-
Hru jsem si koupil hned 20.5.Těšil jsem se na ni u vůbec mě nezklamala, ba naopak mile překvapila. Kam se hrabe Gta5.Je to jedna z mála, kterou dohraji do konce a pak ještě znovu . . .
-
-
tak mixuješ hrušky s jablkami, ale v celkovej podstate máš pravdu.
-
-
40 GB? To zas bude věčnost to stahování. *6*
-
-
Mas recht, kor kdyz to jede treba jen kolem 200-300Kbps... hrůza. *3*
-
mne to trvalo trištvrte hoďku :D
-
-
Nemachrovat bez Esa v rukávu ;o)
http://imageshack.com/a/img845/2424/uf4o.png -
-
Tě z toho CESNETu vyhoděj. *1*
-
lol :D
-
-
15 mb za sekundu jo...
-
-
yep
-
Mě Steam stahuje 7,2 MB/s. Takže 92 minut. Ale když máš krabičku, tak instalace trvá 43 minut.
-
-
-
lup si to na HDD *1* *1*
-
-
Aspiruješ na cenu "Jacka1947"?
-
-
-
Teda musím říct, že mě nový Wolf překvapil! Přečetl jsem spoustu recenzí a všude chválí. Podíval jsem se na různé záznamy z hraní (ať už na YouTube, z recenzí, tak na Xbox Upload) a jsem na vážkách - Wolf vůbec nebyl v mém letošním seznamu, ale jak mě přestává zajímat Watch Dogs, tak čím dál víc přemýšlím, že nového Wolfa bych koupil! Sakra, sakra! A to má letos vyjít ještě kupa dobrých her!
-
Atmosféra je perfektní a humor též postava která asi jekao jediná viniká je B.J. Blazkowic zbraně mají pořádný design a zpětný ráz! Dobrá hra jsem příjemně překvapen nový Wolfenstein si na nic nehraje a je to přesně ten typ střílečky co je ted' třeba.
-
Atmosféra je perfektní a humor též postava která asi jako jediná má ten správný styl je B.J. Blazkowic zbraně mají unikátní design a zpětný ráz! Dobrá hra jsem příjemně překvapen nový Wolfenstein si na nic nehraje a je to přesně ten typ střílečky co je ted' třeba.
-
-
"ten typ střílečky co je ted' třeba"
To je presne ono!
Takovahle strilecka tu nebyla hrozne dlouho. CoD jsou sice zabavne, ale vlastne hrozne primitivni. Metra, Stalkerove, ty zase sazeji na pomerne uzce vymezenou hratelnost.
Kdezto novy Wolf je proste... ma "vsechno", nebo jak to rict. Neni v jednotlivych castech dokonaly, ale dela jich hrozne moc dobre.
Uz jsem tu psal nekde driv, ta hra je proste uzasne prekvapeni, je to nevidany ukaz. Nekdo v dnesni dobe vyrobil poctivou strilecku plnou hratelnosti a obsahu a ne jen efektu a prvniho dojmu. -
Sorry za double post překlep.
-
-
Moje volání bylo vyslyšeno, obavy(nepatrné) rozptýleny a optimistické myšlenky naplněny! 3x sláva!!!
Vítězství zdar!(nejraději bych to napsal německy, ale nevím, jestli by to tu vydrželo :D) -
-
tak to napis treba anglicky
-
-
Já bych rád zahrál i za druhou stranu *4*
-
vážení páni a ctené dámy, ak sa vám hra lúbila hra tak odporúčam OST Wolfenstein NWO
https://www.youtube.com/watch?v=agBdkmz4nGA
je to fakt velmi podarený soundtrack -
Za sebe vřele doporučuji! Je to fakt jízda:) Mám sice jenom 2,5 hodiny za sebou, ale vidět utajené německé projekty přivedené k životu je krása. A herně? Dobrá klasika. Žádné CoD, jak se mnozí obávali.
-
Počkám si, ale těším se hodně a to zejména proto, že mi to celé připomíná Return to Castle Wolfenstein. Zaměření na retro sci-fi mi ani trochu nevadí a vyloženě se těším na linearitu - radši si zahraju dobrou lineární příběhovku, než polovičatý open world.
-
-
Open World je samozrejme lepsi, ale je to kralovsky herni obor, scenaristicky velmi narocny na zvladnuti, da se snadno pokazit, takze by se do toho meli poustet jen nejlepsi znejlepsich vyvojaru. Ale kdyz to zvladnou a hra funguje, zaslouzi si to nejvyssi oceneni. Linearni hry jsou proti nim primitivni.
-
-
To je blbost. V open-world hrách hlavně záleží na pravidlech a obsahu světa, zatímco u lineárních her si musí vývojáři dát větší práci s designem levelů a gradací děje i hratelnosti. Hry jako Max Payne, Dead Space, Half-Life nebo Bioshock by nemohly mít na hráče stejně silný efekt, pokud by měly otevřený svět.
-
-