozhodl jsem se to zkratit na pojem WWII, abych usetril cas. Vidis jak se mi to vyplatilo?
        • Veskoslav
          :) Jako za 3 hodiny je poměr tak 10:1 v "prospěch" obyčejné pěchoty. Ale i ta dává zabrat.
  • wolfenstein new order v tom vezeni nemuzu zabit toho obrnenyho psa ...pisou tam at ho zabiju ve spanku ale ten cokl je vzhuru a vzdycky me sejme,..co mam delat????? ---dik za radu
    • Musíš se k němu připlížit.Jak si stoupneš, zavětří tě.
    • The Eisenwald Prison)
  • Jack1947
    Takze nakonec podle zdejsi recenze lepe nez minule. Coz je super, tupa AI ? ale no tak, aspon ze se tam dobre strily, jsou tam zajimave zbrane a celkove i nacisticke (nezrealizovane) projekty.

Co ze to ma jen trochu "vyssi" naroky a chce kolem 50gb... vzdyt v dobe rychleho... ehm 4DVD je to uplne v poho. Koneckoncu hlavni je ze se to dobre hraje, nostalgici t W3D a RTCW maj smulu.
    Dneska jede tunelovka s nonstop akci. *4* A tak to ma byt!
    • Rekni tatinkovi at te strci do maminciny pochvy a prejebe te! *3*
  • Ta hra děla z nacku netvory brany dojinych dimenzí vesmirne zakladny a lodě ..... němci sice zabijeli masovje lidi ale žadne takove zbraně a nestvury neměli jak te hře autoři asi šnupali travu
    • Nejsi ty Mentos? Je to scifi hra schválně a jestli mi znáš lidi co šnupou trávu tak sou imaginarni a ty bereš kvalitní tripy :D :D :D :D
    • Hele klid, ta hra je o FIKTIVNÍ ALTERNATIVNÍ SCIFI REALITĚ a navíc je to o 14 let později než nacisté prohráli válku. (sice na začátku v prologu jsou nějací Kampfhundi a roboti ale pokud jsi neslyšel o doktoru Mengelejovi, tak ten toho byl opravdu schopnej, a kdyby nacisté neprohráli, je veliká pravděpodobnost že by něco takového uskutečnilo.
    • :-D :-D :-D Já si myslim že tohle bude vědět asi každý ne? :-D Ale jako vtip to není špatný přesně tohle bych učil cikány od mala aby měli respekt :-D :-D Hele znáš hru STALKER? tu radši nehraj nebo budeš pak psát že u Černobylu bydlí mutanti :-D Šnupali Trávu :-D :-D Tráva se kouří blbečku :-D do rypáku se dáva třeba Pervitin,Heroin,Kokain,Speed,MDMA...Ty máš IQ houpacího koně ne? Přesně kvůli těmhle blbečkům si polovina lidí myslí že se tráva pícha do žíli nebo se šnupe :-D Víš prd jelikož si blbej už od přírody...Wolfa znám od doby kdy vyšel 1.díl ve 3D (jediná hra kde sem viděl Hitlera :-D) Wolfa nemusim tak jako Doom,Serious Sam,Deus Ex, a další hry ve stylu fantas magorie jsou hry co ted udělaly po 10 letech a dřív sem toho Wolfa a Sama hrál ale to sem byl ditě :-) Ted bych možnal dal jen toho Max Payna 3. Ale vůbec ty hry nekomentuju at si hraje každy co ho baví :-) *13*
    • nekdo snupe a jinej se zase narodil postizenej, to si nevyberes *6*
      • ja jenom že ta hraje kravina a anqui o kousku pravdy
        • vsak rikam, kdyz nepoznas rozdil mezi fikci a realitou, nemel bys ty drogy uz konzumovat *10*
          • aha, tak ted koukam, ze jsem puvodne rozdal karty jinak, tak beru zpet, ty za to nemuzes *5*
            • fakt neměl bych tu hru tolik krytizovat každy ma jiny vkus *4*
        • sakra aniqu hehe
  • Jedna z nejhorsich a nejtrapnejsich her vsech dob. Tohle to atakuje CoD na #1.
  • da sa hra spomaliť mislim chôdzu ,lebo nejak rychlo chodím ako v Quaku nestiham si všimať okole , keď to rychlo prebehnem mislim si že mi niečo uniklo :) diky az radu
    • spomalit ani nie, teda neviem ako sa da zatial dostat do konzole (neskusal som). Ale da sa znizit pocit z "rychlosti" ak si zmenisis fov. Ono aj vecsina FPSsiek ma standardne nastavene od 65-75, kdezto Wolfenstein ma default tusim 80. Ked si to znizis tak budes mat mozno trochu pocit ze to tak strasne nelieta aj ked realna rychlost pohybu sa nezmeni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit